Βρήκαμε το νέο ηλεκτρονικό marketplace που θα καλύψει κάθε τεχνολογική σας ανάγκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βρήκαμε το νέο ηλεκτρονικό marketplace που θα καλύψει κάθε τεχνολογική σας ανάγκη
Με ένα «κλικ» στο SHOPFLIX.gr ανοίγεται μπροστά στα μάτια σας ένας ατελείωτος τεχνολογικός «Παράδεισος».

Με ένα «κλικ» στο SHOPFLIX.gr ανοίγεται μπροστά στα μάτια σας ένας ατελείωτος τεχνολογικός «Παράδεισος».

Αυτό που αναζητά κανείς τη σήμερον ημέρα είναι πως θα είναι διαρκώς online χωρίς προβλήματα, ώστε να ολοκληρώνει projects για τη δουλειά ή να επικοινωνεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα δίχως διακοπές.

Επίσης, υπάρχουν και οι στιγμές που θέλει να ψυχαγωγηθεί, είτε σερφάροντας στα social media, είτε παίζοντας games σε κονσόλες, είτε βλέποντας το αγαπημένο του πρόγραμμα στην τηλεόραση.

Το σίγουρο είναι πως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στο τέλος θα καταλήξει στην τεχνολογία, η οποία πλέον είναι πολύ απαραίτητη στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται και το budget, πριν κάνουν οποιαδήποτε αγορά, αγωνιώντας για το αν θα προχωρήσουν τελικά σε μία value for money αγορά.

Τη λύση εδώ έρχεται να δώσει το SHOPFLIX.gr, το οποίο σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες του καταναλωτή, χωρίς να χρειαστεί να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Στο εν λόγω marketplace μπορεί κανείς να βρει τεχνολογικά προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές, οι οποίες είναι πολύ ανταγωνιστικές σε σχέση με την αγορά, και φυσικά μπορεί να απολαύσει μοναδικές, super προσφορές.

Όσο για τις κατηγορίες και υποκατηγορίες που μπορεί να βρει κανείς; Τηλεφωνία (smartphones, κινητή & σταθερή τηλεφωνία, ασύρματα & αξεσουάρ), Υπολογιστές & Περιφερειακά (laptops, desktops, εκτυπωτές, αναβάθμιση, λογισμικό), Gaming (παιχνίδια, κονσόλες, περιφερειακά), Tablets & Αξεσουάρ (tablets, θήκες), Φωτογραφία & Video (φωτογραφικές μηχανές, drones), Εικόνα (τηλεοράσεις, projectors, φορητές συσκευές), Gadgets & Wearables (smartwatches, gadgets, ηλεκτρικά πατίνια), Ήχος (πικάπ, ηχεία, φορητά ηχεία, ακουστικά), Ηλεκτρονικά (βύσματα, καλώδια, μικροηλεκτρονικά). Και φυσικά πολλά ακόμα!

Παρακάτω μερικά προϊόντα που ξεχωρίζουν από την κατηγορία Τεχνολογία

Πάντα online

Ένα σύγχρονο και αξιόπιστο smartphone είναι αυτό που χρειάζεται ο καθένας σήμερα, για να μπορεί να επικοινωνεί με όλο τον κόσμο και να ενημερώνεται.

Xiaomi Redmi Note 11 NFC 4GB 128GB Graphite Gray
Από €259.90, τώρα €179.00 - Κερδίζεις €80.90 (31%)

Εργασία με άνεση

Με την τηλεργασία πλέον να έχει μπει στην καθημερινότητα, μια μεγάλη οθόνη είναι απαραίτητη, για να δουλεύει κάποιος με άνεση από το σπίτι του.

Οθόνη Dell 27'' FHD IPS HDMI Speakers Amd Freesync S2721H 210-Axle
Από €249.90, τώρα €199.00 - Κερδίζεις €50.90 (20%)

Λιγότερη κούραση

Και φυσικά μαζί με την οθόνη, άνεση μπορεί να προσφέρει και μια αναπαυτική καρέκλα, για να μην καταπονείται το σώμα.

