Κικίλιας: Στηρίζουμε τις τουριστικές υποδομές σε όλη τη χώρα - Νέα Μαρίνα στο Μεγανήσι

Newsroom
Μοιράσου το
Κικίλιας: Στηρίζουμε τις τουριστικές υποδομές σε όλη τη χώρα - Νέα Μαρίνα στο Μεγανήσι
Ο Υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι «στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις τουριστικές υποδομές και στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και το Δήμαρχο Μεγανησίου κ. Παύλο Δάγλα, η παραχώρηση στο Δήμο Μεγανησίου, του τουριστικού καταφυγίου του όρμου Αθερίνου από το Υπουργείο Τουρισμού, προκειμένου να κατασκευαστεί μαρίνα προϋπολογισμού 5,5 εκατ €, παρουσία του Βουλευτή Λευκάδας της ΝΔ κ. Αθανάσιου Καββαδά.

Ο Υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι «στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις τουριστικές υποδομές και στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Tο Μεγανήσι είναι μοναδικός προορισμός που κερδίζει ολοένα και παραπάνω τουριστική κίνηση. Θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, με έργα υποδομής που τόσο ανάγκη έχει η χώρα, η Αθήνα, η Αττική αλλά και η νησιωτική Ελλάδα».

Ο Δήμαρχος Μεγανησίου Παύλος Δάγλας, επισήμανε ότι «πρόκειται για ένα έργο πνοής για το Μεγανήσι και την ευρύτερη περιοχή του, που αφορά τη μαρίνα Αθερίνου Μεγανησίου χωρητικότητας 94 σκάφη και προϋπολογισμού 5,5 εκατ €.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και τον Βουλευτή Λευκάδας της ΝΔ κ. Θανάση Καββαδά για την αμέριστη στήριξη τους».

Ο Βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς δήλωσε ότι «σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για το Δήμο Μεγανησίου, καθώς υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης για τη Μαρίνα του Αθερινού, 94 θέσεων ελλιμενισμού.

Ένα έργο σημαντικό όχι μόνο για το Μεγανήσι, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, που δίνει τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Βασίλη Κικίλια, για την αμέριστη στήριξή του, και συγχαίρω τον Δήμαρχο Μεγανησίου, κ. Παύλο Δάγλα, για την πολύ καλή προετοιμασία ώστε να ωριμάσει το έργο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κικίλιας από Ριάντ: «Η Ελλάδα στο επίκεντρο της παγκόσμιας αναγνώρισης»

Σε τεντωμένο σκοινί ακροβατεί η εστίαση – Η σκληρή καθημερινότητα και οι φόβοι για «λουκέτα»