Χρηματιστήριο
24-05-2021 | 12:44

H Eurobank Equities ειδικός διαπραγματευτής για ΑΔΜΗΕ, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Newsroom
Μοιράσου το
H Eurobank Equities ειδικός διαπραγματευτής για ΑΔΜΗΕ, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Ειδικός διαπραγματευτής για τις εταιρείες ΑΔΜΗΕ, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ορίστηκε η εταιρεία Eurobank Equities σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρεται: 

Η εταιρεία EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με απόφαση της από 20/05/2021 συνεδρίασής της, η Επιτροπή Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητάς της ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας "ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε."  και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής  διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021.

Επίσης η εταιρεία EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με απόφαση της από 20/05/2021 συνεδρίασής της, η Επιτροπή Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητάς της ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας "ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ A.B.E.T.E."  και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής  διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021. 

Τέλος ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με απόφαση της από 20/05/2021 συνεδρίασής της, η Επιτροπή Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητάς της ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας "ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ" και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.