ΔΥΠΑ: 55.000 voucher βιβλίων ενεργοποιήθηκαν σε 2 εβδομάδες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΥΠΑ: 55.000 voucher βιβλίων ενεργοποιήθηκαν σε 2 εβδομάδες
Όπως αναφέρει η υπηρεσία σε δελτίο Τύπου της, το πρόγραμμα ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Στις πρώτες 2 εβδομάδες λειτουργίας του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων 2023 της ΔΥΠΑ, ενεργοποιήθηκαν συνολικά 55.000 voucher.

Όπως αναφέρει η υπηρεσία σε δελτίο Τύπου της, το πρόγραμμα ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Συνολικά έχουν εκδοθεί 150.000 επιταγές αξίας 25 ευρώ η καθεμία, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, με προϋπολογισμό 3.750.000 ευρώ, ενώ συμμετέχουν 766 βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι.

Με την επιταγή, που έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού, οι δικαιούχοι και οι ωφελούμενοι μπορούν να αγοράσουν όποιο βιβλίο επιλέξουν από τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους του μητρώου παρόχων, με εξαίρεση τα σχολικά βιβλία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (βιβλία που χορηγούνται δωρεάν από το Υπουργείο Παιδείας και τους λοιπούς δημόσιους φορείς), με έκπτωση τουλάχιστον 10% σε όλα τα βιβλία (εκτός από τα ξενόγλωσσα).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 32 θάνατοι από COVID και 25 διασωληνωμένοι

ΑΑΔΕ: Ειδικά γραφεία υποστήριξης στις ΔΟΥ της Θεσσαλίας για ένταξη των πληγέντων στην Αρωγή

Το αλουμίνιο και επίσημα στις κρίσιμες πρώτες ύλες της E.E. - Ε. Μυτιληναίος: Ισχυρό σήμα της Ευρώπης 

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider