Tips by Markos: Η ωραιότερη βόλτα στην παραλία με 1,20 ευρώ!

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Tips by Markos: Η ωραιότερη βόλτα στην παραλία με 1,20 ευρώ!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η βόλτα του Δημήτρη Μάρκου ξεκίνησε από τη Νέα Σμύρνη, αφού προηγουμένως αγόρασε 1 εισιτήριο για το Τραμ με μόλις 1,20 ευρώ και ισχύ 1,5 ώρα!

Η βόλτα του Δημήτρη Μάρκου ξεκίνησε από τη Νέα Σμύρνη, αφού προηγουμένως αγόρασε 1 εισιτήριο για το Τραμ με μόλις 1,20 ευρώ και ισχύ 1,5 ώρα!

Τελικός σταθμός η Γλυφάδα με ενδιάμεση στάση (ΕΔΕΜ) στο Παλαιό Φάληρο, όπου κατέβηκε για λίγη ώρα «χάζεψε» τη θάλασσα και επιβιβάστηκε ξανά στο Τραμ με το ίδιο εισιτήριο!

Στο κέντρο της Γλυφάδας έκανε shopping therapy, «τσίμπησε» κάτι και πήρε το δρόμο της επιστροφής! Μπορούν όλα αυτά να γίνουν με 1,20 ευρώ; Αν η διάρκεια της βόλτας είναι 1,5 ώρα, ναι!

Τι λέτε, φύγαμε;

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η απόβαση των Κυρανάκη - Κεραμέως στην έδρα Σαμαρά - Η πολιτική μοναξιά του Τσίπρα - Το ραντεβού Στέφανου - Άδωνι

«Σπίτι μου 3»: Στεγαστικά δάνεια με μειωμένο επιτόκιο σε νέους και νοικοκυριά χαμηλού ή μεσαίου εισοδήματος

Εντεκάδα από... χρυσάφι - Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Μουντιάλ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider