Με απώλειες η τιμή του χρυσού, πολυετή υψηλά για χαλκό και παλλάδιο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με απώλειες η τιμή του χρυσού, πολυετή υψηλά για χαλκό και παλλάδιο
Η προσοχή στην αγορά των πολύτιμων μετάλλων εστιάζεται στις αυριανές ανακοινώσεις της Fed.

Με μικρή πτώση έκλεισαν την Τρίτη οι τιμές του χρυσού, «σβήνοντας» την ήπια άνοδο με την οποία ξεκίνησαν χθες την εβδομάδα.

Σημειώνεται πως τα πολύτιμα τηρούν στάση αναμονής για τις ανακοινώσεις της αμερικανικής ομοσπονδιακής τράπεζας (Fed) την Τετάρτη και το κατά πόσο οι δηλώσεις του διοικητή της, Τζερόμ Πάουελ, για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ θα ωθήσουν τους επενδυτές σε μια «ασφαλή καταφύγια».

Τα συμβόλαια του χρυσού, παράδοσης Ιουνίου, έχασαν 0,1% ή 1,30 δολάρια στα 1.778 δολάρια ανά ουγγιά.

Εξάλλου, ο χαλκός, παράδοσης Ιουλίου κινείται στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 5 ετών, κερδίζοντας 1,02% ή 0,04 σεντ στα 4,49 δολάρια ανά λίβρα.

Τα συμβόλαια της πλατίνας, παράδοσης Ιουλίου, ανεβαίνουν 0,10% στα 1.246 δολάρια ανά ουγγιά και το παλλάδιο, παράδοσης Ιουνίου, ισχυροποιείται 1,42% στα 2.950 δολάρια ανά ουγγιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Fuel Pass: Από αύριο πάλι η πλατφόρμα - Μόνο για ΑΦΜ που λήγουν σε 1, 2 και 3

Μητσοτάκης: Εισηγούμαι ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή για μετά τις εκλογές του 2027

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου - Έως την Μ.Τετάρτη το δώρο Πάσχα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider