Μήνυμα για την Ελλάδα στο βιβλίο του Φετουλάχ Γκιουλέν (vid)

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μήνυμα για την Ελλάδα στο βιβλίο του Φετουλάχ Γκιουλέν (vid)
Στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης, θα προβληθούν δηλώσεις του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η διευθύντρια των εκδόσεων Παπαζήση, Κατερίνα Μάρκου, για την έκδοση του βιβλίου σχετικά με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, μέσα στο οποίο ο Τούρκος πολιτικός «εχθρός» του Ερντογάν απευθύνει μήνυμα για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την κυρία Μάρκου, οι εκδόσεις Παπαζήση είναι στοχοπροσηλωμένες στο πανεπιστημιακό και πολιτικό βιβλίο. Επόμενο είναι να αναλάβει και την έκδοση του βιβλίου για τον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Το βιβλίο, όπως είπε η κυρία Μάρκου, δεν γράφτηκε από τον ίδιο, αλλά από έναν ληθουρανό πάστορα καθηγητή πανεπιστημίου, με αντικείμενο την ιστορία του χριστιανισμού. Δεν πρόκειται για αγιογραφία, αλλά μιλάει για τον ιεροκήρυκα, τα θετικά και τα αρνητικά του, είπε η κυρία Μάρκου.

Στην εκδήλωση της παρουσίασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης, θα προβληθούν δηλώσεις του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider