ΑΑΔΕ: Μεταστέγαση σε νέο κτήριο της ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών στον Κεραμεικό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΑΔΕ: Μεταστέγαση σε νέο κτήριο της ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών στον Κεραμεικό
Επιδιώκοντας διαρκώς τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των φορολογουμένων και την αναβάθμιση των χώρων εργασίας των υπαλλήλων, η ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών μεταστεγάζεται σε νέο κτήριο, στην οδό Αρτεμισίου 18 στον Κεραμεικό (ΤΚ 10435).

Επιδιώκοντας διαρκώς τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των φορολογουμένων και την αναβάθμιση των χώρων εργασίας των υπαλλήλων, η ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών μεταστεγάζεται σε νέο κτήριο, στην οδό Αρτεμισίου 18 στον Κεραμεικό (ΤΚ 10435), αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ.

Μέχρι τις 18.11.2022 και έως την ολοκλήρωση του ωραρίου παροχής υπηρεσιών στους συναλλασσόμενους, η ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών θα λειτουργεί κανονικά στη Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 55 στην Καλλιθέα, ενώ στη συνέχεια θα παραμείνει κλειστή για το κοινό για τρεις (3) εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα 21.11.2022 έως και Τετάρτη 23.11.2022, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση.

Για το λόγο αυτό, ολοκληρώθηκαν διαχειριστικές ενέργειες για την απενεργοποίηση της δυνατότητας προγραμματισμού ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της εφαρμογής «Τα Ραντεβού μου», για τις παραπάνω ημερομηνίες.

Η ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών θα λειτουργεί από την Πέμπτη 24.11.2022, με νέα τηλέφωνα επικοινωνίας, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επιχειρήσεις: Τι αλλάζει στις επιστροφές φόρου εισοδήματος

ΑΑΔΕ: 5,78 δισ. ευρώ οι απλήρωτοι φόροι στο  9μηνο του 2022

gazzetta
gazzetta reader insider insider