Ελλάδα
12-07-2021 | 16:58

Νέα Διάκριση για το Κοινωνικό Αποτύπωμα της bwin, από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (CRI)

Newsroom
Μοιράσου το
Νέα Διάκριση για το Κοινωνικό Αποτύπωμα της bwin, από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (CRI)
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Tο CRI Pass αποτελεί ένα εργαλείο που αξιολογεί τις επιδόσεις των οργανισμών σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και την αγορά. Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο αυτοβελτίωσης, καθώς εντοπίζει τις περιοχές που μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο και βοηθάει στη θέσπιση συγκεκριμένων στόχων στους τέσσερις αυτούς πυλώνες.

H διάκριση CRI Pass δόθηκε στην bwin στο πλαίσιο ειδικής διαδικτυακής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και είναι αποτέλεσμα διαγωνιστικής συμμετοχής των εταιρειών στη διαδικασία αξιολόγησης, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index και του CRI Pass.

Αναφορικά με τη διάκριση, εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Ιωάννα Μπερίου δήλωσε: «Ξεκινώντας με μικρά αλλά σταθερά βήματα το κοινωνικό μας έργο πριν 3 χρόνια, σήμερα η αναγνώριση του CRI Pass, έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειες μας για ένα ουσιαστικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, το οποίο θα απαντά στις καθημερινές ανάγκες των κοινωνικών ομάδων δραστηριοποιούμαστε. Καθώς οι πρωτοβουλίες μας είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., δεσμευόμαστε ότι θα συμβάλλουμε και εμείς στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030».

Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί ακόμα μία επιβράβευση για τη δέσμευση και τις πρωτοβουλίες που υλοποιεί η bwin, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός θετικού κοινωνικού αποτυπώματος.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Στόχος 17: Συνεργασία για τους Στόχους

Περισσότερα για τις πρωτοβουλίες της bwin προς την κοινωνία, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

Τι είναι το CRI Pass

Tο Ινστιτούτο Εταιρικής Υπευθυνότητας (CRI), σε συνεργασία με ανεξάρτητους ειδικούς και με στόχο την διάδοση της εφαρμογής της Εταιρικής Υπευθυνότητας σύμφωνα με τα διεθνή Standards και πρακτικές, δημιούργησε το CRI Pass. Πρόκειται για ένα εργαλείο σχεδιασμένο για μικρομεσαίες αλλά και για Πολυεθνικές Επιχειρήσεις, οι οποίες επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα ολοκληρωμένα βήματα στην Εταιρική Υπευθυνότητα, ωφελούμενες από τα πλεονεκτήματα της. Το CRI Pass αναβαθμίστηκε σε Πιστοποίηση CRI Pass Certified από το 2020 και εμπλουτίστηκε, ώστε να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και να υποστηρίζει καλύτερα τις επιχειρήσεις στη βελτίωση της αξιοπιστίας τους προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, ενώ τις υποστηρίζει στην εναρμόνιση με τα ελάχιστα κριτήρια ESG, διεθνή Standards όπως τα GRI, UN Global Compact, UN Sustainable Development Goals, καθώς και τη Νομοθεσία για τη δημοσιοποίηση μη χρηματοοικονομικών δεδομένων.

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.