Oι 10 «σταρ» της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Πέτρος Πιτσίνης
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Oι 10 «σταρ» της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης
Το insider ξεχώρισε 10 λαμπερά νέα μοντέλα, τα οποία πρωταγωνιστούν στην εφετινή Διεθνή Εκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που θα διαρκέσει έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Μπορεί να απουσιάζουν από την εφετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ΙΑΑ μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως ο γαλλικός όμιλος PSA, η Toyota, η Nissan, η Renault, η Volvo, η Mazda και η Mitsubishi, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για την αυτοκίνηση παγκοσμίως.

Οι πύλες της ΙΑΑ 2019 ανοίγουν για το κοινό στις 12 Σεπτεμβρίου και η αυλαία πέφτει την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα αναμένονται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες με την τιμή του εισιτηρίου να ανέρχεται σε 15 ευρώ μέσα στην εβδομάδα και 17 ευρώ τα Σαββατοκύριακα. Η εφετινή έκθεση δίνει δύο ξεκάθαρα στίγματα, καθώς στο επίκεντρό της βρίσκονται τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα και τα SUV, ωστόσο υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα αυτοκίνητα σε όλες τις γνωστές κατηγορίες, από μίνι πόλης έως πανίσχυρες βολίδες με τέσσερις τροχούς.

Το insider ξεχώρισε 10 τέτοια μοντέλα, που θα πρωταγωνιστήσουν στην εφετινή ΙΑΑ της Φρανκφούρτης και σας τα παρουσιάζει.

Το ID.3 φιλοδοξεί να παίξει τον ρόλο του VW Golf στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, ενώ θα κυκλοφορήσει έως τα τέλη της χρονιάς με διάφορα «πακέτα» μπαταριών και αυτονομίες μεταξύ 330 και 550 χιλιομέτρων.

To Citigo e iV αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Skoda. Το δημοφιλές μίνι αποδίδει στην ηλεκτρική εκδοχή του 83 ίππους και προσφέρει 265 χιλιόμετρα αυτονομία.

Διπλή πρεμιέρα για το νέο Corsa, καθώς παρουσιάζεται στη Φρανκφούρτη ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο e-Corsa, αλλά και με εκδόσεις βενζίνης 75, 100 και 130 ίππων και πετρελαίου με 100 άλογα.

Η Mini παρουσιάζει στη Φρανκφούρτη το ηλεκτροκίνητο Cooper SE Electric. Το πράσινο μοντέλο της εταιρείας διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 184 ίππων και προσφέρει έως 270 χιλιόμετρα αυτονομία.

Η νέα GLE Coupe θα κυκλοφορήσει έως τα τέλη της χρονιάς και διαθέτει ανασχεδιασμένο design και κόκπιτ, ενώ θα εφοδιάζεται με πολυάριθμα συστήματα προηγμένης τεχνολογίας.

Ο μαθουσάλας όλων των οχημάτων εκτός δρόμου επανέρχεται με ένα αμάξωμα, που διατηρεί μεν τις τετραγωνισμένες γραμμές του παρελθόντος, αλλά έχοντας μετεξελιχθεί συνολικά σε ένα σύγχρονο SUV.

Το κομψό SUV με τις καμπύλες γραμμές θα κυκλοφορήσει περί τα τέλη Οκτωβρίου σε τιμές μεταξύ 22.000 και 24.000 ευρώ και θα προσφέρει μεταξύ άλλων κορυφαίες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Στις αρχές του 2020 αναμένεται το Hyundai i10 τρίτης γενιάς, που σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη, ενώ διαφοροποιείται οπτικά και τεχνολογικά από το προηγούμενο.

Το μικρό SUV βασίζεται στο νέο Ford Fiesta, ξεχωρίζει με τις μοντέρνες γραμμές και την πρακτικότητά του, ενώ θα εφοδιάζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία. Το Puma αναμένεται στα τέλη του 2019 με τιμές εκκίνησης αρκετά κάτω από τις 20.000 ευρώ.

Πρόκειται ουσιαστικά για το Audi Q3 Coupe, το οποίο βασίζεται στα μηχανικά μέρη και στο πάτωμα του νέου Q3, ενώ υπηρετεί τη νέα μόδα των SUV με αμάξωμα σχήματος Coupe.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

16:06

Η Ινδία εξασφάλισε χαμηλότερους δασμούς έπειτα από συνομιλίες με τις ΗΠΑ

15:51

Σάντσεθ: Έκκληση για εθνική «συμφωνία» απέναντι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής

15:31

Ιράν: «Οι ΗΠΑ δεν μας βομβαρδίζουν, οπότε σταματάμε τις επιθέσεις σε χώρες του Κόλπου»

15:20

Από τη Μόνα Λίζα μέχρι την Έναστρη Νύχτα: Οι άγνωστες ιστορίες πίσω από τα διασημότερα έργα τέχνης

15:07

UniCredit - Commerzbank: Ο Ορσέλ βλέπει περιθώριο συμφωνίας με τη γερμανική κυβέρνηση

14:49

Το δύσκολο καλοκαίρι του Ζελένσκι

14:23

Κικίλιας από Ζάκυνθο: «Υλοποιούνται λιμενικά έργα στο νησί για πρώτη φορά μετά το 1999»

14:13

ΟΣΔΕ 2026: Ψηφίστηκαν οι ευθύνες - Aναμένονται οι κανόνες

13:52

Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Φθιώτιδα - Επιχειρούν εναέρια μέσα

13:40

Πόροι 3,4 δισ. ευρώ για 901 έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε πάνω από 170 δήμους

13:24

Χαρδαλιάς: «Είμαστε στα μισά της θητείας μας και το 58,8% του σχεδίου μας ήδη υλοποιείται»

13:03

Το αναπτυξιακό στοίχημα της ΔΕΘ - Το σχέδιο για τις επενδύσεις μετά το Ταμείο Ανάκαμψης

12:49

Η Εθνική Ομάδα πόλο κατέκτησε το World Cup - Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη, Τασούλα

12:38

Ρουμανία: F-16 κατέρριψε drone που παραβίασε τον εναέριο χώρο της

12:22

Η τιμή του κακάο υποχωρεί, αλλά η σοκολάτα παραμένει ακριβή

11:58

Μητσοτάκης για Όλυμπο: «Εθνική επιτυχία πρώτου μεγέθους η ένταξη στην Unesco»

11:43

NYT: Ο Τραμπ αναστέλλει προσωρινά μεγάλη επίθεση κατά του Ιράν

11:30

Επιδημία Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό: 1.354 θάνατοι επί συνόλου 3.075 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων

11:10

H ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco

10:51

Σε διαδικασία αναζωογόνησης οι οικονομικές σχέσεις Ελλάδας και Κίνας

10:34

ΗΠΑ: Εφετείο απορρίπτει διάταγμα Τραμπ για την επιστολική ψήφο σε 23 πολιτείες

10:25

Δεν «αρέσει» πια η ελληνική επαρχία

10:12

Μητσοτάκης: Έξτρα μείωση 10 λεπτά στο diesel τον Αύγουστο - Στα 15 λεπτά η συνολική έκπτωση

10:06

Προσωρινά στον «πάγο» ο δεύτερος γύρος χρηματοδότησης της DeepSeek

09:50

ESM: Το ελληνικό χρέος θα συνεχίσει να μειώνεται ακόμα και στο δυσμενές σενάριο

09:44

Θεοδωρικάκος: Περισσότερες επενδύσεις και καλύτερες δουλειές για πιο ισχυρή παραγωγική Ελλάδα

09:36

Κτηματολόγιο: Έρχεται το νέο GIS που αλλάζει τη διαχείριση όλων των ακινήτων στην Ελλάδα

09:31

Βερολίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς - Μία νεκρή, αναζητείται ο δράστης

09:26

Μαίνονται οι πυρκαγιές σε Ισπανία και Γαλλία: Μαζικές εκκενώσεις και «στάχτη» χιλιάδες στρέμματα

09:17

Tottis Bingo: Έσπασαν το φράγμα των 100 εκατ. οι πωλήσεις για τη «βασίλισσα» της γκοφρέτας


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider