Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Πορτογάλος σταρ έχει γίνει τόσο πλούσιος, ώστε να μπορεί να αγοράζει πράγματα σε εξωφρενικές τιμές.

Ως ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει να κατακτήσει τα πάντα, από Champions league και La Liga, μέχρι Premier League και αναρίθμητα ακόμα πρωταθλήματα!

Διαγράφοντας μια λαμπρή καριέρα, ο κορυφαίος παίκτης έχει αποκτήσει μια αμύθητη περιουσία, ικανή για να τον κατατάξει στη λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές του κόσμου.

Με τεράστιο αριθμό διαφημίσεων και χορηγιών να τον στηρίζουν, ο Πορτογάλος σταρ έχει γίνει τόσο πλούσιος, ώστε να μπορεί να αγοράζει πράγματα σε εξωφρενικές τιμές.

Στην κορυφή της λίστας  βρίσκεται το ιδιωτικό του τζετ, το οποίο κοστολογείται γύρω στα 32 εκατ. δολάρια και είναι ικανό να υποδεχτεί πάνω από 12 άτομα σε κάθε πτήση.

Το Gulfstream τζετ του  φτάνει στο αποκορύφωμα της πολυτέλειας και κομψότητας. Λαμβάνοντας υπόψη τη φήμη του, δεν προκαλεί εντύπωση το γιατί ο Ρονάλντο προτιμά να ταξιδεύει με αυτόν τον τρόπο.

Πηγή φωτογραφίας: Gulfstream

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πολυεκατομμυριούχος αθλητής διαθέτει πολυτελείς κατοικίες σε διάφορες  πόλεις του κόσμου, μιας και έχει μετακινηθεί στην καριέρα του αρκετές φορές.

Αυτή τη στιγμή από τα σπίτια του ξεχωρίζουν η βίλα στην La Finca της Μαδρίτης , αξίας 7,1 εκατ. δολαρίων, το πολυτελές διαμέρισμα στο Trump Tower, του Μανχάταν, αξίας 18,5 εκατ. δολαρίων, καθώς επίσης και ένα εντυπωσιακό ακίνητο στην Λισαβόνα.
 
 

Σε ξεχωριστή θέση στη λίστα αξίζει να τοποθετηθεί η Bugatti La Voiture Noire, το οποίο είναι και το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, αφού κοστίζει 18 εκατ. δολάρια.

Bugatti

Το μοναδικό αυτό μοντέλο κατοχυρώθηκε σε έναν μυστικό αγοραστή, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ο διάσημος ποδοσφαιριστής, καταφέρνοντας  για άλλη μια φορά να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

 

 

O Πορτογάλος διεθνής πέρα από όλα τα άλλα είναι γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων, έχοντας στη συλλογή του μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων για να μετακινηθεί από το σπίτι του προς την προπόνηση.

Ο Ρονάλντο έχει στην ιδιοκτησία του την Lamborghini Aventador, ένα κορυφαίο supercar, αλλά και διάφορα άλλα πολυτελή οχήματα όπως Bentley, Porsche, Mercedes και Bugatti καθιστώντας το γκαράζ του ως ένα από αυτά που αξίζει να ζηλεύει κανείς.

Τα χρήματα δεν φαίνεται να απασχολούν πολύ τον παγκοσμίου κλάσης ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σπαταλήσει 27.000 δολάρια σε δυο μπουκάλια κόκκινο κρασί μέσα σε περίπου 15 λεπτά, όταν βρέθηκε στο γνωστό εστιατόριο Scott’s στο Mayfair του Λονδίνου.
 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:16

Επίσκεψη Ν. Δένδια στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης

22:48

Σαλαμίνα: Κατασχέθηκαν πάνω από 2.000 κροτίδες και φωτοβολίδες - Πέντε συλλήψεις

22:18

Λιβύη: Έγκριση του πρώτου ενοποιημένου προϋπολογισμού πλέον της δεκαετίας

21:47

Τα έθιμα του Πάσχα στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες

21:18

Θεσσαλονίκη: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 20χρονου συνελήφθη άνδρας στη Σταυρούπολη

21:00

Αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου

20:24

ΗΠΑ: Δύο πολεμικά πλοία διέπλευσαν σήμερα το Στενό του Ορμούζ

20:00

Εκλογές Ουγγαρία: Τα προγνωστικά για νίκη Μαγιάρ – Η «παγίδα» Όρμπαν στις μονοεδρικές

19:47

Έφτασε στην Ελλάδα το Άγιο Φως

19:22

ΑΑΔΕ: Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες

19:17

Γερμανία: Απεργία των πιλότων της Lufthansa στις 13 και 14 Απριλίου

19:10

Κύπρος: Νεκρός ανασύσρθηκε εγκλωβισμένος στο κτίριο που κατέρρευσε στη Γερμασόγεια

18:11

Φάμελλος: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο για την κοινωνία που αξίζουμε

17:58

Ιράν: Αμερικανικό πολεμικό ανέκρουσε πρύμναν στο Ορμούζ μετά από προειδοποίηση μας - Διαψεύδουν οι ΗΠΑ

17:28

Καβάλα: Ένα παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

17:16

Μητσοτάκης: Mπορούμε να υπερβούμε κάθε εμπόδιο, αρκεί να έχουμε ενότητα μεταξύ μας και πίστη στο αύριο

17:00

Το ενεργειακό κόστος βαρίδι για τον τουρισμό

16:54

Τραμπ: Αδεια τάνκερ κατευθύνονται στις ΗΠΑ για να φορτώσουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο

16:46

Ανδρουλάκης: Μαζί μπορούμε να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας

16:37

Μακρόν: Βρίσκεται σε στενή επικοινωνία με τον πρίγκιπα διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας για το Ιράν

16:19

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των άμεσων ειρηνευτικών συνομιλιών ΗΠΑ και Ιράν - Αδιέξοδο για το Ορμούζ

16:07

ΒοΕ: Σε επαφές με τράπεζες και ρυθμιστικές αρχές για το Mythos της Anthropic

15:52

Κύπρος: Κατέρρευσε πολυκατοικία στα Γερμασόγεια - Τρεις τραυματίες

15:42

Μακρόν - Ερντογάν συζήτησαν για Ιράν και Ουκρανία

15:10

Μισισιπής: Αντιδράσεις για την κατασκευή τεράστιου εργοστάσιου παραγωγής ενέργειας για την xAI

14:47

Καταδίωξη διαρρηκτών με πυροβολισμούς στη Βάρη

14:42

Ουκρανία: Υποδοχή 175 αιχμαλώτων πολέμου και επτά αμάχων από τη Ρωσία, δήλωσε ο πρόεδρος Ζελένσκι

14:22

Χατζηδάκης: Η μάχη με το βαθύ κράτος πρέπει να είναι συνεχής

14:14

Οι ευρωπαϊκές φαρμακοβιομηχανίες ανάμεσα στις «συμπληγάδες» ΗΠΑ -Κίνας

13:36

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την περίοδο του Πάσχα

gazzetta
gazzetta reader insider insider