Η AB Βασιλόπουλος συμμετέχει στην πρωτοβουλία #SupportForWomen

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η AB Βασιλόπουλος συμμετέχει στην πρωτοβουλία #SupportForWomen
Στόχος, η οικονομική ενίσχυση και η παροχή θέσεων εργασίας σε γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετέχει στην πρωτοβουλία #SupportForWomen της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και στηρίζει έμπρακτα τη δράση «Ανεξάρτητη Δυνατή Ελεύθερη» για κακοποιημένες γυναίκες που έχουν ανάγκη επαγγελματικής αποκατάστασης.

Στόχος αυτού του εγχειρήματος, το οποίο υλοποιείται από την ΔΥΠΑ, με τη στήριξη των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και Προστασίας του Πολίτη, είναι να δώσει τη δυνατότητα απασχόλησης και οικονομικής ανεξαρτησίας σε γυναίκες που ενώ θέλουν να φύγουν από κακοποιητικό περιβάλλον, δεν μπορούν λόγω οικονομικής δυσχέρειας.

Η συμπερίληψη, η ισότητα και η διαφορετικότητα αποτελούν διαχρονικά αναπόσπαστο μέρος της επιχειρησιακής κουλτούρας της ΑΒ Βασιλόπουλος. Με τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία, η εταιρεία υιοθετεί πλήρως τους σκοπούς της συγκεκριμένης ενέργειας και θα συμβάλει στην παροχή θέσεων εργασίας σε κακοποιημένες γυναίκες, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι ειδικά για τις γυναίκες που είναι θύματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, η ΔΥΠΑ έχει δημιουργήσει συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, στην οποία μπορούν να στείλουν email για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ένταξη σε θέσεις εργασίας: [email protected].

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το myAADEapp στη Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας Beyond 2024

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα δίνεται το πριμ 15% - Πότε μπαίνει σε ισχύ

ΔΥΠΑ: 55 εργαστήρια συμβουλευτικής σε 41 ΚΠΑ2 τον Μάιο

gazzetta
gazzetta reader insider insider