Η Apple περιορίζει κατά 20% τις παραγγελίες για τα iPhones

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Apple περιορίζει κατά 20% τις παραγγελίες για τα iPhones
Το iPhone 12 mini δεν έχει «πιάσει» στους καταναλωτές, με την Apple να αναπροσαρμόζει τις παραγγελίες για τα smart phones της.

Η Apple έδωσε εντολή για περικοπή των παραγγελιών κατασκευής των iPhones κατά 20%, λόγω των πωλήσεων που καταγράφει το iPhone 12 mini, όπως μετέδωσε την Τετάρτη το πρακτορείο ειδήσεων Nikkei.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ζήτηση για τα iPhones παραμένει σε υψηλά επίπεδα, με την Apple να σκοπεύει να κατασκευάσει 230 εκατ. κινητά τηλέφωνα για το 2021, αυξημένα κατά 11,6% από την παραγωγή του 2020.

Ωστόσο, το iPhone 12 mini δεν έχει «πιάσει» στους καταναλωτές, που φαίνεται πως προτιμούν το iPhone 11, που έχει μεγαλύτερη οθόνη, το μεγαλύτερο iPhone 12 ή τα πιο εξελιγμένα iPhone 12 Pro.

Σημειώνεται πως το CNBC είχε αναφέρει πως το iPhone 12 mini είναι ουσιαστικά μια μικρότερη έκδοση του iPhone 12 με χειρότερη μπαταρία. Και πως παρά το μικρότερο μέγεθος του mini μοντέλου, πολλοί καταναλωτές μπορούν να δώσουν 100 δολάρια παραπάνω για το iPhone 12, που έχει μπαταρία με καλύτερη διάρκεια ζωής και μεγαλύτερη οθόνη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider