Καμπάνια #LaserEyes στο Twitter για να φτάσει η τιμή του Bitcoin στα 100.000 δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καμπάνια #LaserEyes στο Twitter για να φτάσει η τιμή του Bitcoin στα 100.000 δολάρια
Έχουν βάλει στόχο να φτάσει η τιμή του κρυπτονομίσματος στις 100.000 δολάρια έστω και για μία ημέρα. 

Ένα νέο hashtag έχει κάνει την εμφάνισή του τις τελευταίες ημέρες στο Twitter από τους «φίλους» του Bitcoin, οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να φτάσει η τιμή του κρυπτονομίσματος στις 100.000 δολάρια έστω και για μία ημέρα.

Πρόκειται για το #lasereyes το οποίο έχει γίνει ήδη viral, με «μεγάλους παίκτες» του Bitcoin - όπως ο Έλον Μασκ - να έχουν κάνει ήδη Like. Μάλιστα, ο ιδρυτής της Tesla έκανε και το ανάλογο tweet: «Μόνο για μια μέρα».

Ξεπέρασε τα 50.000 δολάρια

Ξανά πάνω από τα 50.000 δολάρια βρίσκεται το Bitcoin την Τετάρτη, με άνοδο που αγγίζει το 5%, ενώ στιγμιαία ξεπέρασε ακόμα και τα 51.000 δολάρια.

Η άνοδος στην τιμή του ψηφιακού νομίσματος έρχεται μετά από την απόφαση της εταιρείας χρηματοπιστωτικών προϊόντων Square να προχωρήσει στην αγορά bitcoins αξίας 170 εκατ. δολαρίων.

Σημειώνεται πως η άνοδος στην τιμή του Bitcoin επηρεάζει θετικά και τα άλλα ψηφιακά νομίσματα, με το ether και το XRP να καταγράφουν νωρίτερα αύξηση 11% και 7% αντιστοίχως.

Τα κέρδη Bitcoin έρχονται σε συνέχεια των διακυμάνσεων που καταγράφει τις τελευταίες μέρες το κρυπτονόμισμα, που βρέθηκε πρόσκαιρα υπό των 50.000 δολαρίων την Τρίτη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider