Τουρισμός
30-08-2021 | 10:53

Tourism Media & Events: Νέες εκδηλώσεις για την προώθηση της Ελλάδας ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού

Newsroom
Μοιράσου το
Tourism Media & Events: Νέες εκδηλώσεις για την προώθηση της Ελλάδας ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού 
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Με 3 νέες σημαντικές Virtual εκδηλώσεις σε κορυφαίες αγορές του εξωτερικού συνεχίζει η Tourism Media & Events την προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης της Ελλάδας ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού. 

Οι εκδηλώσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για το τελευταίο τρίμηνο  του 2021, περιλαμβάνουν το   

  • Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop στις ΗΠΑ. Το εικονικό event θα πραγματοποιηθεί 25 με 27 Οκτωβρίου 2021, με στρατηγικό συνεργάτη την USTOA (United State Tour Operators Association), της  οποίας η Tourism Media & Events αποτελεί Αssociate Μember.  
  • Για τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα από τις 18 έως και τις 20 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί το Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop στην Βenelux (με έμφαση στο Λουξεμβούργο), 
  • ενώ η τρίτη εκδήλωση αφορά τόσο την γαστρονομία όσο και τον εναλλακτικό τουρισμό. Το Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2021. 

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού , του Υπουργείου  Αγροτικής Ανάπτυξης, του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO, ενώ κύριος  Χορηγός είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.  

Οι εκδηλώσεις για το 2021 θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω κορυφαίας ειδικά σχεδιασμένης επαγγελματικής πλατφόρμας.  

Σε κάθε εκδήλωση συμμετέχουν από την κάθε αγορά για τον μεν τουρισμό, 100-120 τοπικοί  τουριστικοί πράκτορες και tour operators, για τον δε αγροδιατροφικό τομέα, 40-50  αγοραστές (εισαγωγείς, χονδρέμποροι, αλυσίδες supermarket, delicatessen κ.α.).

Για την επιτυχία των εκδηλώσεων, ενώνουν τις δυνάμεις τους τα έμπειρα στελέχη της διοργανώτριας εταιρείας Tourism Media & Events και οι συνεργαζόμενες ανά χώρα τοπικές  PR εταιρείες που διασφαλίζουν τη συμμετοχή των σημαντικότερων επαγγελματιών της εκάστοτε  τοπικής αγοράς. 

Σημειώνεται ότι κατά την έναρξη των διαδικτυακών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί webinar για όλους τους συμμετέχοντες με παρουσιάσεις προορισμών και προϊόντων γαστρονομίας της  Ελλάδος. Ταυτόχρονα διενεργείται παρουσίαση σε προσκεκλημένους εκπροσώπους μεγάλων  και εξειδικευμένων τοπικών media από την εκάστοτε χώρα, επιδιώκοντας την μέγιστη  δημοσιότητα των συμμετεχόντων. 

Ακολουθεί η κορύφωση της εκδήλωσης όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα  να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες συναντήσεις που θα διαρκέσουν 2 - 3 ημέρες.  

Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες από τον κλάδο του τουρισμού θα παρουσιάσουν τις  προτάσεις τους σε travel agents και tour operators ενώ οι συμμετέχοντες από τον αγροδιατροφικό  κλάδο, θα προωθήσουν σε εξειδικευμένους επαγγελματίες τα προϊόντα τους και τις  γαστρονομικές τους προτάσεις.  

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τουρισμός: Οι ενθαρρυντικές ενδείξεις και τα στοιχήματα για την συνέχεια

Κοινωνικός Τουρισμός: Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών σε δήμους της Εύβοιας

Τουρισμός: Συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία οι κρατήσεις - Τι δείχνουν οι πτήσεις για τον Αύγουστο