Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Πορτογάλος σταρ έχει γίνει τόσο πλούσιος, ώστε να μπορεί να αγοράζει πράγματα σε εξωφρενικές τιμές.

Ως ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει να κατακτήσει τα πάντα, από Champions league και La Liga, μέχρι Premier League και αναρίθμητα ακόμα πρωταθλήματα!

Διαγράφοντας μια λαμπρή καριέρα, ο κορυφαίος παίκτης έχει αποκτήσει μια αμύθητη περιουσία, ικανή για να τον κατατάξει στη λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές του κόσμου.

Με τεράστιο αριθμό διαφημίσεων και χορηγιών να τον στηρίζουν, ο Πορτογάλος σταρ έχει γίνει τόσο πλούσιος, ώστε να μπορεί να αγοράζει πράγματα σε εξωφρενικές τιμές.

Στην κορυφή της λίστας  βρίσκεται το ιδιωτικό του τζετ, το οποίο κοστολογείται γύρω στα 32 εκατ. δολάρια και είναι ικανό να υποδεχτεί πάνω από 12 άτομα σε κάθε πτήση.

Το Gulfstream τζετ του  φτάνει στο αποκορύφωμα της πολυτέλειας και κομψότητας. Λαμβάνοντας υπόψη τη φήμη του, δεν προκαλεί εντύπωση το γιατί ο Ρονάλντο προτιμά να ταξιδεύει με αυτόν τον τρόπο.

Πηγή φωτογραφίας: Gulfstream

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πολυεκατομμυριούχος αθλητής διαθέτει πολυτελείς κατοικίες σε διάφορες  πόλεις του κόσμου, μιας και έχει μετακινηθεί στην καριέρα του αρκετές φορές.

Αυτή τη στιγμή από τα σπίτια του ξεχωρίζουν η βίλα στην La Finca της Μαδρίτης , αξίας 7,1 εκατ. δολαρίων, το πολυτελές διαμέρισμα στο Trump Tower, του Μανχάταν, αξίας 18,5 εκατ. δολαρίων, καθώς επίσης και ένα εντυπωσιακό ακίνητο στην Λισαβόνα.
 
 

Σε ξεχωριστή θέση στη λίστα αξίζει να τοποθετηθεί η Bugatti La Voiture Noire, το οποίο είναι και το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, αφού κοστίζει 18 εκατ. δολάρια.

Bugatti

Το μοναδικό αυτό μοντέλο κατοχυρώθηκε σε έναν μυστικό αγοραστή, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ο διάσημος ποδοσφαιριστής, καταφέρνοντας  για άλλη μια φορά να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

 

 

O Πορτογάλος διεθνής πέρα από όλα τα άλλα είναι γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων, έχοντας στη συλλογή του μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων για να μετακινηθεί από το σπίτι του προς την προπόνηση.

Ο Ρονάλντο έχει στην ιδιοκτησία του την Lamborghini Aventador, ένα κορυφαίο supercar, αλλά και διάφορα άλλα πολυτελή οχήματα όπως Bentley, Porsche, Mercedes και Bugatti καθιστώντας το γκαράζ του ως ένα από αυτά που αξίζει να ζηλεύει κανείς.

Τα χρήματα δεν φαίνεται να απασχολούν πολύ τον παγκοσμίου κλάσης ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σπαταλήσει 27.000 δολάρια σε δυο μπουκάλια κόκκινο κρασί μέσα σε περίπου 15 λεπτά, όταν βρέθηκε στο γνωστό εστιατόριο Scott’s στο Mayfair του Λονδίνου.
 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:54

Μακρόν: Οι πολιτικές δυνάμεις με δεσμούς σε ομάδες βίας να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους

23:41

Άλμα εσόδων 73% για την Nvidia το δ' τρίμηνο με ώθηση από τα data centers

23:22

Βραζιλία: Στους 46 οι νεκροί από καταρρακτώδεις βροχές - 21 αγνοούμενοι

23:15

Δεύτερη ημέρα κερδών στη Wall Street με τεχνολογική ώθηση

23:01

Διπλασιάζεται ο τουριστικός φόρος στη Βαρκελώνη - Έως 15 ευρώ τη βραδιά

22:43

Κούβα: Επεισόδιο του λιμενικού με σκάφος προερχόμενο από την Φλόριντα

22:28

Ήπιες μεταβολές στο πετρέλαιο εν μέσω αύξησης των αποθεμάτων στις ΗΠΑ

22:16

Δυνατή πλέον η αναστροφή στη Λ. Αμαλίας για είσοδο στην Πλάκα

21:57

Γαλλία: Η κυβέρνηση Λεκορνί επιβίωσε από δύο προτάσεις μομφής

21:48

Υπεγράφη ο Κώδικας Δεοντολογίας της ΕΕ για αξιολογήσεις στον τουρισμό - Μήνυμα Τζιτζικώστα

21:36

Κέρδη 1% για τον χρυσό με φόντο δασμούς και γεωπολιτικά

21:24

Επικοινωνία Τραμπ- Ζελένσκι πριν τις νέες διαπραγματεύσεις για Ουκρανία

21:10

Τραμπ: Θριαμβολογία για την οικονομία, σιωπές για τα δύσκολα και «μάχη» για τις εντυπώσεις

20:59

Βανς: Προτεραιότητα η διπλωματική λύση με Ιράν - Νέες αμερικανικές κυρώσεις στην Τεχεράνη

20:48

Βουλή: Ψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς

20:37

Μητσοτάκης: Ο Έβρος κράτησε Ελλάδα και Ευρώπη ασφαλή – Φράχτης σε όλο το μήκος των συνόρων

20:25

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27/2 και 24ωρη απεργία στις 28/2

20:17

Καρυστιανού: «Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος»

20:06

Βιολάντα: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τον σωλήνα - Λάθος εγκατάσταση χωρίς μέτρα προστασίας

19:59

Έρχεται δημοψήφισμα για την ένταξη της Ισλανδίας στην ΕΕ

19:46

Σκάνδαλο Έπστιν: Παραιτήθηκε από το Χάρβαρντ ο πρώην ΥΠΟΙΚ, Λάρι Σάμερς

19:38

Ανάκαμψη πάνω από τα 68.000 για το Bitcoin

19:21

Συνεδριάζει την Πέμπτη το υπουργικό υπό τον Κυρ. Μητσοτάκη - Η ατζέντα

19:15

Κέρδη στις ευρωαγορές - «Βουτιά» 12,7% για Diageo

19:11

«Πράσινο φως» από ΕΚΤ στον Βούιτσιτς για την θέση του νέου αντιπροέδρου

19:01

ΥΠΕΘΟ για ελβετικό φράγκο: Καμία παράβαση του ενωσιακού δικαίου στη ρύθμιση

18:51

ΕΚΚΟΜΕΔ και Netflix ενώνουν δυνάμεις για ενίσχυση της ελληνικής δημιουργικής βιομηχανίας

18:41

Διευκρινίσεις Χατζηδάκη για τις δηλώσεις για κυριότητα αγροτεμαχίων μέσω ΚΑΕΚ

18:31

Ξιφαράς (ΔΕΠΑ Εμπορίας) από Αλεξανδρούπολη: Περιφερειακός ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα

18:21

ΧΑ: «Έσπασε» το τριήμερο πτωτικό σερί του Γενικού Δείκτη - Κέρδη άνω του 2% στις τράπεζες

gazzetta
gazzetta reader insider insider