Πρώην στέλεχος GS: Η μεταβλητότητα κύρια «ατραξιόν» των κρυπτονομισμάτων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρώην στέλεχος GS: Η μεταβλητότητα κύρια «ατραξιόν» των κρυπτονομισμάτων
Ο Ραούλ Παλ σημείωσε ότι αναμένει πως η ΕΚΤ και η Fed θα παρουσιάσουν τα δικά τους ψηφιακά νομίσματα μέσα στα επόμενα 3-5 χρόνια. Το σχόλιο για το Dogecoin.

Ως φυσιολογική και αναμενόμενη χαρακτηρίζει την έντονη μεταβλητότητα στις τιμές των κρυπτονομισμάτων πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, τονίζοντας πως οι διακυμάνσεις στις τιμές τους δεν πρέπει να αποθαρρύνουν τους επενδυτές από την ενασχόληση με αυτά.

Μιλώντας στο Reuters, ο Ραούλ Παλ ανέφερε πως «οι άνθρωποι πρέπει να μάθουμε να προσαρμόζονται σε ένα asset που είναι τόσο ευμετάβλητο», με τον ίδιο να δηλώσει πως οι επενδύσεις τους στα κρυπτονομίσματα διαμοιράζονται κατά 50% σε bitcoin, 30% στο ethereum και 20% σε άλλα κρυπτονομίσματα.

«Προσπαθώ να ισορροπήσω μεταξύ διαφορετικών επιλογών γιατί δεν ξέρω τι πρόκειται να κερδίσει και τι όχι» ανέφερε ο Παλ.

Σε ερώτηση για το Dogecoin, ο Παλ δήλωσε πως έχει και μια μικρή έκθεση στο εν λόγω κρυπτονόμισμα, λέγοντας πως η συναλλαγή με τα doge «έχει πλάκα» και ότι ο κόσμος φαίνεται πως το υποστηρίζει.

Ακόμα, ο ίδιος εκτίμησε πως η αβεβαιότητα και τα μέτρα των κυβερνήσεων για έλεγχο των κρυπτονομισμάτων θα ωθήσουν το bitcoin ακόμα ψηλότερα από τα σημερινά δεδομένα.

Ο Παλ σημείωσε ότι αναμένει πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) θα παρουσιάσουν τα δικά τους ψηφιακά νομίσματα μέσα στα επόμενα 3-5 χρόνια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider