Απώλειες για το πετρέλαιο μετά το τρίμηνο υψηλό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απώλειες για το πετρέλαιο μετά το τρίμηνο υψηλό
Απώλειες κατέγραψε το πετρέλαιο την Τρίτη, μετά την χθεσινή αργία της President's Day εν μέσω των εντεινόμενων ανησυχιών για τη Μέση Ανατολή.

Απώλειες κατέγραψε το πετρέλαιο την Τρίτη, μετά την χθεσινή αργία της President's Day εν μέσω των εντεινόμενων ανησυχιών για τη Μέση Ανατολή καθώς οι αντάρτες Χούτι της Υεμένης συνεχίζουν να επιτίθενται σε φορτηγά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα.

Το αργό πετρέλαιο West Texas Intermediate παράδοσης Μαρτίου υποχώρησε 1,3%, στα 78,18 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, ενώ το συμβόλαιο του Απριλίου έκλεισε στα 77,04 δολάρια το βαρέλι. Το αργό Brent παράδοσης Απριλίου, ο παγκόσμιος δείκτης αναφοράς, διολίσθησε 1,5%, φθάνοντας στα 82,34 δολάρια το βαρέλι.

Παράλληλα, η βενζίνη παράδοσης Μαρτίου, κατρακύλησε 2,5% για να τερματίσει στα 2,2774 δολάρια ανά γαλόνι, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης παράδοσης Μαρτίου απώλεσε 2,7% για να διαμορφωθεί στα 2,7315 δολάρια το γαλόνι. Τέλος, το φυσικό αέριο παράδοσης Μαρτίου αποδυναμώθηκε 2,1% και διαμορφώθηκε στα 1,5760 δολάρια ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σε υψηλό εβδομάδας ο χρυσός και «4 στα 4»

Τέλος στο κερδοφόρο «4x4» για τις ευρωαγορές: Ράλι 8,6% για Βarclays

Με Τέρνα Ενεργειακή, Τιτάν και OTE συνέχισε υψηλότερα το Χρηματιστήριο

gazzetta
gazzetta reader insider insider