Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ποτάμι ολόκληρη η Αττική - Πού είναι κλειστοί οι δρόμοι, τεράστια τα προβλήματα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ποτάμι ολόκληρη η Αττική - Πού είναι κλειστοί οι δρόμοι, τεράστια τα προβλήματα
Τα δόντια της συνεχίζει να δείχνει η κακοκαιρία «Μπάλλος» σε όλη τη χώρα, με την Αττική να βρίσκεται σε κλοιό επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από το πρωί της Πέμπτης, ενώ αναμένεται επιδείνωση.

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» συνεχίζει να σφυροκοπά τη χώρα, μετατρέποντας δρόμους σε «ποτάμια» και δημιουργώντας νέα προβλήματα στις μετακινήσεις, μετά το χάος που προκλήθηκε, τις πρωινές ώρες, σε κεντρικές οδούς της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Δημόσια κτίρια, πανεπιστήμια και σχολεία έχουν πλημμυρίσει, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, τα τελευταία θα μείνουν κλειστά, αύριο, Παρασκευή.

Η Πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 110 κλήσεις -με αυξητική τάση- για απαντλήσεις υδάτων κυρίως σε υπόγεια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο, Νέα Ιωνία και Κηφισιά, ενώ 8 κλήσεις για κοπές δέντρων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κλήσεις προέρχονται από διάσπαρτα σημεία στην Αττική, κυρίως όμως από τα νότια προάστια όπου εντοπίζεται αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα. Έντονα προβλήματα εντοπίζονται και στο οδικό δίκτυο, όπου αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη και στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Διαβάστε ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στο reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider