Τεχνολογία
19-10-2019 | 09:16

Pixel 4: Έξι πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα νέα κινητά της Google

Μοιράσου το
Pixel 4: Έξι πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα νέα κινητά της Google

Το Business Insider αποκαλύπτει 6 χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στα νέα κινητά της Google.

Τα νέα κινητά, Pixel 4 και Pixel 4 XL, ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση, στην ειδική εκδήλωση «Made by Google» της Google, όπου παρουσίασε όλα τα νέα της προϊόντα.

Οι διαρροές είχαν αποκαλύψει ήδη τα κυριότερα χαρακτηριστικά, όμως το κοινό φάνηκε να διατηρεί τον ενθουσιασμό του μέχρι την τελευταία στιγμή, σύμφωνα με το Business Insider.

Τόσο το λογισμικό, όσο και η εμφάνισή τους έλαβαν πολύ θετικές κριτικές, με τους περισσότερους να αποκαλούν τα δύο νέα κινητά το «αντίπαλο δέος» των νέων iPhone.

Σύμφωνα με το Business Insider, υπάρχουν 6 πράγματα που πρέπει να ξέρετε αν σκέφτεστε να αγοράσετε τα νέα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Οι δύο οπίσθιες κάμερες δεν έχουν ευρυγώνιο φακό, καθώς η Google «προτίμησε» να δώσει περισσότερη έμφαση στο ζουμ. Σύμφωνα με το Business Insider, το γεγονός ότι οι οπίσθιες κάμερες δεν προσφέρουν φωτογραφίες «ευρείας» γωνίας, είναι ένα χαρακτηριστικό που άφησε τους χρήστες απογοητευμένους.

Τα Pixel συγκαταλέγονται στα smartphones με τις καλύτερες κάμερες, παρά το γεγονός, ότι έχει μόνο 2 οπίσθιες κάμερες, σε αντίθεση με το Galaxy S10 της Samsung και το iPhone 11 Pro της Apple. Αντ'αυτού η Google επέλεξε να ενισχύσει την εικόνα και τις λειτουργίες.

Το μόνο που προβληματίζει είναι πως η τιμή τους δεν βρίσκεται ούτε στα 2κάμερα, ούτε στα 3κάμερα. Για την ακρίβεια, με αρχική τιμή στα 800 δολάρια, το Pixel 4 βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα standard και τα ultra-premium μοντέλα της Apple και της Samsung.

Στο Pixel 4 υπάρχει μόνο μία ορατή selfie κάμερα, όμως προσφέρει κάλυψη 90 μοιρών. Πιο «ευρεία» δηλαδή από το συνηθισμένο.

Η οθόνη των 90Hz στο Pixel 4 είναι σημαντικό update, τόσο σε σχέση με τα προηγούμενα Pixels, όσο και σε σχέση με τα άλλα smartphones με οθόνη 60Hz, γενικότερα. Η αλλαγή προς το καλύτερο είναι αισθητή.

Η Google δεν προσπαθεί να κατασκευάσει κινητά με την καλύτερη εμφάνιση, αλλά δίνει μεγάλη έμφαση στη λειτουργικότητα. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι άσχημο, αλλά δεν είναι και... Samsung Galaxy S10.

Ο σχεδιασμός του νέου κινητού μοιάζει πολύ με το Pixel 2 και η αλήθεια είναι πως ίσως δεν «αισθανθείτε» πως κρατάτε μια νέα συσκευή στα χέρια σας. Τα μόνα που διαφοροποιούνται είναι η λεπτότερη βάση και το τετράγωνο στην κάμερα.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.