Πρωτιά για την Dell στις πωλήσεις επαγγελματικών ηλεκτρονικών υπολογιστών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρωτιά για την Dell στις πωλήσεις επαγγελματικών ηλεκτρονικών υπολογιστών
Συγκέντρωσε μερίδιο 38,2% στην κατηγορία που περιλαμβάνει desktop, notebooks και σταθμούς εργασίας υψηλών επιδόσεων (workstations).

Την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά επαγγελματικών ηλεκτρονικών υπολογιστών κατέκτησε η Dell Technologies συγκεντρώνοντας μερίδιο 38,2% σύμφωνα με τα αποτελέσματα της IDC για το α' τρίμηνο του 2020. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται οι επιτραπέζιοι σταθεροί υπολογιστές (desktop), οι φορητοί υπολογιστές (notebooks) καθώς και οι σταθμοί εργασίας υψηλών επιδόσεων (workstations).

Ειδικότερα στην κατηγορία των επιτραπέζιων σταθερών υπολογιστών, η οποία απευθύνονται σε εταιρικούς χρήστες στους οποίους δεν απαιτείται συχνή μετακίνησή τους από τη θέση εργασίας, όπως οι τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης, η Dell Technologies διατηρεί για 7ο συνεχόμενο τρίμηνο την 1η θέση στην κατηγορία, με μερίδιο που ανέρχεται σε ποσοστό 51% της ελληνικής αγοράς. Στην κατηγορία των σταθμών εργασίας, οι οποίοι απευθύνονται σε απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές και τομείς όπως η μηχανολογική σχεδίαση, η σχεδίαση τρισδιάστατων γραφικών και επαγγελματικές εφαρμογές εικόνας, video και δημιουργίας περιεχομένου, η εταιρεία κατατάσσεται στην 1η θέση με μερίδιο που ανέρχεται σε ποσοστό 38% της ελληνικής αγοράς ενώ στους επαγγελματικούς φορητούς υπολογιστές βρίσκεται στην 2η θέση της ελληνικής αγοράς με μερίδιο 26,1%.

Σύμφωνα με την εταιρεία στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνει επιχειρησεις από διάφορους τομείς της οικονομίας μεταξύ των οποίων πολυεθνικές επιχειρήσεις με διεθνή παρουσία, οργανισμοί του δημόσιου τομέα και ελληνικές επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους της αγοράς. Σε διεθνές επίπεδο, η Dell Technologies παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες στο 98% των εταιρειών της λίστας Fortune 500.

Να σημειωθεί ότι τα συστήματα επαγγελματικών υπολογιστών της Dell διατίθενται στην Ελλάδα από το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και καλύπτονται από πολυετείς εγγυήσεις με τεχνική υποστήριξη την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στον δικτυακό τόπο της εταιρείας www.dell.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider