Διεθνή
23-08-2019 | 08:59

Ποιες δουλειές προσφέρουν μέχρι και 250 δολάρια την ώρα

Μοιράσου το
Ποιες δουλειές προσφέρουν μέχρι και 250 δολάρια την ώρα

Πρόκειται για επαγγέλματα που έχουν μεγάλη ζήτηση αυτή την περίοδο και συνήθως πληρώνονται με την ώρα παρά με... μηνιαία πρόσληψη.

Μπορεί οι δουλειές που γίνονται από ελεύθερους επαγγελματίες να απαιτούν οικονομική ανεξαρτησία και ορισμένο ρίσκο, όμως σίγουρα είναι πολύ πιο δημοφιλείς από ότι στο παρελθόν και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι και πολύ πιο επικερδείς. 

Όπως αναφέρει το CNBC, το Upwork, μια παγκόσμια πλατφόρμα για ελεύθερους επαγγελματίες, πραγματοποίησε έρευνα για τα πιο επικερδή ελεύθερα επαγγέλματα και δημιούργησε μια λίστα με αυτά που κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα, ανά ώρα. 

Δείτε ποια είναι τα 5 επαγγέλματα που αμείβονται περισσότερο με την ώρα:

 

Μέση ωριαία αμοιβή: 255 δολάρια

Όταν κάποιος ξεκινά τη δική του επιχείρηση, ένα από τα πιο σημαντικά πρώτα βήματα είναι να αποφασίσει τη νομική οντότητα της επιχείρησής του και στις περισότερες περιπτώσεις είναι χρήσιμο να πληρώσει έναν ειδικό σύμβουλο που θα του εξηγήσει όλα όσα πρέπει να ξέρει. 

Μέση ωριαία αμοιβή: 220 δολάρια

Η Blackline είναι μια εταιρεία συμβούλων και λογισμικού που βοηθά στην αυτοματοποίηση των λογιστικών και οικονομικών διαδικασιών μιας επιχείρησης. Και οι άνθρωποι που το αναλαμβάνουν αυτό αμείβονται αδρά.

Μέση ωριαία αμοιβή: 215 δολάρια

Είναι ένα από τα πιο γνωστά κρυπτονομίσματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Αυτοί που ξέρουν τι είναι, τι κάνει, πώς λειτουργεί και πώς να... επενδύσουν σε αυτό είναι περιζήτητοι. 

Μέση ωριαία αμοιβή: 215 δολάρια

Κάθε ιδιώτης ή επιχείρηση που πραγματοποιεί δουλειές σε διεθνές περιβάλλον πρέπει να διασφαλίσει πως λειτουργεί με τη νόμιμη διαδικασία της εκάστοτε χώρας και για αυτό είναι απαραίτητο να έχει έναν ειδικό για αυτή τη δουλειά.

Μέση ωριαία αμοιβή: 200 δολάρια

Η άδεια λογισμικού είναι ένα έγγραφο που προσφέρει νομικές οδηγίες για τη χρήση και την κυκλοφορία του λογισμικού. Τέτοιες άδειες είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τις επιχειρήσεις που δημιουργούν το λογισμικό, όσο και για τους χρήστες που το χρησιμοποιούν.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.