Grecotel Riviera Olympia: Ένα μαγικό καλοκαίρι για όλη την οικογένεια στην Κυλλήνη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Grecotel Riviera Olympia: Ένα μαγικό καλοκαίρι για όλη την οικογένεια στην Κυλλήνη
Η καλύτερη στιγμή του χρόνου έφτασε! To καλοκαίρι βρίσκεται εδώ και το μυαλό μας «τρέχει» σε ειδυλλιακές τοποθεσίες, παιχνίδια στην ακροθαλασσιά, βουτιές σε πεντακάθαρα νερά και γευστικό φαγητό με την καλύτερη θέα. Πού μπορούμε να βρούμε όλα τα παραπάνω; Μα φυσικά στο Grecotel Riviera Olympia, ένα mega resort σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, στην Κυλλήνη.

Η καλύτερη στιγμή του χρόνου έφτασε! To καλοκαίρι βρίσκεται εδώ και το μυαλό μας «τρέχει» σε ειδυλλιακές τοποθεσίες, παιχνίδια στην ακροθαλασσιά, βουτιές σε πεντακάθαρα νερά και γευστικό φαγητό με την καλύτερη θέα. Πού μπορούμε να βρούμε όλα τα παραπάνω; Μα φυσικά στο Grecotel Riviera Olympia, ένα mega resort σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, στην Κυλλήνη.

Γνωστή από την αρχαιότητα, καθώς εκεί γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, κοντά στην Αρχαία Ολυμπία, η Κυλλήνη πρόκειται για έναν σαγηνευτικό τόπο γεμάτο θρύλους και παραδόσεις. Αμπέλια, ελιές, βουνά και θάλασσα συνθέτουν εικόνες που αποκαλύπτουν την αυθεντική ταυτότητα της Πελοποννήσου.

Εκεί, λοιπόν, βρίσκεται το απόλυτο ελληνικό resort, το οποίο αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά ξενοδοχεία που συνθέτουν το «παζλ» του Grecotel Riviera Olympia.

To Mandola Rosa θα σας μαγέψει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Πρόκειται για ένα από τα πιο αρχοντικά και μαγευτικά ξενοδοχεία του κόσμου, χτισμένο στη μεγάλη παραλία της Κυλλήνης. Αποτελείται από υπέροχες σουίτες και μοναδικές βίλες πάνω στη θάλασσα, ενώ το τοπίο συμπληρώνει η πυκνή βλάστηση και οι τροπικοί φοίνικες.

Λίγο πιο δίπλα θα βρείτε το La Riviera, όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει για πάντα στο καλοκαίρι. Εκεί θα συναντήσετε πολυτέλεια, άνεση, αλλά και μια ασυναγώνιστη θέα από τα μπαλκόνια που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Και ποιος δεν θα ήθελε να μεταφερθεί σε μια όαση; Αυτό ακριβώς θα συμβεί με όποιους αποφασίσουν να μείνουν στο Olympia Oasis & Aqua Park. Ένα ξενοδοχείο χτισμένο πάνω σε μια τεράστια αμμουδιά, το οποίο θα σας προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για τις διακοπές σας. Οι ατέλειωτες πισίνες, οι βεράντες με θέα θάλασσα και τα εστιατόριά του είναι σίγορο πως θα σας αποζημιώσουν για την επιλογή σας.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός το Ilia Palms & Aqua Park, ένα ξενοδοχείο με πρωτότυπη διακόσμηση από καθρέφτες, χρώματα και γεωμετρικά σχήματα. Βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο δάσος και έχει άμεση πρόσβαση στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Riviera Olympia & Aqua Park Grecotel Mega Resort, στην παραλία, τις πισίνες και το Aqua Park!

Ένας παράδεισος για μικρούς και μεγάλους

Τι είναι αυτό που αποζητάμε από το καλοκαίρι μας; Ξεγνοιασιά, άνεση, θάλασσα και παιχνίδια στο νερό. Ειδικά οι οικογένεις με παιδιά, θα λατρέψουν το τελευταίο κομμάτι στο Grecotel Riviera Olympia. Κι αυτό γιατί οι μικροί μας φίλοι θα έχουν στη διάθεσή τους ατέλειωτες πισίνες έκτασης 4.000 τ.μ.!

Εκεί θα ζήσουν τις πιο απίθανες βουτιές, αλλά και μοναδικές στιγμές διασκέδασης στο φαντασμαγορικό και τεράστιο Olympia Aqua Park συνολικής έκτασης 20.000 τ.μ., το οποίο αξίζει οπωσδήποτε μία επίσκεψη. Και το καλύτερο; Η διαμονή, η διατροφή και οι δραστηριότητες των παιδιών έως 12 ετών στην Grecoland είναι δωρεάν!

Εκτός όμως από τα παιχνίδια στην πισίνα, εκεί θα βρείτε και αμέτρητες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε μια έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων καταπράσινου δάσους με πεύκα, κατά μήκος μιας αμμουδιάς 2 χλμ. Θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, τένις, ιππασία, τοξοβολία, paintball, paramotor και ακόμα περισσότερα.

Το ιδανικό μέρος για τις διακοπές σας

Αν τώρα ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που ψάχνουν στις διακοπές τους το καλό φαγητό, τότε στο Grecotel Riviera Olympia θα βρείτε 24 μοναδικά εστιατόρια και μπαρ, τα οποία θα σας προσφέρουν μοναδικά πιάτα και ευφάνταστες γεύσεις. Μεσημέρια με μπόλικη Ελλάδα και θαλασσινούς μεζέδες, αλλά και βραδινές εξορμήσεις με ασιατικές, ιταλικές ή περουβιανές γεύσεις στα fine dining εστιατόρια του resort θα σας κάνουν να απολαύσετε στο έπακρο κάθε σας στιγμή.

Κι επειδή η χαλάρωση είναι το παν, εκεί θα βρείτε και 4.500 τ.μ. αφιερωμένα στην απόλαυση και την ευεξία! Το Elixir Spa του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένο από την Αρχαία Ολυμπία και διαθέτει εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, υδρομασάζ, Open-air Gazebo massage και σύγχρονες θεραπείες βασισμένες στη σοφία των αρχαίων Ελλήνων.

Μην το σκέφτεστε. Ζήστε το καλοκαίρι που ονειρεύεστε στη Grecotel και στην Κυλλήνη, απολαμβάνοντας έκπτωση έως 10%, δωρεάν διαμονή και διατροφή για τα παιδιά, ευέλικτους όρους και έξτρα προνόμια, δυνατότητα αλλαγών έως και 14 ημέρες πριν την άφιξη και 5% επιπλέον έκπτωση για τα μέλη του Privilege Club!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider