Θεοχάρης: Ξεπεράσαμε τα 6 εκατ. τουρίστες - Κοντά στα επίπεδα του 2019

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεοχάρης: Ξεπεράσαμε τα 6 εκατ. τουρίστες - Κοντά στα επίπεδα του 2019
Θεοχάρης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Για την επανεκκίνηση και την άνοδο του τουρισμού φέτος μίλησε o υπουργός Τουρισμού.

Για την επανεκκίνηση και την άνοδο του τουρισμού φέτος μίλησε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Τα φετινά στοιχεία δείχνουν πως ο τουρισμός αρχίζει να φτάνει τα επίπεδα του 2019, παρά το «φρένο» του κορονοϊού.

«Ξεπεράσαμε Ιούλιο και τον Αύγουστο απ’ ότι φαίνεται τους 6 εκατομμύρια τουρίστες», είπε ο κ. Θεοχάρης στο Mega. «Είναι ένα ελπιδοφόρο νέο, καθώς η τελευταία φορά που σημειώθηκε τέτοιος αριθμός ήταν το 2019», τόνισε.

«Στην αρχή είδαμε κάποιες δυσλειτουργίες στους ελέγχους. Αργότερα δεν είδαμε αυτές τις δυσκολίες, υπήρχε έλεγχος στις μετακινήσεις. Υπάρχουν κάποιες περιοχές που υπάρχει έντονη νυχτερινή διασκέδαση», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι «η χώρα μας κέρδισε το στοίχημα του εσωτερικού και εξωτερικού τουρισμού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσουμε στην τήρηση των μέτρων. Ο εμβολιασμός είναι η μόνη διέξοδος στην ελευθερία και για εμάς και για το στενό μας περιβάλλον».

«Ζούμε τη χρονιά της τελευταίας στιγμής. Η εικόνα που έχουμε είναι μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και είναι θετική», κατέληξε, τονίζοντας πως βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι χώρες με το φθηνότερο ρεύμα στον κόσμο και το παράδοξο των συχνών blackout

Φορολογικές δηλώσεις: Πώς δηλώνονται αναδρομικά ποσά από μισθούς, συντάξεις, επιδόματα

Χρήσιμα tips που επιταχύνουν την διαδικασία έκδοσης της σύνταξης - Τι πρέπει να κάνουν οι 60αρηδες

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider