Η επιστολή του ΙΣΑ για τη δυνατότητα πληρωμής του clawback σε 120 δόσεις

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η επιστολή του ΙΣΑ για τη δυνατότητα πληρωμής του clawback σε 120 δόσεις
Ο ΙΣΑ απέστειλε επιστολή στη διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ κ. Θ. Καρποδινη, με την οποία ζητά τη δυνατότητα πληρωμής του clawback σε 120 δόσεις και για τους γιατρούς που εκ παραδρομής δεν υπέβαλαν το σχετικό αίτημα.

Ο ΙΣΑ απέστειλε επιστολή στη διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ κ. Θ. Καρποδινη, με την οποία ζητά τη δυνατότητα πληρωμής του clawback σε 120 δόσεις και για τους γιατρούς που εκ παραδρομής δεν υπέβαλαν το σχετικό αίτημα.

Ειδικότερα, στην επιστολή του ΙΣΑ αναφέρονται τα εξής:

«Ένας μεγάλος αριθμός μελών, είτε λόγω ανωτέρας βίας, είτε εκ παραδρομής δεν κατέστη εφικτό να υποβάλλει το σχετικό αίτημα καταβολής του ποσού του clawback σε δόσεις, ως υφίσταται η δυνατότητα αυτή δυνάμει της παρ.3 του άρθρ.100 του Ν.4172/2013 (Α’ 167) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων για την αποδοχή ένταξης στη ρύθμιση των δώδεκα (12) δόσεων, ήταν στις 27/06/2025. Πλην όμως, πολλοί ιατροί μέλη μας, δεν κατάφεραν να υποβάλλουν την εν λόγω αίτηση στις 27/06/2025.

Θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την δυνατότητα ένταξης της πληρωμής του clawback σε δόσεις και για αυτούς τους γιατρούς, προκειμένου να μην οδηγηθούν σε αφανισμό, καθώς όπως γνωρίζετε τα ποσά στην πλειονότητα των περιπτώσεων είναι υπέρογκα.

Ενόψει των ανωτέρω αναμένουμε τις άμεσες ενέργειες σας και την σχετική ενημέρωση μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Προσωπικός αριθμός: Παράταση έως 5 Νοεμβρίου στην προθεσμία έκδοσης

Εργασιακό νομοσχέδιο: «Λάστιχο» το ωράριο εργασίας, αλλάζει η ετήσια άδεια αναψυχής

«Έξυπνοι» μετρητές: Σε τηλεμέτρηση ήδη πάνω από 1 εκατ. καταναλωτές - 1,4 δισ. ευρώ για πλήρη επέκταση

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider