Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Πορτογάλος σταρ έχει γίνει τόσο πλούσιος, ώστε να μπορεί να αγοράζει πράγματα σε εξωφρενικές τιμές.

Ως ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει να κατακτήσει τα πάντα, από Champions league και La Liga, μέχρι Premier League και αναρίθμητα ακόμα πρωταθλήματα!

Διαγράφοντας μια λαμπρή καριέρα, ο κορυφαίος παίκτης έχει αποκτήσει μια αμύθητη περιουσία, ικανή για να τον κατατάξει στη λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές του κόσμου.

Με τεράστιο αριθμό διαφημίσεων και χορηγιών να τον στηρίζουν, ο Πορτογάλος σταρ έχει γίνει τόσο πλούσιος, ώστε να μπορεί να αγοράζει πράγματα σε εξωφρενικές τιμές.

Στην κορυφή της λίστας  βρίσκεται το ιδιωτικό του τζετ, το οποίο κοστολογείται γύρω στα 32 εκατ. δολάρια και είναι ικανό να υποδεχτεί πάνω από 12 άτομα σε κάθε πτήση.

Το Gulfstream τζετ του  φτάνει στο αποκορύφωμα της πολυτέλειας και κομψότητας. Λαμβάνοντας υπόψη τη φήμη του, δεν προκαλεί εντύπωση το γιατί ο Ρονάλντο προτιμά να ταξιδεύει με αυτόν τον τρόπο.

Πηγή φωτογραφίας: Gulfstream

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πολυεκατομμυριούχος αθλητής διαθέτει πολυτελείς κατοικίες σε διάφορες  πόλεις του κόσμου, μιας και έχει μετακινηθεί στην καριέρα του αρκετές φορές.

Αυτή τη στιγμή από τα σπίτια του ξεχωρίζουν η βίλα στην La Finca της Μαδρίτης , αξίας 7,1 εκατ. δολαρίων, το πολυτελές διαμέρισμα στο Trump Tower, του Μανχάταν, αξίας 18,5 εκατ. δολαρίων, καθώς επίσης και ένα εντυπωσιακό ακίνητο στην Λισαβόνα.
 
 

Σε ξεχωριστή θέση στη λίστα αξίζει να τοποθετηθεί η Bugatti La Voiture Noire, το οποίο είναι και το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, αφού κοστίζει 18 εκατ. δολάρια.

Bugatti

Το μοναδικό αυτό μοντέλο κατοχυρώθηκε σε έναν μυστικό αγοραστή, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ο διάσημος ποδοσφαιριστής, καταφέρνοντας  για άλλη μια φορά να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

 

 

O Πορτογάλος διεθνής πέρα από όλα τα άλλα είναι γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων, έχοντας στη συλλογή του μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων για να μετακινηθεί από το σπίτι του προς την προπόνηση.

Ο Ρονάλντο έχει στην ιδιοκτησία του την Lamborghini Aventador, ένα κορυφαίο supercar, αλλά και διάφορα άλλα πολυτελή οχήματα όπως Bentley, Porsche, Mercedes και Bugatti καθιστώντας το γκαράζ του ως ένα από αυτά που αξίζει να ζηλεύει κανείς.

Τα χρήματα δεν φαίνεται να απασχολούν πολύ τον παγκοσμίου κλάσης ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σπαταλήσει 27.000 δολάρια σε δυο μπουκάλια κόκκινο κρασί μέσα σε περίπου 15 λεπτά, όταν βρέθηκε στο γνωστό εστιατόριο Scott’s στο Mayfair του Λονδίνου.
 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

18:05

Το Ισραήλ κινείται νομικά κατά των NYT μετά από άρθρο περί εκτεταμένης σεξουαλικής βίας κατά Παλαιστινίων κρατουμένων

17:57

Χρηματιστήριο Αθηνών: Μια «ανάσα» από τις 2.300 ο Γενικός Δείκτης, με τραπεζικό άλμα

17:56

Helleniq Energy: Συγκρίσιμα EBITDA 293 εκατ. ευρώ το α' τρίμηνο - Στα 140 εκατ. τα καθαρά κέρδη

17:46

Γκάλι (ΑΚΤΩΡ LNG): «Κλειδί οι υποδομές και η σταθερότητα για την ενεργειακή ασφάλεια»

17:35

ΗΠΑ: Ξεκίνησε ο νέος γύρος συνομιλιών Λιβάνου - Ισραήλ με στόχο την εδραίωση της εκεχειρίας

17:24

Ρωσία: «Η Ευρώπη δεν είναι κατάλληλη να μεσολαβήσει στη σύγκρουση στην Ουκρανία»

17:15

«Πράσινο φως» στην επένδυση παραγωγής γαλλίου από το υπ. Ανάπτυξης

17:08

Μπέσεντ: Ο Τραμπ θα μιλήσει περισσότερο για την Ταϊβάν μέσα «στις επόμενες ημέρες»

17:06

Επέστρεψε στην κερδοφορία η Klarna στο πρώτο τρίμηνο - Πάνω από 1 δισ. ο τζίρος

17:00

Wall Street: Το ράλι της Cisco ωθεί τον Dow ξανά στο ορόσημο των 50.000 μονάδων

16:57

Τουρκία: Απέπλευσε για τη Γάζα ο τρίτος κατά σειρά στολίσκος Global Sumud

16:54

Μακρόν: «Δείγμα της ρωσικής υποκρισίας οι τελευταίες επιθέσεις κατά της Ουκρανίας»

16:46

ΥΠΑΑΤ: Αποζημιώσεις 3,6 εκατ. ευρώ σε 226 κτηνοτρόφους για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

16:41

Μελέτη ΙΟΒΕ: Κίνητρα αποταμίευσης μπορούν να φέρουν επενδύσεις και ανάπτυξη

16:26

ΔΟΑΕ: Μεγάλη αύξηση της δραστηριότητας drones κοντά σε πυρηνικούς σταθμούς της Ουκρανίας

16:25

Μητσοτάκης στη βράβευση Ντράγκι: Καμία χώρα δεν υπέφερε πιο πολύ από την Ελλάδα στην κρίση

16:22

Theon: Στρατηγική επένδυση σε αμερικανική εταιρεία AI για εφαρμογές άμυνας

16:14

Ήπια άνοδος στις αιτήσεις των Αμερικανών για επίδομα ανεργίας

16:01

ΗΠΑ: Νέα αύξηση στις λιανικές πωλήσεις για τρίτο συνεχόμενο μήνα

15:59

Data.gov.gr: Η νέα εθνική πύλη ανοικτών δεδομένων που αλλάζει το ψηφιακό αποτύπωμα της χώρας

15:47

Ποια είναι η ιδανική μουσική για το γυμναστήριο;

15:40

Ανάκληση παξιμαδιών από τον ΕΦΕΤ

15:34

Cisco: «Εκτόξευση» 19% της μετοχής μετά το ισχυρό guidance και τις 4.000 απολύσεις λόγω ΑΙ

15:26

ΔΕΗ: Εγκρίθηκε από τη ΓΣ η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 4 δισ. ευρώ

15:21

Ιρανικά ΜΜΕ: Η Τεχεράνη άρχισε να επιτρέπει τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

15:17

Βόρεια Κέρκυρα: Οι στάσεις που αξίζει να κάνετε

15:12

Παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, στην «κόψη του ξυραφιού» ο Στάρμερ

15:11

Στο χαρτοφυλάκιο της Coface Ελλάδος δύο νέα, πρωτοποριακά προϊόντα

15:06

Kaspersky: Αυξάνονται οι απάτες με στόχο ταξιδιώτες του Μουντιάλ 2026

15:05

Nvidia: «Πράσινο φως» των ΗΠΑ σε 10 κινεζικές εταιρείες για την αγορά των AI chip H200 - Κέρδη 2% για τη μετοχή

gazzetta
gazzetta reader insider insider