Τουρισμός
19-06-2019 | 14:04

Αυτές είναι οι κορυφαίες αεροπορικές παγκοσμίως για το 2019

Μοιράσου το
Αυτές είναι οι κορυφαίες αεροπορικές παγκοσμίως για το 2019

Ανατροπή στην πρώτη θέση στην φετινή λίστα της Skytrax.

Το καλοκαίρι μας έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα και όσοι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τώρα έχουν ένα ακόμα κριτήριο για να επιλέξουν αεροπορική εταιρεία. Ο λόγος για την λίστα με τις καλύτερες αεροπορικές την οποία δημοσίευσε,  όπως κάθε χρόνο και φέτος η Skytrax.

Στην κορυφή του φετινού top ten όμως υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις αφού η Qatar Airways ανέβηκε στην πρώτη θέση αφήνοντας πίσω της την περσινή νικήτρια Singapore Airlines. Να σημειωθεί ότι η Qatar κερδίζει την πρώτη θέση για πέμπτη φορά στην ιστορία της - το 2017, το 2015, το 2012 και το 2011.

Ας δούμε όμως τις 10 καλύτερες αεροπορικές του 2019: 

Η Thai Airways κέρδισε το βραβείο του καλύτερου προσωπικού αεροπορικής εταιρείας στην περιοχή της Ασίας αλλά και αυτό της καλύτερης εταιρείας spa εγκαταστάσεων παγκοσμίως. 

Πέρα από μια θέση στη χρυσή δεκάδα η Lufthansa κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης αεροπορικής της Ευρώπης, αλλά και το βραβείο για την καλύτερη πρώτη θέση αεροπορικής. 

Ως η καλύτερη αεροπορική, η καλύτερη πρώτη θέση σε αεροπορική και η καλύτερη business class σε αεροπορική για την περιοχή της Αυστραλίας Ειρηνικού βραβεύτηκε η Qantas Airways. 

Η Hainan Airlines αναδείχτηκε η καλύτερη αεροπορική στην Κίνα ενώ βραβεύτηκε για το πλήρωμά της μεταξύ των κινεζικών αεροπορικών. 

Μαζί με την θέση της στη χρυσή δεκάδα η EVA Air κέρδισε το βραβείο για την καθαρότερη αεροπορική εταιρεία ενώ βραβεύτηκα και για το φαγητό της economy class. 

Πέρα από την πέμπτη θέση η Emirates κέρδισε και το βραβείο για το καλύτερο πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήση. 

Υψηλή βαθμολογία για την τεχνολογία της και την ασφάλειά της έλαβε η Cathay Pacific.

Η ANA ALL Nippon Airways κέδρισ ετο βραβείο για το καλύτερο Onboard catering στην πρώτη θέση καθώς κα την καλύτερη πρώτη θέση στην Ασία. 

Εκτός από την δεύτερη θέση η Singapore Airlines κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας και την καλύτερη πρώτη θέση, ενώ αναδείχτηκε και η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ασία.

Πέρα  από καλύτερη αεροπορική η Qatar κέρδισε και το βραβείο για την αεροπορική με την καλύτερη Business Class, τις καλύτερες Business Class Seat ενώ αναδείχτηκε και η καλύτερη Αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.