Ειδήσεις | Διεθνή
08-02-2020 | 09:20

Τα 5 ζώδια με τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους

Μοιράσου το
Τα 5 ζώδια με τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους

Σε ποιο ζώδιο ανήκουν οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα ζώδια με τους περισσότερους και εκείνα με τους λιγότερους δισεκατομμυριούχους σε ολόκληρο τον κόσμο, κατέταξε σε λίστα το Business Insider.

Συγκεκριμένα, αναλύθηκαν οι ημερομηνίες γέννησης 250 δισεκατομμυριούχων της λίστας Forbes και σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά φαίνεται ότι οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού.

Αντίθετα τους λιγότερους έχει το ζώδιο του Αιγόκερου, με 8 συνολικά σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά με τον Τζεφ Μπέζος ανάμεσά τους.

Αυτά είναι τα ζώδια με τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους.

Συνολικά 27 δισεκατομμυριούχοι σε ολόκληρο τον κόσμο είναι Ζυγοί. Μερικοί από τους πιο διάσημους: Ράλφ Λόρεν,  Στέφαν Πέρσον, Λιλιάν Μπετενκούρ, Άλις Γουόλτον

Ο Μπερνάρ Αρνό, ο Ρούπερτ Μέρντοχ και ο Μάικλ Ντελ είναι μερικοί από τους δισεκατομμυριούχους του συγκεκριμένου ζωδίου, στο οποίο ανήκουν συνολικά 22 πολύ πλούσιοι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Συνολικά 20 δισεκατομμυριούχοι σε ολόκληρο τον κόσμο ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο. Μερικοί από τους πιο διάσημους: Έλον Μάσκ, Ρίτσαρντ Μπράνσον, Σαρλίν ντε Καρβάλιο-Χάινεκεν.

Ο πιο διάσημος δισεκατομμυριούχος του συγκεκριμένου ζωδίου είναι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Συνολικά 20 δισεκατομμυριούχοι σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι Ταύροι.

Συνολικά 20 δισεκατομμυριούχοι σε ολόκληρο τον κόσμο είναι Λέοντες. Μερικοί από τους πιο διάσημους: Λάρι Ελισον, Σεργκέι Μπριν, Σέλντον Άντελσον.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.