Δύο νεκροί από έκρηξη και πυρκαγιά σε διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Δύο νεκροί από έκρηξη και πυρκαγιά σε διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια
Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός έκρηξης και πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Φολεγάνδρου 38, στα Κάτω Πατήσια. Η Πυροσβεστική έλαβε αναφορά από περιοίκους για πυρκαγιά στο διαμέρισμα στις 5:33.

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός έκρηξης και πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Φολεγάνδρου 38, στα Κάτω Πατήσια. Η Πυροσβεστική έλαβε αναφορά από περιοίκους για πυρκαγιά στο διαμέρισμα στις 5:33.

Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, οι οποίοι μόλις έφτασαν βρήκαν έναν άνδρα νεκρό στο πεζοδρόμιο, ενώ οι γείτονες, που είχαν εκκενώσει την πολυκατοικία, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ανέφεραν ότι είχε ακουστεί και μία ισχυρή έκρηξη.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στον 4ο όροφο όπου έσβησαν γρήγορα την πυρκαγιά, ή οποία δεν είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις και τότε βρήκαν νεκρό ακόμη ένα άτομο.

Το δεύτερο θύμα ήταν απανθρακωμένο γι' αυτό ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα βρέθηκαν ίχνη έκρηξης και εξετάζεται το ενδεχόμενο ο άνδρας που βρέθηκε στο πεζοδρόμιο να εκτινάχτηκε από το διαμέρισμα.

Αυτήν την ώρα στον τόπο του τραγικού συμβάντος βρίσκεται κλιμάκιο του ανακριτικού της Πυροσβεστικής, που ερευνά τις συνθήκες της έκρηξης και της πυρκαγιάς και συγκεντρώνει τα στοιχεία για την αναγνώριση των θυμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider