Ο Ναβάλνι κατηγορεί την Apple και τη Google ότι έγιναν «συνεργοί» του Πούτιν

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Ναβάλνι κατηγορεί την Apple και τη Google ότι έγιναν «συνεργοί» του Πούτιν
Ο φυλακισμένος ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι κατηγόρησε σήμερα την Apple και τη Google ότι συνεργάζονται με το Κρεμλίνο.

Ο φυλακισμένος ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι κατηγόρησε σήμερα την Apple και τη Google ότι συνεργάζονται με το Κρεμλίνο, αφού οι δύο ψηφιακοί κολοσσοί αφαίρεσαν την εφαρμογή που είχε δημιουργήσει ο Ναβάλνι για τις βουλευτικές εκλογές μετά από αίτημα των ρωσικών αρχών.

«Αν κάτι με εξέπληξε κατά τη διάρκεια των εκλογών, δεν ήταν τόσο η παραποίηση των αποτελεσμάτων που έκανε ο Πούτιν, όσο το πόσο ήπια έγιναν συνεργοί του οι μεγάλες εταιρείες Τεχνολογίας της Πληροφορίας», έγραψε ο Ναβάλνι σε ανάρτησή του στο Instagram, χαρακτηρίζοντάς τους ψηφιακούς αυτούς γίγαντες «δειλούς και άπληστους».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το τέλος των «φθηνών δεμάτων» από Temu και Shein: Τι αλλάζει από 1η Ιουλίου

Παναθηναϊκός: Όλα τα συμβόλαια μετά τη «βόμβα» του Χέιζ - Ντέιβις

Ποιοι φοιτητές παίρνουν επιδότηση έως 36.000 ευρώ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider