Euro 2020: Άγγλοι οπαδοί μαζεύουν υπογραφές για να επαναληφθεί ο τελικός

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Euro 2020: Άγγλοι οπαδοί μαζεύουν υπογραφές για να επαναληφθεί ο τελικός
Οπαδοί μαζεύουν υπογραφές για να επαναληφθεί το τελευταίο παιχνίδι του Euro 2020, μεταξύ της Ιταλίας και της Αγγλίας.

Περισσότερες από 140.000 υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, στο δημόσιο αίτημα φιλάθλων να επαναληφθεί ο τελικός του Euro 2020, μεταξύ της Εθνικής Αγγλίας και της Εθνικής Ιταλίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του indy100, του Independent, Άγγλοι οπαδοί δηλώνουν πως υπήρξαν δύο φάσεις του αγώνα κατά τις οποίες θεωρούν ότι η εθνική τους ομάδα αδικήθηκε.

Όπως αναφέρεται, πρόκειται για το επικίνδυνο μαρκαρισμά του Ιταλού χαφ Ζορζίνιο στον Τζακ Γκρίλις και το βίαιο τράβηγμα του Τζόρτζιο Κιελίνι από την φανέλα του Μπουκάγιο Σακά, με τους Άγγλους οπαδούς να υποστηρίζουν πως οι παίκτες της ιταλικής Εθνικής θα έπρεπε να τιμωρηθούν με κόκκινη κάρτα.

Το αίτημα για την επανάληψη του αγώνα που έχει υποβληθεί από τον Sharon Guilmen αναφέρει:

«Ο αγώνας στις 11/07/2021 δεν ήταν καθόλου δίκαιος. Η Ιταλία έλαβε μόνο μια κίτρινη κάρτα ενώ τραβούσαν με μανία τους Άγγλους παίκτες. Όλα αυτά τα σπρωξίματα, τα τράβηγματα και οι κλωτσιές... και επετράπη στην Ιταλία να κερδίσει; Σίγουρα υπήρξε βοήθεια από τον διαιτητή. Έτσι όπως έπαιζαν θα έπρεπε να τους δοθεί κόκκινη κάρτα και το παιχνίδι θα πρέπει να επαναληφθεί με έναν άλλο διαιτητή. Όλο αυτό δεν ήταν καθόλου δίκαιο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider