Τέσσερις ασυνήθιστες αποδράσεις για το 4ήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τέσσερις ασυνήθιστες αποδράσεις για το 4ήμερο της 28ης Οκτωβρίου
Επιλογές για κάθε προτίμηση, όπως και οι νέες γεύσεις iD του PULZE.

Επιλογές για κάθε προτίμηση, όπως και οι νέες γεύσεις iD του PULZE.

Μετά από τόσους μήνες περιορισμών τόσο στις μετακινήσεις όσο και στη διασκέδαση, μια σύντομη απόδραση από την πόλη για το 4ήμερο της 28ης Οκτωβρίου μοιάζει με κάτι ασυνήθιστο. Πέμπτη πέφτει η ημέρα της αργίας, προσθέτετε μία μόλις μέρα κανονικής άδειας και να τες μπροστά σου 4 γεμάτες ημέρες προκειμένου να θυμηθείτε ξανά όλα αυτά τα σύντομα ταξίδια που κάνατε μέχρι και τις αρχές του 2020 με την πρώτη αφορμή που σας δινόταν. Οι ασυνήθιστες μέρες φαίνεται ότι σιγά-σιγά μένουν οριστικά στο παρελθόν, και πλέον το ασυνήθιστο θα ταυτίζεται με πλούσιες και έντονες απολαύσεις: από την εμπειρία ενός όμορφου ταξιδιού μέχρι μια εναλλακτική και αναβαθμισμένη γευστική εμπειρία απόλαυσης του καπνού, υπάρχει χώρος για όσα σας πηγαίνουν πέρα από τα συνηθισμένα.

Μια τέτοια εμπειρία προσφέρει στους ενήλικους καπνιστές και το νέο σύστημα θερμαινόμενου καπνού, PULZE και iD, από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff. Καθώς λοιπόν προετοιμάζεστε για την πρώτη σας εξόρμηση μετά από καιρό, στις αποσκευές σας θα υπάρχει χώρος και για μια συσκευή που κάνει τη διαφορά. Ξέρετε για τί δεν υπάρχει χώρος; Για αχρείαστες σκοτούρες. Το PULZE κάνει τα ταξίδια σας ακόμα πιο απολαυστικά καθώς είναι ασυνήθιστα πρακτικό. Ξεχάστε το άγχος της φόρτισης. Μία πλήρης φόρτιση του PULZE προσφέρει έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις. Το καλύτερο; Φορτίζει πλήρως μέσα σε 90 μόλις λεπτά, δηλαδή ξυπνάτε, κατεβαίνετε για πρωϊνό και μέχρι να φύγετε από το δωμάτιο, η συσκευή είναι έτοιμη για εσάς. Επίσης, δεν χρειάζεται να έχετε προνοήσει για ξεχωριστή συσκευή φόρτιση. Το PULZE είναι μια συσκευή all-in-one, ενώ διαθέτει και λειτουργία κλειδώματος η οποία διασφαλίζει ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί κατά λάθος είτε μέσα στις αποσκευές είτε μέσα στην τσάντα σας.

Aφού λοιπόν εξασφαλίσαμε ότι η εμπειρία του PULZΕ δεν επιδέχεται συμβιβασμούς, η αναζήτηση ενός προορισμού γίνεται ακόμα πιο εύκολη, διότι αν έχεις φροντίσει να δώσεις χαρακτήρα και γεύση στο ταξίδι σου, ο προορισμός έρχεται αβίαστα. Τέσσερις επιλογές λοιπόν, όσες και οι μοναδικές γεύσεις που προσφέρουν οι θερμαινόμενες ράβδοι καπνού iD στους ενήλικες καπνιστές.

Μαίναλο
Η ορεινή Αρκαδία προσφέρει μια ταξιδιωτική εμπειρία γεμάτη από έντονες και πλούσιες εικόνες. Τα πιο γνωστά χωριά του Μαίναλου, η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα, η Βυτίνα και τα Λαγκάδια ξεχωρίζουν για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα τους. Τα διαπερνά ο αέρας της δόξας, της αρχοντιάς και της περηφάνιας καθώς στέκουν αγέρωχα και αλώβητα από το χρόνο. Κλασική αξία σαν το Rich Bronze, μια από τις τέσσερις νέες γεύσεις iD, που προσφέρει πλούσια και έντονη γευστική εμπειρία. Επειδή όμως μια εμπειρία πρέπει να έρχεται στα μέτρα σας για να είναι απολαυστική, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ανάμεσα στην Standard λειτουργία του PULZE που προσφέρει μια πιο έντονη γευστική εμπειρία ή στην Eco για μία πιο ήπια εμπειρία.

Ελάτη-Περτούλι
Συνεχίζουμε με μια διαδρομή εξίσου απολαυστική, αλλά περισσότερο ισορροπημένη, όπως η γεύση iD Balanced Blue. Φήμες λένε ότι δεν υπάρχει ιδανικότερη στιγμή για να την απολαύσατε από εκείνη κατά την οποία διασχίζετε τον ορεινό δρόμο που οδηγεί στο Περτούλι. Να τις πιστέψετε. Έλατα, καταπράσινα λιβάδια και ένα μικρό χωριό μέσα στο δάσος, συνθέτουν ένα ασυνήθιστα όμορφο φυσικό τοπίο.

Τρίκαλα Κορινθίας
Μια ανάσα από την Αθήνα, τα χωριά της ορεινής Κορινθίας προσφέρουν ένα καταφύγιο ανανέωσης και δροσιών μόλις 140 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα. Ειδικά η λίμνη Δασιού, που ξεπροβάλλει ανάμεσα στις συστάδες από έλατα, δημιουργεί ένα σκηνικό με νότες παραμυθιού. Ιδανικό επιλογή για τους αναποφάσιστους που θα φύγουν μόνο το ΣΚ της 28ης και ταιριάζει με τη φρεσκάδα του iD Ice που προσφέρει αίσθηση δροσιάς με απαλές νότες μέντας. Τοποθετείς τη ράβδο καπνού iD και, πριν προλάβεις να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο, η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση μέσα σε 18 δευτερόλεπτα μόλις.

Λέρος
Αφήνουμε την ηπειρωτική Ελλάδα, για μια ασυνήθιστη επιλογή για φθινοπωρινή εκδρομή. Κάτι όμως η αεροπορική σύνδεση, κάτι το όλο και αυξανόμενο hype του νησιού, κάτι και μια πρόσφατη λίστα της Guardian, η οποία συμπεριέλαβε τη Λέρο μέσα στους κορυφαίους φθινοπωρινούς προορισμούς της Ευρώπης, στο τέλος πειστήκαμε και εμείς. Στη Λέρο η γαστρονομία γνωρίζει μεγάλες δόξες. Νησί με έντονες γεύσεις και γι’ αυτό προσθέστε στις αποσκευές το iD Capsule Polar που απελευθερώνει, εφόσον το επιθυμείτε, μια πλούσια εμπειρία δροσερής μέντας με ένα απλό κλικ στην ειδική κάψουλα στο φίλτρο.

Μπορεί μετά από τόσους μήνες, ένα 4ήμερο κάπου μακριά από την πόλη να μοιάζει σήμερα με μια ασυνήθιστη εμπειρία, είναι βέβαιο όμως ότι για τους ενήλικους καπνιστές θα την κάνει απόλυτα απολαυστική το νέο σύστημα θερμαινόμενου καπνού PULZE & iD. Άλλωστε, για ποιο λόγο να επιθυμείτε τα ίδια όταν μπορείτε να έχετε κάτι ασυνήθιστο, όπως εσείς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider