Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Πορτογάλος σταρ έχει γίνει τόσο πλούσιος, ώστε να μπορεί να αγοράζει πράγματα σε εξωφρενικές τιμές.

Ως ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει να κατακτήσει τα πάντα, από Champions league και La Liga, μέχρι Premier League και αναρίθμητα ακόμα πρωταθλήματα!

Διαγράφοντας μια λαμπρή καριέρα, ο κορυφαίος παίκτης έχει αποκτήσει μια αμύθητη περιουσία, ικανή για να τον κατατάξει στη λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές του κόσμου.

Με τεράστιο αριθμό διαφημίσεων και χορηγιών να τον στηρίζουν, ο Πορτογάλος σταρ έχει γίνει τόσο πλούσιος, ώστε να μπορεί να αγοράζει πράγματα σε εξωφρενικές τιμές.

Στην κορυφή της λίστας  βρίσκεται το ιδιωτικό του τζετ, το οποίο κοστολογείται γύρω στα 32 εκατ. δολάρια και είναι ικανό να υποδεχτεί πάνω από 12 άτομα σε κάθε πτήση.

Το Gulfstream τζετ του  φτάνει στο αποκορύφωμα της πολυτέλειας και κομψότητας. Λαμβάνοντας υπόψη τη φήμη του, δεν προκαλεί εντύπωση το γιατί ο Ρονάλντο προτιμά να ταξιδεύει με αυτόν τον τρόπο.

Πηγή φωτογραφίας: Gulfstream

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πολυεκατομμυριούχος αθλητής διαθέτει πολυτελείς κατοικίες σε διάφορες  πόλεις του κόσμου, μιας και έχει μετακινηθεί στην καριέρα του αρκετές φορές.

Αυτή τη στιγμή από τα σπίτια του ξεχωρίζουν η βίλα στην La Finca της Μαδρίτης , αξίας 7,1 εκατ. δολαρίων, το πολυτελές διαμέρισμα στο Trump Tower, του Μανχάταν, αξίας 18,5 εκατ. δολαρίων, καθώς επίσης και ένα εντυπωσιακό ακίνητο στην Λισαβόνα.
 
 

Σε ξεχωριστή θέση στη λίστα αξίζει να τοποθετηθεί η Bugatti La Voiture Noire, το οποίο είναι και το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, αφού κοστίζει 18 εκατ. δολάρια.

Bugatti

Το μοναδικό αυτό μοντέλο κατοχυρώθηκε σε έναν μυστικό αγοραστή, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ο διάσημος ποδοσφαιριστής, καταφέρνοντας  για άλλη μια φορά να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

 

 

O Πορτογάλος διεθνής πέρα από όλα τα άλλα είναι γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων, έχοντας στη συλλογή του μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων για να μετακινηθεί από το σπίτι του προς την προπόνηση.

Ο Ρονάλντο έχει στην ιδιοκτησία του την Lamborghini Aventador, ένα κορυφαίο supercar, αλλά και διάφορα άλλα πολυτελή οχήματα όπως Bentley, Porsche, Mercedes και Bugatti καθιστώντας το γκαράζ του ως ένα από αυτά που αξίζει να ζηλεύει κανείς.

Τα χρήματα δεν φαίνεται να απασχολούν πολύ τον παγκοσμίου κλάσης ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σπαταλήσει 27.000 δολάρια σε δυο μπουκάλια κόκκινο κρασί μέσα σε περίπου 15 λεπτά, όταν βρέθηκε στο γνωστό εστιατόριο Scott’s στο Mayfair του Λονδίνου.
 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

12:07

Ελβετία: Rebound της οικονομίας από το σοκ των δασμών Τραμπ

12:04

«Έπεσαν» οι υπογραφές με Chevron - Helleniq Energy για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων

11:57

Ρωσία: Δύο χρόνια μετά το θάνατό του, οι υποστηρικτές του θυμούνται τον Ναβάλνι

11:43

Bloomberg: Η σκιά της Λεπέν βαραίνει τη διαδοχή της Κριστίν Λαγκάρντ στην ΕΚΤ

11:39

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η EY Ελλάδος στηρίζουν τη φοιτητική έρευνα και καινοτομία

11:26

Ο Χάρης Θεοχάρης θα μετέχει ως παρατηρητής στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα

11:23

«Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη - Πάνω από 6.500 πολίτες και 150 επιχειρήσεις

11:14

Βιολάντα: Αναστέλλεται η λειτουργία και του δεύτερου εργοστασίου του ιδιοκτήτη

11:11

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Mega Electics A.E.B.E.

11:11

«Ταύρος» για την Πειραιώς η Citi - Τιμή στόχος στα 10,20 ευρώ

10:59

Εκτροχιάστηκε τρένο στην Ελβετία, λόγω χιονοστιβάδας

10:48

Τ. Δρακουλάκης: Μονόδρομος για ένα καλύτερο μέλλον η βιωσιμότητα – Οι δράσεις της «Κρητών Γεύσεις εν Αιγίνη»

10:47

Φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής στο eBay

10:29

Ευρωαγορές: Θετικές κινήσεις στον απόηχο της Διάσκεψης του Μονάχου

10:25

Χρηματιστήριο: Επιμένουν οι πωλητές με αιχμή τις τράπεζες

10:13

Επίσκεψη Ρούμπιο στην Ουγγαρία του «φίλου» Όρμπαν

09:57

QnR: Εξαγορά του 51% της MTIS SA έναντι 2,66 εκατ. ευρώ

09:50

Προϋπολογισμός: Φοροέσοδα 6,2 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο, 1,2% πάνω από τον στόχο

09:45

Επ. Ανταγωνισμού: Κατά προτεραιότητα εξέταση και αιφνίδιοι έλεγχοι σε εταιρεία παραγωγής ραδιοφαρμάκων

09:38

Ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση Φαρμάκων Υψηλού Κόστους - Τι πρέπει να κάνουν οι ασφαλισμένοι

09:23

Χρυσός: Πέφτει κάτω από τα 5.000 δολάρια λόγω profit taking

09:03

Η Warner Bros εξετάζει την επανέναρξη συνομιλιών με την Paramount - «Τρίζει» το deal με Netflix

08:51

Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για να διαπραγματευθεί με την Ουάσινγκτον

08:41

Αττική Οδός: Έως την Κυριακή ο αποκλεισμός των κόμβων εισόδου από Μάνδρα έως Αιγάλεω

08:38

Πιερρακάκης: Στις Βρυξέλλες για τις συνεδριάσεις Eurogroup/ECOFIN

08:32

Έρχεται τριήμερη απεργία ταξί από την Τρίτη στην Αττική

08:21

myBusinessSupport: Τα βήματα για αίτηση ενίσχυσης πυρκαγιών Χίου

08:17

Citi: «Ψηλώνει» στα 4,70 ευρώ την τιμή στόχο για Eurobank

08:11

To MyStreet επεκτείνεται: Υποδομές ΑμεΑ, ράμπες και διαβάσεις στο χάρτη - Σύντομα το Μητρώο Απινιδωτών

08:06

Χειμερινοί Ολυμπιακοί 2026: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές

gazzetta
gazzetta reader insider insider