ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Μπάιντεν θα προειδοποιήσει τους ανεμβολίαστους Αμερικανούς ότι τους περιμένει δύσκολος χειμώνας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Μπάιντεν θα προειδοποιήσει τους ανεμβολίαστους Αμερικανούς ότι τους περιμένει δύσκολος χειμώνας
Την Τρίτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα απευθυνθεί στους συμπατριώτες του και να ανακοινώσει νέα μέτρα.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα προβεί σε μια ομιλία την Τρίτη για να ανακοινώσει τα νέα μέτρα για την ανάσχεση της παραλλαγής Όμικρον. Σύμφωνα με το CNBC ο Αμερικανός πρόεδρος αναμένεται να προχωρήσει πέρα από το ήδη αποκαλυφθέν «Χειμερινό Σχέδιο» του με πρόσθετα μέτρα, ενώ «θα κάνει μια αυστηρή προειδοποίηση για το πώς θα είναι ο χειμώνας για τους Αμερικανούς που επιλέγουν να παραμείνουν ανεμβολίαστοι», ανέφερε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Η είδηση έρχεται σε μια στιγμή που τα κρούσματα του κορονοϊού βρίσκονται σε αύξηση στη χώρα, την ώρα που κυβερνητικοί αξιωματούχοι από ντον χώρο της υγείας απευθύνουν εκκλήσεις προς τους ανεμβολίαστους να προχωρήσουν σε εμβολιασμό.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, η κυβέρνηση “είναι προετοιμασμένη για την άνοδο των κρουσμάτων”, ενώ ο πρόεδρος αναμένεται να εξηγήσει στην ομιλία του πώς η κυβέρνηση θα απαντήσει σε αυτή την πρόκληση.

Ο Μπάιντεν ο οποίος έχει συνεχείς ενημερώσεις από τους επιστημονικούς συμβούλους τους ανέφερε ότι το μήνυμα του προς τον αμερικανικό λαό πρέπει να είναι άμεσο, καθώς η παραλλαγή Όμικρον είναι πολύ μεταδοτική θέτοντας σε υψηλό ρίσκο τους ανεμβολίαστους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Προβλέπει «χειμώνα βαριάς ασθένειας και θανάτου» για τους ανεμβολίαστους

gazzetta
gazzetta reader insider insider