Τα PULZE και iD δημιουργούν νέα δεδομένα στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού στην Ελλάδα!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα PULZE και iD δημιουργούν νέα δεδομένα στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού στην Ελλάδα!
Η  Imperial Tobaccο, δημιουργός των τσιγάρων Davidoff, δημιουργεί νέα δεδομένα στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού στην Ελλάδα με τη συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE και τις ράβδους θερμαινόμενου καπνού iD. Μια νέα εμπειρία, πέρα από τα συνηθισμένα, χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά της. 

Η Imperial Tobaccο, δημιουργός των τσιγάρων Davidoff, δημιουργεί νέα δεδομένα στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού στην Ελλάδα με τη συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE και τις ράβδους θερμαινόμενου καπνού iD. Μια νέα εμπειρία, πέρα από τα συνηθισμένα, χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά της.

Πόσες φορές μέσα στην πολυάσχολη καθημερινότητα εμείς οι ενήλικοι καπνιστές δεν βρίσκουμε τον χρόνο ούτε για να επαναφορτίσουμε τη συσκευή θέρμανσης καπνού ή αιφνιδιαζόμαστε βλέποντας τη μπαταρία να φθίνει εγκλωβισμένοι στην κίνηση. Η νέα πρόταση της Imperial Tobacco, το σύστημα θερμαινόμενου καπνού PULZE και iD, κάνει τη δυναμική είσοδό του στη ζωή μας για να μας απαλλάξει από το περιττό άγχος.

Μόλις 90 λεπτά αρκούν για την πλήρη φόρτιση της συσκευής μας, ώστε να τη χρησιμοποιήσουμε 20 συνεχόμενες φορές, αφού η αυτονομία της μπαταρίας διαρκεί έως και μια ολόκληρη ημέρα! Και μάλιστα, με αυτόματη λειτουργία επέκτασης χρόνου χρήσης στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα με επιπλέον μισό λεπτό χάρη στην τεχνολογία Puff Sensor. Σκέψου, 20 διαλείμματα απ’ τη δουλειά, 20 στιγμές απόλαυσης στο καφέ ή στο μπαράκι, χωρίς επαναφόρτιση! Αρκεί μόνο να πιέσουμε το κουμπί ενεργοποίησης στη συσκευή μας PULZE και σε μόλις 18 δευτερόλεπτα είναι έτοιμη για χρήση!

Η κομψή συσκευή PULZE, διαθέσιμη σε χρώμα copper ή silver, είναι all-in-one, δηλαδή δεν χρειάζεται χωριστή θήκη φόρτισης, και μας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να επιλέξουμε την ένταση της γεύσης iD που προτιμάμε ανάλογα με τη διάθεσή μας, ανάμεσα σε 2 επίπεδα θέρμανσης: Standard λειτουργία για πιο έντονη και Eco λειτουργία για μια πιο διακριτική εμπειρία. Για να δώσουμε στη στιγμή τη γεύση που μας ταιριάζει μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε 4 συναρπαστικές γευστικές προτάσεις iD, με λιγότερη μυρωδιά, ασυνήθιστα διακριτική, για αυθεντικές στιγμές απόλαυσης: Rich Bronze για έντονη γευστική εμπειρία, Balanced Blue για ισορροπημένη αίσθηση, Ice με απαλή γεύση μέντας και Capsule Polar με κάψουλα δροσερής γεύσης μέντας όταν την επιλέξεις.

Χάρη στην Imperial Tobacco, που επέλεξε την Ελλάδα ως μια από τις πρώτες αγορές διεθνώς για να φέρει το πρωτοποριακό Pulze και iD, είμαστε σίγουροι ότι κρατάμε ένα καινοτόμο προϊόν νέας γενιάς, αποτέλεσμα μακράς έρευνας και πολυετών δοκιμών από εξειδικευμένους επιστήμονες που έχουν τεκμηριώσει ότι είναι δυνητικά λιγότερο βλαβερό για τους καπνιστές σε σύγκριση με το συμβατικό τσιγάρο. Άλλωστε η εταιρεία έχει επενδύσει περισσότερο από 1 δις ευρώ στην έρευνα και ανάπτυξη του προϊόντος αυτού που θερμαίνει τον καπνό χωρίς να γίνεται καύση, διαδικασία η οποία έχει ενοχοποιηθεί ως κύρια αιτία παθήσεων που συνδέονται με το κάπνισμα.

Η συσκευή PULZE είναι ασυνήθιστα πρακτική και βολική, ενώ oι ράβδοι θερμαινόμενου καπνού iD έχουν λιγότερη μυρωδιά, ασυνήθιστα διακριτική. Γι’ αυτό ακριβώς το σύστημα θερμαινόμενου καπνού PULZE και iD της Imperial Tobacco προτείνει στους ενήλικες χρήστες θερμαινόμενου καπνού κάτι πέρα από το συνηθισμένο!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider