Ελλάδα
08-07-2021 | 10:55

Μειώθηκαν οι λίστες αναμονής για τη θεωρητική εξέταση υποψηφίων οδηγών

Newsroom
Μοιράσου το
σχολή οδηγών
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Μειώνονται οι λίστες αναμονής των υποψηφίων οδηγών για θεωρητικές εξετάσεις κάθε κατηγορίας οχήματος στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ ο στόχος εξάλειψής τους έως το τέλος Ιουλίου με τις Κυριακές εργάσιμες καθίσταται απολύτως εφικτός.

Τις τελευταίες δύο Κυριακές εξετάστηκαν 836 υποψήφιοι μετά την αξιοποίηση των αργιών, την οποία αποφάσισε ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, για τη διευκόλυνση των υποψήφιων, που βρίσκονταν σε αναμονή εξαιτίας της πολύμηνης αναστολής των εξετάσεων λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλη Γιαννακόπουλο, από τις 31 Μαΐου που επιτράπηκε η επανέναρξη των θεωρητικών εξετάσεων, έχουν εξυπηρετηθεί, κατά μέσο όρο σε καθημερινή βάση, περισσότεροι από 17.000 υποψήφιοι και νυν οδηγοί.

«Με έγκαιρο και σωστό προγραμματισμό και αξιοποιώντας όλα τα πρόσφορα μέσα πετύχαμε μέσα σε έναν μήνα να μειώσουμε δραστικά τις εκκρεμείς αιτήσεις, τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και διασφαλίζοντας το αδιάβλητο των εξετάσεων», τόνισε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Με μετρήσιμα και χειροπιαστά αποτελέσματα συνεχίζουμε δυναμικά με συνεκτικό σχέδιο και θεσμικές προτάσεις την προσπάθεια εξάλειψης της γραφειοκρατίας και της ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.