Υγεία
02-11-2021 | 11:17

Η DEMO ABEE στην κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της καρδιολογίας

Newsroom
Μοιράσου το
Η DEMO ABEE στην κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της καρδιολογίας
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DΕΜΟ ΑΒΕΕ, συμμετείχε στο 42ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο, το οποίο διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το διάστημα 21-23 Οκτωβρίου 2021.

Το Συνέδριο αποτέλεσε τη συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων Πανελλήνιων συνεδρίων και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα επιστημονικά συνέδρια στα δρώμενα της καρδιολογικής κοινότητας. Το Συνέδριο παρακολούθησαν δια ζώσης και διαδικτυακά καρδιολόγοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτέλεσε ένα συνδυασμό παρουσιάσεων και σχολιασμού-συζήτησης των νέων δεδομένων και εξελίξεων τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο στην καρδιολογία και στην καρδιοχειρουργική. Πιο συγκεκριμένα, οι ενότητες περιελάμβαναν τις νέες θεραπείες στις βαλβιδοπάθειες, τη χρόνια στεφανιαία νόσο, την καρδιακή ανεπάρκεια, την αρτηριακή υπέρταση, το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και τις αρρυθμίες.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEE στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων έχει μία ισχυρή παρουσία στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά με θεραπευτικές επιλογές για ένα ευρύ φάσμα καρδιολογικών παθήσεων.

Στο συνεχώς αναπτυσσόμενο εταιρικό Portfolio περιλαμβάνονται κατηγορίες φαρμάκων για την αντιμετώπιση της υπέρτασης, της δυσλιπιδαιμίας, της αθηροθρόμβωσης, της σταθερής στηθάγχης και της καρδιακής ανεπάρκειας.

Ειδικότερα για την υπέρταση, η οποία προσβάλλει το 30% του ενήλικου πληθυσμού στην Ελλάδα, είναι σημαντική η επίτευξη θεραπευτικής ανταπόκρισης.

Η DEMO ABEE εμπλουτίζει τις ήδη υπάρχουσες θεραπευτικές κατηγορίες με νέα ποιοτικά φάρμακα για τη θεραπεία της αρτηριακής υπέρτασης στην κατηγορία των αποκλειστών AT1 υποδοχέων της αγγειοτενσίνης ΙΙ είτε ως μονοθεραπεία, είτε σε συνδυασμό με διουρητικό ή/και ανταγωνιστή ασβεστίου.

www.demo.gr

Με υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες έκτασης 66.000τμ, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό 1000 ατόμων, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με δικά της προϊόντα σε 85 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Νότια Αμερική και την Ωκεανία. Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Υπεύθυνο Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία, με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.