ΥΠΕΝ: 11 συνεργεία υλοτόμων εργάζονται για την απομάκρυνση πεσμένων δένδρων στην Αττική

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΥΠΕΝ: 11 συνεργεία υλοτόμων εργάζονται για την απομάκρυνση πεσμένων δένδρων στην Αττική
Έντεκα συνεργεία υλοτόμων επιχειρούν για την απομάκρυνση πεσμένων δένδρων σε περιοχές άμεσης ανάγκης στην Αττική και συγκεκριμένα σε Παλαιό Ψυχικό, Παλλήνη, Αγία Παρασκευή, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Χαλάνδρι.

Έντεκα συνεργεία υλοτόμων επιχειρούν για την απομάκρυνση πεσμένων δένδρων σε περιοχές άμεσης ανάγκης στην Αττική και συγκεκριμένα σε Παλαιό Ψυχικό, Παλλήνη, Αγία Παρασκευή, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και σε συνεργασία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, οι δασεργάτες και υλοτόμοι εργάζονται για την απόληψη πεσμένων δένδρων και κορμών από το οδικό δίκτυο, πεζοδρόμια, πλατείες και άλλους δημόσιους χώρους, καθώς και τον απεγκλωβισμό σταθμευμένων οχημάτων που καταπλακώθηκαν.

Ειδικότερα, λόγω των πολλών περιστατικών στο Χαλάνδρι εργάζονται 3 συνεργεία, ενώ σε Παλλήνη και Παλαιό Ψυχικό 5 συνεργεία για την άμεση δυνατή αποκατάσταση.

«Το ΥΠΕΝ συμμετέχει με όλα τα διαθέσιμα μέσα στην επιχείρηση αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη χιονοκαταιγίδα "Ελπίς"», καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΕΝ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πετρέλαιο και φυσικό αέριο: Πόσο αντέχει η Ελλάδα αν κλιμακωθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή

Οι Έλληνες φίλοι του Μακρόν - Με συγκίνηση ο Δένδιας στην Κύπρο - Και τι θα το κάνουν οι Ισπανοί το ελαιόλαδό τους;

Το μυθικό ποσό που πληρώνουν όσοι θέλουν να φύγουν με ιδιωτικά τζετ από Ντουμπάι

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider