Με επιθετική εμπορική πολιτική ξεκινά η νέα Nova

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με επιθετική εμπορική πολιτική ξεκινά η νέα Nova
Πακέτα που «σπάνε τα τιμολογιακά ταμπού της εγχώριας αγοράς» θα προσφέρει ο νέος εναλλακτικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος που δημιουργήθηκε μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς.

«Η νέα Nova γίνεται πλέον κι επισήμως ένας εναλλακτικός πάροχος, ικανός να αλλάξει τους κανόνες, να επιτύχει την ανατροπή». Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της Nova και Πρόεδρος της BC Partners ανακοίνωσε χθες σε μια περίλαμπρη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ταε Κβον Ντο του Φαλήρου, την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των δύο εταιρειών, ύστερα από τη συμφωνία εξαγοράς που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2022. Παράλληλα μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και ο CEO της Νοva, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, προανήγγειλαν την νέα επιθετική εμπορική πολιτική που θα ακολουθήσει ο πάροχος, με στόχο, όπως ανέφεραν, να κάνει disrupt στην παγιωμένη εγχώρια τηλεπικοινωνιακή αγορά.

«Εγκαινιάζουμε ένα νέο κεφάλαιο για τον κλάδο στην Ελλάδα προσφέροντας μέσα από τα νέα μας προϊόντα ό,τι καλύτερο διαθέτει σήμερα η τεχνολογία, σε τιμές που είναι προσιτές σε όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, τονίζοντας ότι η νέα εταιρεία αναγνωρίζει τις ανάγκες των πελατών και προτίθεται να απαντήσει σε αυτές με προσιτές τιμές, χωρίς ψηλά γράμματα και χρονικούς περιορισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο και διευκρινίζοντας ότι μέσα από επενδύσεις ύψους 2 δισ. ευρώ που έχουν προαναγγείλει θα αποκτήσουν ένα δίκτυο οπτικών ινών 12 χιλιάδων χιλιομέτρων τα στελέχη της επιχείρησης ανέφεραν ότι από σήμερα η εταιρεία ξεκινά να προσφέρει πακέτα που «σπάνε τα τιμολογιακά ταμπού της εγχώριας αγοράς».

Για την ακρίβεια όπως ανακοινώθηκε η Nova ξεκινά να προσφέρει 4 προϊόντα κινητής Unlimited σχεδιασμένα για να παρέχουν υπερεπάρκεια δεδομένων, απεριόριστη ομιλία και απεριόριστα μηνύματα. Τα νέα προϊόντα παρέχουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής για κάθε χρήστη κινητής, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων καρτοκινητών, με τα νέα συμβόλαια ξεκινούν από μόλις €13 και φτάνουν έως και τα 27 ευρώ..

Σε επίπεδο σταθερής οι νέες προσφορές της εταιρείας για internet μέσω του δικού της δικτύου οπτικών ινών θα περιλαμβάνουν πακέτα με υψηλές ταχύτητες 500Mbps και 1Gbps τα οποία θα κοστίζουν 26€ και 33€, αντίστοιχα.

Στόχος όπως ανέφεραν τα στελέχη της είναι η διείσδυση της οπτικής ίνας στα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, αλλά και η επιτάχυνση της ανάπτυξης των ψηφιακών υποδομών στην χώρα.

«Μετά από 9 μήνες προετοιμασίας παρουσιάζεται η νέα Nova, η οποία επενδύει 2 δισ. ευρώ για να παρέχει, τα πάντα. Τα έχουμε όλα- κινητή, σταθερή και ιντερνετ, τηλεόραση, και υπηρεσίες προηγμένης τεχνολογίας για μεγάλα έργα πληροφορικής. Εξυπηρετούμε 3,8 εκατ. πελάτες, είμαστε σε 4 στα 10 νοικοκυριά στη χώρα και αυτή η διείσδυση είναι που θα κάνει τη Nova ακόμη μεγαλύτερη» προσέθεσε ο επικεφαλής της Nova.

Με τον τρόπο αυτό επεσήμανε ότι η εταιρεία πέρα από τις αμιγώς τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες θα στρέψει το ενδιαφέρον της και στην τηλεοπτική αγορά αλλά και στα μεγάλα έργα πληροφορικής που τρέχουν αυτή την περίοδο.

Να θυμίσουμε ότι Nova και Vodafone Ελλάδος βρίσκονται πολύ κοντά όσον αφορά στο ποιος πάροχος είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην Ελλάδα πίσω από την Cosmote. Η Nova είναι στη δεύτερη θέση -με βάση τον αριθμό πελατών και συνδέσεων- στις αγορές των ευρυζωνικών συνδέσεων και της συνδρομητικής τηλεόρασης με τη Vodafone να είναι, όμως, μεγαλύτερη όσον αφορά στην κινητή τηλεφωνία. Δεδομένα που θα μπορούσαν να ανατραπούν, μέσα από την επιθετική εμπορική πολιτική της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στην τελική ευθεία η συγχώνευση Nova-Wind

Νέο πεδίο σύγκρουσης στην τηλεπικοινωνιακή αγορά

Συνδρομητική τηλεόραση: Χάνει οπαδούς το δορυφορικό πιάτο

gazzetta
gazzetta reader insider insider