Τρίτωσε το... κακό για το πετρέλαιο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τρίτωσε το... κακό για το πετρέλαιο
Το αμερικανικό αργό WTI υποχώρησε 0,2% στα 66,38 δολάρια, ενώ το Brent απώλεσε 0,3% στα 68,52 δολάρια το βαρέλι.

Αρνητικό 3 στα 3 κατέγραψε το πετρέλαιο την Τετάρτη, καθώς τα αμερικανικά αποθέματα καυσίμων και οι ανησυχίες για τις ευρύτερες οικονομικές επιπτώσεις από τους δασμούς των ΗΠΑ αντιστάθμισαν κάποιες ενδείξεις αύξησης της ζήτησης.

Το αμερικανικό αργό WTI υποχώρησε 0,2% στα 66,38 δολάρια, ενώ το Brent απώλεσε 0,3% στα 68,52 δολάρια το βαρέλι.

Εντωμεταξύ, τα αμερικανικά αποθέματα βενζίνης αυξήθηκαν κατά 3,4 εκατ. βαρέλια την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας.

Τα αποθέματα αποσταγμάτων, τα οποία περιλαμβάνουν το ντίζελ και το πετρέλαιο θέρμανσης, αυξήθηκαν κατά 4,2 εκατ. βαρέλια, όπως έδειξαν τα στοιχεία της EIA, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες για αύξηση 200.000 βαρελιών.

Τα αποθέματα αργού μειώθηκαν κατά 3,9 εκατ. βαρέλια στα 422,2 εκατ. βαρέλια την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την EIA, ξεπερνώντας τις προβλέψεις για μείωση κατά 552.000 βαρέλια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η Alter Ego Media εξαγόρασε Newsit και Tlife

NBA: Εξετάζει την επέκταση για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια - Οι επικρατέστερες πόλεις

Ανακοινώθηκε το deal για την εξαγορά της Praktiker Hellas

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider