Νωρίτερα οι καταβολές για τις συντάξεις Μαρτίου - Γιατί πληρώνονται αύριο οι συνταξιούχοι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νωρίτερα οι καταβολές για τις συντάξεις Μαρτίου - Γιατί πληρώνονται αύριο οι συνταξιούχοι
Οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τα ταμεία των μη μισθωτών και των αγροτών, θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους από αύριο το απόγευμα.

Νωρίτερα οι πληρωμές των συντάξεων Μαρτίου, καθώς ο Φεβρουάριος αλλάζει -παραδοσιακά- τις ημερομηνίες καταβολής. Μάλιστα οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τα ταμεία των μη μισθωτών και των αγροτών, θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους από αύριο το απόγευμα.

Συνεπώς, οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Μαρτίου 2024 διαμορφώνονται ως εξής:

- Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 πρόκειται να καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).

- Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 πρόκειται να καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ποια ευρωπαϊκή χώρα έχει το καλύτερο συνταξιοδοτικό σύστημα - Τι ρόλο παίζει σ' αυτό το ΑΙ

Για ποιους «σβήνει» η προσωπική διαφορά από τις συντάξεις έως το 2027 - Τα δύο σενάρια για να απαλειφθεί

Τέλος Φεβρουαρίου ανοίγουν οι πλατφόρμες για εργαζόμενους συνταξιούχους και επίδομα μητρότητας - Ποιοι θα λάβουν αναδρομικά

gazzetta
gazzetta reader insider insider