Πότε έρχεται το Apple Watch X - Θα μετρά την αρτηριακή πίεση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πότε έρχεται το Apple Watch X - Θα μετρά την αρτηριακή πίεση
Μια μεγάλη αναβάθμιση του ρολογιού της σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple, θέλοντας να γιορτάσει τη δέκατη επέτειό του, ετοιμάζοντας μια νέα συσκευή που θα ονομάζεται Apple Watch X.

Μια μεγάλη αναβάθμιση του ρολογιού της σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple, θέλοντας να γιορτάσει τη δέκατη επέτειό του, ετοιμάζοντας μια νέα συσκευή που θα ονομάζεται Apple Watch X.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το Watch X φέρεται να διαθέτει μια πιο λεπτή θήκη και οι σχεδιαστές εξετάζουν το ενδεχόμενο μιας πιο κομψής μαγνητικής ζώνης. Το ρολόι θα περιλαμβάνει επίσης μια οθόνη microLED, η οποία προσφέρει καλύτερο χρώμα και ευκρίνεια, ενώ επίσης οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν την αρτηριακή πίεση.

Η εταιρεία έχει επίσης προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τη σειρά Apple Watch Series 9 σε μια εκδήλωση τον Σεπτέμβριο, οπότε αναμένεται και τπ λανσάρισμα νέου iPhone. Τα ρολόγια θα διαθέτουν νέα χρώματα και ταχύτερους επεξεργαστές, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές είναι μάλλον μικρές σε σύγκριση με ό,τι επιφυλάσσει η Apple για το Watch X, το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει το 2024 ή 2025.

Να σημειωθεί ότι η μετοχήτης Apple έχει σημειώσει άνοδο περίπου 37% μέχρι σήμερα φέτος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σε χαμηλό σχεδόν 1,5 έτους το ρούβλι - Αισθητή πτώση και για το γεν

Στην Αυστρία το ακριβότερο παγωτό της Ευρώπης - Η παραγωγή ανά χώρα

Στα 5 τρισ. το κόστος για το «πρασίνισμα» των αερομεταφορών

gazzetta
gazzetta reader insider insider