Θεμιστοκλέους: Μόνη λύση ο εμβολιασμός και όχι το lockdown

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεμιστοκλέους: Μόνη λύση ο εμβολιασμός και όχι το lockdown
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Χθες Τετάρτη, κλείστηκαν 20.000 ραντεβού για εμβολιασμό πρώτης δόσης, ενώ χιλιάδες άνθρωποι έκλεισαν ραντεβού για τρίτη δόση. 

Η μονή λύση για τη αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ο εμβολιασμός, όχι το lockdown, τόνισε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Ο κ. Θεμιστοκλέους επεσήμανε ότι συνεχίζεται η «καλή» συμμετοχή του πληθυσμού στον εμβολιασμό. Χθες Τετάρτη, κλείστηκαν 20.000 ραντεβού για εμβολιασμό πρώτης δόσης, ενώ χιλιάδες άνθρωποι έκλεισαν ραντεβού για τρίτη δόση.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας αντέχει και χαρακτήρισε διαχειρίσιμη την κατάσταση. «Αυτή την στιγμή υπάρχει μια δυναμική στην πανδημία αλλά σε λίγο θα υπάρχει επιπέδωση», τόνισε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Σενάριο αυτοδυναμίας με «σαμαρικές» πλάτες - Το γλέντι του Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι «πασόκοι» που δεν μασούν

Ο Έλον Μασκ έγινε ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο

Στα 866 ευρώ η μέση σύνταξη τον Μάιο - Στο τραπέζι η αναμόρφωση της ΕΑΣ και η «13η σύνταξη»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider