Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη τα καταστήματα λιανικής - Ανοιχτά φαρμακεία, βενζινάδικα, super market

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη τα καταστήματα λιανικής - Ανοιχτά φαρμακεία, βενζινάδικα, super market
Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας.

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, λόγω των αποτελεσμάτων της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας .

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Νωρίτερα, τις σχετικές εξαγγελίες είχε κάνει και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης στην ενημέρωση για την πορεία της κακοκαιρίας, όπου τόνισε πως «ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις». Παράλληλα, επανέλαβε την απολογία της πολιτείας για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πολίτες της χώρας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κλειστά την Τρίτη καταστήματα λιανικής και τράπεζες - Ανοιχτά φαρμακεία, βενζινάδικα και super-market

Στυλιανίδης για κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές παρατείνεται η αργία και την Τετάρτη - Η πολιτεία ζητάει συγγνώμη

gazzetta
gazzetta reader insider insider