Καρέκλα Gaming SENSE7 Γκρι Prism 7135332
Από €269.95, τώρα €139.95 - Κερδίζεις €130.00 (48%)

Συντροφιά όλη την ώρα

Τις ώρες που κάποιος βρίσκεται εκτός σπιτιού ή κάνει κάποιο ταξίδι, ένα tablet μπορεί να τον βοηθήσει για την ολοκλήρωση project ή για να περάσει ευχάριστα την ώρα του.

Tablet Lenovo Tab3 10 10.1'' FHD IPS 2GB 32GB eMMC Slate Black
Από €179.00, τώρα €149.00 - Κερδίζεις €30.00 (17%)

Τίποτα χαμένο

Ένας σκληρός δίσκος είναι 100% απαραίτητος, για να μην χαθεί ποτέ κανένα αρχείο από το desktop ή το laptop, σε περίπτωση προβλήματος και γλιτώνει από το... άγχος.

Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος HP Portable SSD P500 250GB Silver
Από €49.90, τώρα €39.90 - Κερδίζεις €10.00 (20%)

Ώρα για δράση

Η φρενίτιδα για τα video games καλά κρατεί και στο SHOPFLIX.gr μπορεί κανείς να βρει μεγάλη γκάμα, που καλύπτει κάθε γούστο. Άλλωστε, είναι κι η ψυχαγωγία στο πρόγραμμα και τι καλύτερο από μια «μονομαχία» με τους φίλους.

PS5 Game Mortal Kombat 11 Ultimate
Από €32.49, τώρα €24.99 - Κερδίζεις €7.50 (23%)

Αφύπνιση αισθήσεων

Μια καλή τηλεόραση στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να προσφέρει, όχι μόνο καλή συντροφιά, αλλά και μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία, που «ξυπνά» κάθε αίσθηση.

Smart Τηλεόραση Samsung LED 4K UHD UE55AU7172 HDR 55"
Από €610.00, τώρα €499.00 - Κερδίζεις €111.00 (18%)

Fit κάθε ώρα και στιγμή

Τα smartwatches είναι από τα must have αξεσουάρ, ειδικά τους ανοιξιάτικους - καλοκαιρινούς μήνες, που όλο και περισσότεροι προσέχουν τη φυσική και σωματική τους κατάσταση, ενώ μπορούν να απαντούν σε κλήσεις και μηνύματα με άνεση.

Smartwatch με Μετρητή Αισθητήρα Καρδιακών Παλμών Χρώματος Μαύρο Smart Band 116 Spm M116
Από €19.95, τώρα €9.95 - Κερδίζεις €10.00 (50%)

Για τους λάτρεις της μουσικής

Αυτό που κάνει συνήθως κάποιος που αρέσκεται να ακούει την αγαπημένη του μουσική, είναι να χάνεται στον... κόσμο του. Και σε αυτό βοηθούν σε σημαντικό βαθμό τα καλά ακουστικά, που απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους.

Headphones EP16 Extra Bass Ενσύρματα On Ear Λευκά
Από €14.90, τώρα €9.98 - Κερδίζεις €4.92 (33%)

Και φόρτιση και ανταλλαγή δεδομένων

Ένα καλώδιο USB πάει «πακέτο» με τα smartphones, αφού μπορεί κανείς να φορτίσει το κινητό του, αλλά και να μεταφέρει δεδομένα και αρχεία μεταξύ συσκευών.

Καλώδιο Apple USB to Lightning White 2m (MD819)
Από €22.00, τώρα €15.50 - Κερδίζεις €6.50 (30%)

Μπείτε τώρα στο νέο, απόλυτο marketplace, SHOPFLIX.gr, και ανακαλύψτε μοναδικά προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και πληθώρα κατηγοριών, σε μοναδικές τιμές και super προσφορές!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider