Αυτές είναι οι τηλεοράσεις με το μικρότερο πλαίσιο για μοναδικές απολαύσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτές είναι οι τηλεοράσεις με το μικρότερο πλαίσιο για μοναδικές απολαύσεις
Εδώ και χρόνια η βιομηχανία της τεχνολογίας πασχίζει να δημιουργήσει τηλεοράσεις με όσο το δυνατόν μικρότερο πλαίσιο και εδώ που τα λέμε όχι κι άδικα.

Εδώ και χρόνια η βιομηχανία της τεχνολογίας πασχίζει να δημιουργήσει τηλεοράσεις με όσο το δυνατόν μικρότερο πλαίσιο και εδώ που τα λέμε όχι κι άδικα. Μία τέτοια τηλεόραση είναι σε θέση να σου επιτρέψει να εστιάσεις εκεί όπου διαδραματίζεται η δράση, προσφέροντάς σου μία ακόμα πιο επιβλητική και καθηλωτική (immersive, που λένε) εμπειρία θέασης. Με μια πιο προσεκτική ματιά μάλιστα, θα βρεις ήδη στην αγορά ορισμένα μοντέλα που υιοθετούν τέτοιου τύπου design -με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο δηλαδή. Εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα και στα παρουσιάζουμε.

Samsung QE65Q950T QLED 65” 8K Ultra HD

Αν αναζητάς μία επιλογή ικανή να σε καλύψει σε βάθος χρόνου, η QE65Q950T της Samsung είναι ό,τι καλύτερο θα βρεις στην αγορά. Με πρακτικά ανύπαρκτο πλαίσιο, θα σου χαρίσει μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας, τη στιγμή που η ανάλυση 8Κ θα «απογειώσει» το αγαπημένο σου περιεχόμενο. Το Direct Full Array 32x προσαρμόζει με απόλυτη ακρίβεια τον φωτισμό της εικόνας, αποτυπώνοντας έναν εντυπωσιακό αριθμό αποχρώσεων, τη στιγμή που η τεχνολογία Quantum Dot προσφέρει ευκρίνεια άνευ προηγουμένου. Στα παραπάνω πρόσθεσε το HDR10+, τον δείκτη ποιότητας εικόνας 4.700 και το Object Tracking Sound+ και έχεις την απόλυτη τηλεόραση για κάθε χώρο.

LG OLED77GX6 OLED 77” 4K Ultra HD

Ένα από τα καλύτερα 4K μοντέλα της αγοράς, η OLED77GX6 της LG έρχεται με επεξεργαστή α9 3 ης γενιάς και αυτοφωτιζόμενα pixels για εκπληκτική ποιότητα εικόνας με τρομακτικό όγκο λεπτομέρειας. Τεχνολογίες όπως οι Perfect Viewing Angle, Wide Color Gamut και Ultra Luminance Pro συμβάλλουν στη δημιουργία καταπληκτικών εμπειριών θέασης, τη στιγμή που τα Dolby Vision IQ και Dolby Atmos θα σε κάνουν να νομίζεις πως βρίσκεσαι στο σινεμά. Κάνε level up στο gameplay σου με την υποστήριξη NVIDIA G-Sync, έλεγξέ την εύκολα χάρη στο webOS και το ThinQ AI και άφησέ τη να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο smart home σου.

Samsung 75AU7172 LED 75” 4K Ultra HD

Τι κι αν θα «γεμίσει» το σαλόνι σου με τις 75 ίντσες της; Η 75AU7172 της Samsung δεν καταλαμβάνει περισσότερο χώρο απ’ όσο πραγματικά χρειάζεται, κάτι που πετυχαίνει χάρη στο εξαιρετικά λεπτό της πλαίσιο. Ο επεξεργαστής Crystal Processor 4K κάνει «θαύματα» αφού βελτιστοποιεί τα χρώματα σε κάθε σκηνή για ποιότητα εικόνας που καθηλώνει. Η τεχνολογία PurColour καλύπτει μία ευρύτατη γκάμα αποχρώσεων και τόνων ενώ αντίστοιχα τα Motion Xcelerator και Auto Game Mode θα αναβαθμίσουν την όλη εμπειρία σου όταν η δράση εξελίσσεται με φρενήρεις ρυθμούς -όπως π.χ. στο gaming. Απόλαυσε σπουδαίες λεπτομέρειες χάρη στο HDR και «ντύσε» όλα τα παραπάνω με τον επιβλητικό ήχο που προσφέρει το σύστημα Q-Symphony.

Samsung QE65Q95T QLED 65” 4K Ultra HD

Επένδυσε στην τεχνολογία Quantum Dot και δεν πρόκειται να βγεις χαμένος! Η QE65Q95T είναι ένα 4K μοντέλο QLED στις 65 ίντσες που θα γεμίσει τον χώρο σου με υπέροχες εικόνες. Το σχεδόν ανύπαρκτο πλαίσιό της θα σου επιτρέψει να εστιάσεις εκεί που βρίσκεται η δράση. Οι δε τεχνολογίες Direct Full Array 16x, Quantum HDR 2000 και Ultimate UHD Dimming Pro θα σου χαρίσουν σπουδαίες εμπειρίες θέασης, παίζοντας το περιεχόμενο της αρεσκείας σου με εκπληκτικά ρεαλιστικά χρώματα και απόλυτα ομαλή κίνηση. Χειρίσου την άνετα μέσω του προσωπικού σου βοηθού, του Smart Hub και του One Remote και άφησέ τη να ομορφύνει τον χώρο σου ακόμα κι όταν δεν παρακολουθείς με τη βοήθεια του Ambient Mode+.

Sony KE55A8 OLED 55” 4K Ultra HD

Με την απίστευτα λεπτή σχεδίασή της, η Sony KE55A8 θα εξελιχθεί στην ατραξιόν του σαλονιού σου. Η οθόνη μοιάζει να μη διαθέτει καν πλαίσιο, επιτρέποντάς σου να «βυθιστείς» στην εικόνα ενώ την ίδια στιγμή το έξυπνο σύστημα τακτοποίησης καλωδίων θα διατηρήσει τον χώρο σου «καθαρό» και όμορφο. Η OLED της Sony ενσωματώνει επεξεργαστή X1 Ultimate (τον ίδιο με τα 8K μοντέλα της εταιρείας) για εικόνες με έντονη αντίθεση, υψηλή φωτεινότητα και βαθιά μαύρα. Το 4K X-Reality Pro αναβαθμίζει το περιεχόμενό σου ενώ το σύστημα Object-based HDR remaster αναλύει το χρώμα σκηνή - σκηνή! Η δε οθόνη TRILUMINOS κάνει τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο ζωντανά για εμπειρίες που θα εντυπωθούν στη μνήμη σου.

Samsung QE55QN95A Neo QLED 55” 4K Ultra HD

Η QE55QN95A ανήκει στη σειρά Neo QLED της Samsung και εντυπωσιάζει με τον ακόμα πιο έντονο φωτισμό της και την έξυπνη τεχνολογία αναβάθμισης εικόνας. Ενσωματώνει επεξεργαστή Neo Quantum 4K ο οποίος χάρη στους προηγμένους αλγορίθμους deep learning βελτιστοποιεί κάθε εικόνα που φτάνει στα μάτια σου. Μαύρα, λευκά αλλά και όλες οι ενδιάμεσες αποχρώσεις αποδίδονται με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ, τη στιγμή που η τεχνολογία Motion Xcelerator Turbo+ εγγυάται εξαιρετικά ευκρινή εικόνα με ρυθμό ανανέωσης που φτάνει και τα 120 Hz. Ο δε οπίσθιος φωτισμός Ultra Viewing Angle εξασφαλίζει πως όλοι οι καλεσμένοι σου θα απολαμβάνουν την ίδια υπέροχη εμπειρία θέασης όπου κι αν κάθονται.

Samsung 55Q80A QLED 55” 4K Ultra HD

Έτοιμος για μία κινηματογραφική εμπειρία; Η Samsung 55Q80A έρχεται να σε «μαγέψει», ταξιδεύοντάς σε στους κόσμους των αγαπημένων σου σειρών και ταινιών. Αυτό επιτυγχάνεται αφ’ ενός χάρη στον υπέροχο σχεδιασμό της με το τόσο δα πλαίσιο να περιβάλλει την κρυστάλλινη οθόνη και αφ’ ετέρου μέσω μίας σειράς τεχνολογιών αιχμής που έχει ενσωματώσει η Samsung. Σε αυτές συγκαταλέγονται οι Quantum Dot, Quantum HDR 12x, Direct Full Array 12x, Adaptive Picture και Motion Xcelerator Turbo+ που σε συνδυασμό με τον Quantum Processor 4K θα σου χαρίσουν εικόνες γεμάτες χρώματα, κίνηση και ζωντάνια. Την όλη εμπειρία ολοκληρώνουν το πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας και ο ψηφιακός βοηθός για άνετη χρήση.

Samsung 55AU9072 LED 55” 4K Ultra HD

Ένα από τα πλέον κομψά μοντέλα της αγοράς, η 55AU9072 της Samsung θα σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου με τον σχεδιασμό της. Το λεπτό της προφίλ της επιτρέπει να ταιριάξει άνετα στον χώρο σου, τη στιγμή που το ανεπαίσθητο πλαίσιό της χαρίζει μία επιβλητική εμπειρία θέασης. Σε αυτό το τελευταίο, παίζουν τον ρόλο τους φυσικά και οι προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει όπως το Dynamic Crystal Color για ρεαλιστικές αποχρώσεις, το HDR για μεγαλύτερο εύρος επιπέδου φωτός και το Motion Xcelerator Turbo για απίστευτα ομαλή κίνηση με ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Το δε OTS Lite με τα δύο ηχεία των 20 W θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα… κινηματογραφικού επιπέδου.

Sony 55XH9096 Full Array 55” 4K Ultra HD

Απόλαυσε εικόνα γεμάτη ολοζώντανα χρώματα και απίθανες λεπτομέρειες με τη 55XH9096. Η Full Array της Sony στις 55 ίντσες προσφέρει κινηματογραφικές εμπειρίες θέασης, διαθέτοντας εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και ενσωματώνοντας λειτουργίες τελευταίας γενιάς. Το λογισμικό αυτόματης βαθμονόμησης Calman της Portrait Displays βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις με τρόπο που οι συμβατικές τηλεοράσεις αδυνατούσαν να επιτύχουν, διασφαλίζοντας κορυφαία πιστότητα χρωμάτων σε βάθος χρόνου. Το Dolby Vision πάει το HDR σε άλλο επίπεδο ενώ το Dolby Atmos δημιουργεί μία απίστευτη ατμόσφαιρα με εσένα στο επίκεντρο. Σε όλα αυτά «κουμπώνει» τέλεια το λειτουργικό Android με την υποστήριξη Chromecast, AirPlay, HomeKit να σου ανοίγουν διάπλατα νέες προοπτικές.

LG OLED55CX6 OLED 55” 4K Ultra HD

Μία τηλεόραση που θα κάνει τον χώρο σου ακόμα πιο ξεχωριστό, η OLED55CX6 της LG θα ταιριάξει με οποιαδήποτε διακόσμηση κάνοντάς σε να νομίζεις πως βρίσκεσαι στο σινεμά! Η LG δεν έμεινε στον σχεδιασμό με λεπτό πλαίσιο αλλά εξόπλισε το μοντέλο της με πλήθος δυνατοτήτων όπως π.χ. το Filmmaker Mode που προσαρμόζει τις ρυθμίσεις έτσι ώστε να δημιουργήσει εφέ εικόνας πλήρους κίνησης. Τα Dolby Vision IQ και Dolby Atmos φτιάχνουν… ατμόσφαιρα ενώ η τεχνητή νοημοσύνη ThinQ προσφέρει μία ανανεωμένη και άνετη εμπειρία χρήσης κομμένη και ραμμένη στις συνήθειες και τις προτιμήσεις σου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider