Η Ινδία θέλει να ελέγξει και όχι να απαγορεύσει τα κρυπτονομίσματα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Ινδία θέλει να ελέγξει και όχι να απαγορεύσει τα κρυπτονομίσματα
Το σχέδιο της ινδικής κυβέρνησης είναι ορίσει τα ψηφιακά νομίσματα ως  crypto-asset και να τα θέσει υπό την εποπτεία της επιτροπής κεφαλαιαγοράς της χώρας.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Ινδίας θέλει να προωθήσει μέτρα που θα ελέγχουν αλλά δεν θα απαγορεύουν τα κρυπτονομίσματα στην ασιατική χώρα, αποφεύγοντας να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του livemint.com, το σχέδιο της ινδικής κυβέρνησης είναι ορίσει τα ψηφιακά νομίσματα ως crypto-asset και να τα θέσει υπό την εποπτεία της επιτροπής κεφαλαιαγοράς της χώρας (Sebi).

Το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συμμαχία OneDealer - Service Now: Το νέο ψηφιακό στοίχημα του Ν. Βαρδινογιάννη

Θέση εργασίας από τη ΔΥΠΑ στην Αυστρία με μισθό από 40.500 ευρώ

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider