«Λουκέτο» και πρόστιμα σε δύο καταστήματα σε Ημαθία και Πέλλα λόγω μη τήρησης των μέτρων για την πανδημία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Λουκέτο» και πρόστιμα σε δύο καταστήματα σε Ημαθία και Πέλλα λόγω μη τήρησης των μέτρων για την πανδημία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το τελευταίο 24ωρο βεβαιώθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία εννέα παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη, εργαζόμενο και πελάτες καταστημάτων.

Δεκαπενθήμερο λουκέτο σε δύο καταστήματα σε Ημαθία και Πέλλα και πρόστιμο από 5.000 ευρώ, επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποίησαν για την τήρηση των μέτρων που ισχύουν για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-σνακ μπαρ) στην Ημαθία, καθώς και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά, αλλά και μία παράβαση στον πελάτη. Παράλληλα, επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καταστήματος τυχερών παιγνίων στην Πέλλα, καθώς και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και μία παράβαση στον πελάτη. Σύμφωνα με σχετική σημερινή ανακοίνωση, το τελευταίο 24ωρο βεβαιώθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία εννέα παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη, εργαζόμενο και πελάτες καταστημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακτοπλοΐα: Οι μεγάλοι επενδύουν, οι μικροί πιέζονται – Η δύσκολη εξίσωση της επόμενης ημέρας

Ακίνητα: Πόσα κεφάλαια έχουν «πέσει» σε πολυτελείς κατοικίες με το καθεστώς non-dom

Γιατί τα ηλεκτρονικά απόβλητα μετατρέπονται σε χρυσωρυχεία για τη βιομηχανία

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider