Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Πορτογάλος σταρ έχει γίνει τόσο πλούσιος, ώστε να μπορεί να αγοράζει πράγματα σε εξωφρενικές τιμές.

Ως ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει να κατακτήσει τα πάντα, από Champions league και La Liga, μέχρι Premier League και αναρίθμητα ακόμα πρωταθλήματα!

Διαγράφοντας μια λαμπρή καριέρα, ο κορυφαίος παίκτης έχει αποκτήσει μια αμύθητη περιουσία, ικανή για να τον κατατάξει στη λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές του κόσμου.

Με τεράστιο αριθμό διαφημίσεων και χορηγιών να τον στηρίζουν, ο Πορτογάλος σταρ έχει γίνει τόσο πλούσιος, ώστε να μπορεί να αγοράζει πράγματα σε εξωφρενικές τιμές.

Στην κορυφή της λίστας  βρίσκεται το ιδιωτικό του τζετ, το οποίο κοστολογείται γύρω στα 32 εκατ. δολάρια και είναι ικανό να υποδεχτεί πάνω από 12 άτομα σε κάθε πτήση.

Το Gulfstream τζετ του  φτάνει στο αποκορύφωμα της πολυτέλειας και κομψότητας. Λαμβάνοντας υπόψη τη φήμη του, δεν προκαλεί εντύπωση το γιατί ο Ρονάλντο προτιμά να ταξιδεύει με αυτόν τον τρόπο.

Πηγή φωτογραφίας: Gulfstream

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πολυεκατομμυριούχος αθλητής διαθέτει πολυτελείς κατοικίες σε διάφορες  πόλεις του κόσμου, μιας και έχει μετακινηθεί στην καριέρα του αρκετές φορές.

Αυτή τη στιγμή από τα σπίτια του ξεχωρίζουν η βίλα στην La Finca της Μαδρίτης , αξίας 7,1 εκατ. δολαρίων, το πολυτελές διαμέρισμα στο Trump Tower, του Μανχάταν, αξίας 18,5 εκατ. δολαρίων, καθώς επίσης και ένα εντυπωσιακό ακίνητο στην Λισαβόνα.
 
 

Σε ξεχωριστή θέση στη λίστα αξίζει να τοποθετηθεί η Bugatti La Voiture Noire, το οποίο είναι και το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, αφού κοστίζει 18 εκατ. δολάρια.

Bugatti

Το μοναδικό αυτό μοντέλο κατοχυρώθηκε σε έναν μυστικό αγοραστή, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ο διάσημος ποδοσφαιριστής, καταφέρνοντας  για άλλη μια φορά να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

 

 

O Πορτογάλος διεθνής πέρα από όλα τα άλλα είναι γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων, έχοντας στη συλλογή του μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων για να μετακινηθεί από το σπίτι του προς την προπόνηση.

Ο Ρονάλντο έχει στην ιδιοκτησία του την Lamborghini Aventador, ένα κορυφαίο supercar, αλλά και διάφορα άλλα πολυτελή οχήματα όπως Bentley, Porsche, Mercedes και Bugatti καθιστώντας το γκαράζ του ως ένα από αυτά που αξίζει να ζηλεύει κανείς.

Τα χρήματα δεν φαίνεται να απασχολούν πολύ τον παγκοσμίου κλάσης ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σπαταλήσει 27.000 δολάρια σε δυο μπουκάλια κόκκινο κρασί μέσα σε περίπου 15 λεπτά, όταν βρέθηκε στο γνωστό εστιατόριο Scott’s στο Mayfair του Λονδίνου.
 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:58

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας UNESCO GHE – Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

23:28

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στη Σάμο

23:14

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης στοχοποίησαν πετροχημικές εγκαταστάσεις στον Κόλπο

22:47

Χαρδαλιάς: Το Παιδικό Πανεπιστήμιο της Περιφέρειας είναι πλέον θεσμός

22:18

Κίνα: Εκτέλεση ενός Γάλλου πολίτη για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών

22:06

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας, Κεφαλογιάννης, Σκρέκας ζητούν άρση της βουλευτικής τους ασυλίας

21:46

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 2.900 οι παραβάσεις του ΚΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία τον Μάρτιο

21:18

Δύο συλλήψεις σε Καβάλα και Έβρο για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών

20:58

Το Πεκίνο ζητά κατάπαυση του πυρός στο Ιράν και διευθέτηση της κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων

20:51

Το Κίεβο δηλώνει ότι «δεν έχει καμία σχέση» με τα εκρηκτικά που βρέθηκαν σε αγωγό φυσικού αερίου στη Σερβία

20:40

Λαβρόφ: Προτρέπει τις ΗΠΑ να εγκαταλείψουν τα τελεσίγραφα στο Ιράν

20:31

Ιράν: Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου προειδοποιεί τον Τραμπ ότι η περιοχή θα αναφλεγεί εξαιτίας του

20:19

Λέσβος: Οι τυροκομικές επιχειρήσεις ανακοίνωσαν την διακοπή λειτουργίας τους στις 8/4

20:10

Μεσανατολικό: Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της

20:04

Λίβανος: Έντεκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Χαρφάτα και τη Τζνα

19:51

Λιβανός: Δεν έχω συμμετάσχει στην τέλεση οιασδήποτε αξιόποινης πράξης

19:45

Ισραήλ: Τέσσερις τραυματίες από ιρανικό πυραυλικό πλήγμα σε πολυκατοικία στη Χάιφα

19:10

Αναδίπλωση από την Παγκόσμια Τράπεζα – Κλείνει το «μάτι» στον κρατικό παρεμβατισμό

18:50

Τραμπ: Θέτει σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη στον ρόλο των ΗΠΑ ως εγγυητή της παγκόσμιας ναυσιπλοΐας

18:30

Κίνα: Επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας με τη Μόσχα στον ΟΗΕ για αποκλιμάκωση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή

18:05

Ιράκ: Ευχαριστεί την Τεχεράνη για τη διέλευση ιρακινών πετρελαϊκών τάνκερ από τα Στενά του Χορμούζ

17:25

«Άρχοντας των δακτυλιδιών» ξανά ο Πετρούνιας - Χρυσός στο Κάιρο

17:00

Κατώτατος μισθός: Μόλις το 61% της αύξησης καταλήγει στην «τσέπη» του εργαζόμενου - Πώς επιδρά στον μέσο μισθό

16:42

Ρωσία: Ένας νεκρός και δύο αγνοούμενοι από τη βύθιση πλοίου που μετέφερε σιτάρι στην Αζοφική Θάλασσα

16:30

Με Παπασταύρου, Τσάφο, Παληαρούτα, το 7ο Power & Gas Forum του energypress, στις 6 και 7 Απριλίου

16:27

Μητσοτάκης: Πραγματοποιούμε τη δικιά μας έξοδο από μία Ελλάδα χαμηλών προσδοκιών σε εκείνη των μεγάλων διεκδικήσεων

16:19

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση θα φιλοτιμηθεί να απαντήσει για το predator;

16:07

Τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού τη Δευτέρα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

15:42

Τραμπ: Μπάσταρδοι ανοίξτε το στενό αλλιώς θα ζείτε στην κόλαση - Πιθανή όμως συμφωνία μέχρι τη Δευτέρα

15:25

Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επικίνδυνο καθεστώς που θέλει να μείνει γαντζωμένο στην εξουσία

gazzetta
gazzetta reader insider insider