Νέο κατάστημα της Media Markt στη Ρόδο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο κατάστημα της Media Markt στη Ρόδο
Επένδυση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ ολοκλήρωσε ο όμιλος Publlic-Media Markt, εγκαινιάζοντας το πρώτο κατάστημα MediaMarkt στα Δωδεκάνησα.

Επένδυση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ ολοκλήρωσε ο όμιλος Publlic-Media Markt, εγκαινιάζοντας το πρώτο κατάστημα MediaMarkt στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στη Ρόδο.

Ειδικότερα η επένδυση στη Ρόδο αφορά στη δημιουργία χώρων συνολικού εμβαδού 2.180 τ.μ., που αναπτύσσονται σε 2 ορόφους και 120 δωρεάν θέσεις στάθμευσης. Το νέο κατάστημα, το οποίο θα δημιουργήσει 30 νέες θέσεις εργασίας, βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς άξονες του νησιού και συγκεκριμένα στο 7ο χλμ. Εθνικής Οδού Ρόδου Λίνδου, μόλις 7 χλμ. από το λιμάνι του νησιού και 16 χλμ. από το αεροδρόμιο.

«Το νέο κατάστημα MediaMarkt αποτελεί σημείο αναφοράς για την τοπική αγορά, με κορυφαίες επιλογές, ιδανικές λύσεις και μοναδικές MediaMarkt υπηρεσίες για κάθε καταναλωτική ανάγκη, εγκαινιάζοντας μια νέα εμπειρία κορυφαίας εξυπηρέτησης στην ευρύτερη περιοχή των Δωδεκανήσων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Με το 13ο κατάστημα MediaMarkt που άνοιξε στην Ρόδο η Public-MediaMarkt κάνει ακόμα ένα βήμα στην αναπτυξιακή πορεία που σηματοδοτήθηκε με τη σύμπραξη των δύο brands.

«Από σήμερα η MediaMarkt είναι και στα Δωδεκάνησα με ένα νέο κατάστημα στη Ρόδο που προσφέρει τεράστια γκάμα σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Ξεκινάμε με ουσιαστική συμμετοχή στην κοινωνία μέσα από 30 νέες θέσεις εργασίας και φυσικά με δέσμευση για τις χαμηλές τιμές που διακρίνουν τη μάρκα MediaMarkt» ανέφερε σχετικά ο εκτελεστικός διευθυντής δικτύου και πωλήσεων της Public-MediaMarkt, Θανάσης Δόσης.

Νέο κατάστημα της Media Markt στη Ρόδο
Νέο κατάστημα της Media Markt στη Ρόδο
Νέο κατάστημα της Media Markt στη Ρόδο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider