Τεχνικά προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τεχνικά προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone

Προβλήματα παρατηρούνται την τελευταία ώρα στο Δίκτυο της Vodafone με συνδρομητές να αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τόσο στην σύνδεση του Internet όσο και στο κινητό δίκτυο της εταιρείας.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας αλλά και το τηλεφωνικό κέντρο αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρά προβλήματα και είναι κατά διαστήματα εκτός λειτουργίας.

insider

 

Για την ώρα η ενημέρωση από την εταιρεία περιορίζεται στην επιβεβαίωση τεχνικών προβλημάτων χωρίς να υπάρχει διευκρίνιση για την αιτία του προβλήματος. 

Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχα προβλήματα είχαν παρουσιαστεί και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας είχαν περιορισμένη ή και καθόλου πρόσβαση στο internet, εξαιτίας ζημιάς που είχε καταγραφεί σε αγωγό οπτικών ινών της Vodafone που συνδέει Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία και Ελλάδα. Τότε η εταιρεία είχε αναφέρει ότι υπήρξε «κόψιμο» του αγωγού σε τρία σημεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα αρκετά σύνθετο πρόβλημα που ταλαιπώρησε τους συνδρομητές αρκετή ώρα. 

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider