Oι 10 «σταρ» της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Πέτρος Πιτσίνης
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Oι 10 «σταρ» της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης
Το insider ξεχώρισε 10 λαμπερά νέα μοντέλα, τα οποία πρωταγωνιστούν στην εφετινή Διεθνή Εκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που θα διαρκέσει έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Μπορεί να απουσιάζουν από την εφετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ΙΑΑ μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως ο γαλλικός όμιλος PSA, η Toyota, η Nissan, η Renault, η Volvo, η Mazda και η Mitsubishi, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για την αυτοκίνηση παγκοσμίως.

Οι πύλες της ΙΑΑ 2019 ανοίγουν για το κοινό στις 12 Σεπτεμβρίου και η αυλαία πέφτει την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα αναμένονται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες με την τιμή του εισιτηρίου να ανέρχεται σε 15 ευρώ μέσα στην εβδομάδα και 17 ευρώ τα Σαββατοκύριακα. Η εφετινή έκθεση δίνει δύο ξεκάθαρα στίγματα, καθώς στο επίκεντρό της βρίσκονται τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα και τα SUV, ωστόσο υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα αυτοκίνητα σε όλες τις γνωστές κατηγορίες, από μίνι πόλης έως πανίσχυρες βολίδες με τέσσερις τροχούς.

Το insider ξεχώρισε 10 τέτοια μοντέλα, που θα πρωταγωνιστήσουν στην εφετινή ΙΑΑ της Φρανκφούρτης και σας τα παρουσιάζει.

Το ID.3 φιλοδοξεί να παίξει τον ρόλο του VW Golf στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, ενώ θα κυκλοφορήσει έως τα τέλη της χρονιάς με διάφορα «πακέτα» μπαταριών και αυτονομίες μεταξύ 330 και 550 χιλιομέτρων.

To Citigo e iV αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Skoda. Το δημοφιλές μίνι αποδίδει στην ηλεκτρική εκδοχή του 83 ίππους και προσφέρει 265 χιλιόμετρα αυτονομία.

Διπλή πρεμιέρα για το νέο Corsa, καθώς παρουσιάζεται στη Φρανκφούρτη ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο e-Corsa, αλλά και με εκδόσεις βενζίνης 75, 100 και 130 ίππων και πετρελαίου με 100 άλογα.

Η Mini παρουσιάζει στη Φρανκφούρτη το ηλεκτροκίνητο Cooper SE Electric. Το πράσινο μοντέλο της εταιρείας διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 184 ίππων και προσφέρει έως 270 χιλιόμετρα αυτονομία.

Η νέα GLE Coupe θα κυκλοφορήσει έως τα τέλη της χρονιάς και διαθέτει ανασχεδιασμένο design και κόκπιτ, ενώ θα εφοδιάζεται με πολυάριθμα συστήματα προηγμένης τεχνολογίας.

Ο μαθουσάλας όλων των οχημάτων εκτός δρόμου επανέρχεται με ένα αμάξωμα, που διατηρεί μεν τις τετραγωνισμένες γραμμές του παρελθόντος, αλλά έχοντας μετεξελιχθεί συνολικά σε ένα σύγχρονο SUV.

Το κομψό SUV με τις καμπύλες γραμμές θα κυκλοφορήσει περί τα τέλη Οκτωβρίου σε τιμές μεταξύ 22.000 και 24.000 ευρώ και θα προσφέρει μεταξύ άλλων κορυφαίες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Στις αρχές του 2020 αναμένεται το Hyundai i10 τρίτης γενιάς, που σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη, ενώ διαφοροποιείται οπτικά και τεχνολογικά από το προηγούμενο.

Το μικρό SUV βασίζεται στο νέο Ford Fiesta, ξεχωρίζει με τις μοντέρνες γραμμές και την πρακτικότητά του, ενώ θα εφοδιάζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία. Το Puma αναμένεται στα τέλη του 2019 με τιμές εκκίνησης αρκετά κάτω από τις 20.000 ευρώ.

Πρόκειται ουσιαστικά για το Audi Q3 Coupe, το οποίο βασίζεται στα μηχανικά μέρη και στο πάτωμα του νέου Q3, ενώ υπηρετεί τη νέα μόδα των SUV με αμάξωμα σχήματος Coupe.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

16:43

Γερουλάνος: Χαμένη ευκαιρία για τη χώρα το Ταμείο Ανάκαμψης - Πως μπορεί να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο

16:15

Γεραπετρίτης: Δεν υπάρχουν ακόμη οι προϋποθέσεις για συνυποσχετικό με την Τουρκία

15:41

Σδούκου: Η σοβαρή πολιτική κοιτάζει τι γίνεται και έξω από τα σύνορα

15:36

Πέθανε σε ηλικία 79 ετών στέλεχος του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής

15:28

Γεωργιάδης: Πρωτοβουλία για απαγόρευση της παραπλανητικής διαφήμισης για «θαυματουργές» θεραπείες

15:12

Καναδάς: Το μποϊκοτάζ των καταναλωτών στα αμερικανικά προϊόντα αναδιαμορφώνει τα ράφια των σούπερ μάρκετ

14:42

Υπ. Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 14 έως 18 Σεπτεμβρίου

14:37

Τραμπ: Την Ιρλανδία επισκέπτεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ

14:31

Κίνα: Ο πρόεδρος Σι μεταβαίνει στην Ινδία για τη σύνοδο των BRICS

14:17

Ναυτιλία: Απογειώνουν τους ναύλους στα ξηρά φορτία οι μεγάλες αποστάσεις

14:09

Δήμας: 670 σχολεία αλλάζουν όψη μέσα σε δύο χρόνια με το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»

14:00

Από τον Οκτώβριο ξεκινά το «myKataggelies»

13:47

Χατζηδάκης: Τα 5 συμπεράσματα από την παρουσία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

13:31

Σκέρτσος: Συμφωνία προόδου και ευημερίας για την Ελλάδα του 2030

13:21

ΕΛΑΣ: Έγινε προσπάθεια να διαγραφούν στοιχεία στην υπόθεση Μαζωνάκη

13:13

Κοντογεώργης: Υψηλού εθνικού συμβολισμού αλλά και στήριξης των ακριτικών περιοχών η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Καστελλόριζο

13:00

Η Ελλάδα απέναντι στο διπλό σοκ της ΕΚΤ: Ενέργεια και δάνεια πιέζουν ανάπτυξη και πληθωρισμό

12:58

Ανδρουλάκης: Συμβόλαιο τιμής με τον ελληνικό λαό

12:44

Πετραλιάς: Τα μέτρα στήριξης της ΔΕΘ ήταν μια άσκηση ισορροπίας με βάση το διαθέσιμο δημοσιονομικό χώρο

12:23

Nvidia: Σε διαπραγματεύσεις με την Anthropic για την IPO της - Θέλει θέση στρατηγικού επενδυτή

11:56

Μαρινάκης: Ο Κουτεντάκης «άδειασε» τον Τσίπρα – «Τα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες»

11:44

Μητσοτάκης: Δέσμευση της κυβέρνησης να κλείσουν μέσα στην επόμενη τετραετία οι σημαντικές εκκρεμότητες σε έργα υποδομής στο Καστελλόριζο

11:39

Δένδιας: Με τη νέα θητεία οι Πρώτες Βοήθειες εντάσσονται στην εκπαίδευση των Οπλιτών

11:31

Μελόνι: Βλέπει στο 1% την ανάπτυξη στην Ιταλία για το 2026

11:20

Σκέρτσος για φωτιές: Η Ελλάδα άντεξε καλύτερα από τον ευρωπαϊκό Νότο το καλοκαίρι

11:04

Ford: Ανακαλεί 223.472 οχήματα στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος στο ρεζερβουάρ καυσίμων

10:52

Ενισχύεται σημαντικά ο κλιματικός κίνδυνος του καύσωνα στην Αττική έως το 2060

10:33

Αγαπηδάκη: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για τον καρκίνο του δέρματος σε όλο τον πληθυσμό

10:21

ΗΠΑ στο ΣA του OHE: Αναφορά στις επιθέσεις της 17 Νοέμβρη στην Ελλάδα

09:55

Πούτιν: Τα συστηματικά λάθη των δυτικών κρατών υπεύθυνα για την άνοδο του AfD


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider