INSIDE OUT

Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ με Όλγα, Μαριέττα, Τσιάρα

12-05-2021 | 07:46
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ με Όλγα, Μαριέττα, Τσιάρα

Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ

Έφαγε πολύ ξύλο χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας στην Βουλή. Στωικά τους άκουσε όλους, αλλά ήταν δύσκολα σας λέω. Το θέμα άκρως ευαίσθητο, ο νέος νόμος για την συνεπιμέλεια των γονέων σε περίπτωση διαζυγίου. Περισσότερο πόνεσε το ξύλο από γαλάζια χεράκια. Ένα θα σας πω: ξεκίνησε η Μαριέττα Γιαννάκου και ολοκλήρωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στο ενδιάμεσο όμως, υπήρξαν δυο άλλα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Η εξομολόγηση του γλυκούλη, επιφανούς νομικού του Συριζα- ΠΣ, Σπύρου Λάππα (συντοπίτης του υπουργού από την Καρδίτσα), ότι, «δεν θα άλλαζε ούτε λέξ稻 από όσα είπε προηγουμένως η Μαριέττα. Και η στήριξη που παρείχε η, επίσης βουλεύτρια Σύριζα, Ελένη Αγαθοπούλου στην κ. Κεφαλογιάννη, για την επίθεση που δέχτηκε λόγω της θέσης της στο νομοσχέδιο Τσιάρα.

Φυσικά δεν έμεινα αμέτοχη. Αυτά δεν χάνονται. Ξεστόκαρα τάχιστα όλες τις μέντες και τις δάφνες που είχα από το χριστιανικό Πάσχα που κόβει η δουλειά, και πλοηγήθηκα νοερά στα σόσιαλ της Όλγας. Τι να δω;! Ανάρτηση για το νομοσχέδιο χθες, κι από κάτω περισσότερα τα σχόλια απ’ ότι τα λάικ. Πραγματική κόλαση. Άλλοι ψηφοφόροι της ΝΔ να της δίνουν συγχαρητήρια για την θέση της κατά του νομοσχεδίου και άλλοι να της την πέφτουν. Τουλάχιστον θα χάρηκε την συμπαράσταση από την βουλεύτρια.

Σύριζα στηρίζει Όλγα

«Η αλληλεγγύη μας, είναι δεδομένη σε κάθε δημοκράτη πολίτη που θεωρεί δικαίωμά του να πει την άποψή του δημόσια, σε κάθε γυναίκα που αντιτίθεται αυτή τη στιγμή σε αυτό το νομοσχέδιο. Και αν υφίσταται απειλές η κυρία Κεφαλογιάννη και όσες γυναίκες πολιτικοί δημόσια πρόσωπα έχουμε εκφράσει δημόσια θέση κατά αυτού του νομοσχεδίου, πρέπει να αναλογιστείτε τι μπορεί να υφίστανται άλλες γυναίκες» κατέληξε η κ. Αγαθοπούλου.

Η ίδια η Ολγα, μια κούκλα, επίλεξε αυτό το νομοσχέδιο να κάνει πρεμιέρα μετά τον πριβέ γάμο και την αποκάλυψη του πελαργού που έρχεται. Αφού ξεκαθάρισε ότι θέλει να μιλήσει, αν και δεν είναι μέλος της Επιτροπής που το επεξεργάζεται, εξέφρασε όλα τα σημεία της διαφωνίας της. Τα βάσανα του κ. Τσιάρα όμως δεν θα τελειώσουν εκεί, καθώς η ωραία Όλγα προανήγγειλε ότι μαζί με την Μαριέττα, (και ποιος ξέρει και ποιους άλλους), θα καταθέσουν προτάσεις. Προβλέπω hot κοινοβουλευτικές σκηνές στην γαλάζια ομάδα το επόμενο διάστημα.

Τα γουρούνια της Εκάλης

Μένοντας λιγάκι στα σόσιαλ την προσοχή μου τράβηξε μια ιδιαίτερη φωτό. Γουρούνια να τρώνε σκουπίδια. Δεν θα έδινα σημασία. Όμως «κατά βάθος» που λέει κι ο Κυριάκος για την Μέρκελ, είμαι καλός άνθρωπος και βοηθάω όπου βρεθώ. Ο βουλευτής βορείου τομέα Αττικής Δημήτρης Καιρίδης, με ανάρτησή του κάνει έκκληση για τα «υβριδικά» αγριογούρουνα που, άκουσον άκουσον, κυκλοφορούν στους δρόμους, μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών ή σε παιδικές χαρές, θέτοντας σε κίνδυνο την κυκλοφορία αλλά και την ασφάλεια μικρών και μεγάλων. «Οι φωτογραφίες είναι από τον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος της Εκάλης. Το πρόβλημα επιδεινώνεται με ραγδαίο ρυθμό λόγω του ανεξέλεγκτου πολλαπλασιασμού τους» τονίζει. Ο κ. Καιρίδης που προσέχει ιδιαίτερα την περιφέρειά του, επικοινώνησε ήδη με τον αρμόδιο υπουργό και κατέθεσε σχετική ερώτηση.

Σφάζει αρνί

Ο αρμόδιος υπουργός είναι ο αγαπημένος μου Κώστας Σκρέκας που δεν χαμπαριάζει από Εκάλη, και τους φόβους των ΒΠ. Ως βέρος τρικαλινός, ξέρω από έγκυρες πηγές, ότι βάζει κάτω αρνί και το σφάζει κάθε Πάσχα στο χωριό. Και του αλωνιού, και του σαλονιού ο Σκρέκας, είμαι σίγουρη θα την βρει την λύση, και θα παραδώσει ξανά την Εκάλη στα γνωστά ηχητικά: πουλάκια, και τένις.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

21:05

Ιράν: Η κρατική τηλεόραση αναφέρει ότι drones χτύπησαν το αεροπλανοφόρο Αβραάμ Λίνκολν

21:01

Viohalco: Στα 7,2 δισ. ο τζίρος, αύξηση 20% στα a-EBITDA - Πρόταση για μικτό μέρισμα 0,27 ευρώ/μετοχή

20:40

Φινλανδία: Η κυβέρνηση θα άρει πλήρως την απαγόρευση εγκατάστασης πυρηνικών όπλων στο έδαφος της

20:18

Τηλεφωνική επικοινωνία του ΥΠΕΞ Γ. Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ των ΗΑΕ

20:15

Κάλας: Το χάος στη Μέση Ανατολή πηγάζει από τη διάβρωση του διεθνούς δικαίου

20:08

Γερμανία: Η Lufthansa επαναλαμβάνει τις πτήσεις από και προς Λάρνακα από το Σάββατο

20:05

Το Ορμούζ χαρακτηρίστηκε «εμπόλεμη ζώνη», χιλιάδες ναυτικοί μπορούν να ζητήσουν τον επαναπατρισμό τους

20:01

AEGEAN: Νέες ακυρώσεις πτήσεων από και προς Ισραήλ, Ιράκ, Λίβανο, ΗAE και Σαουδική Αραβία

19:57

Γερμανία: Δεν σχεδιάζουμε προς το παρόν επιπλέον στρατιωτική παρουσία στη Μεσόγειο

19:56

«Εκτοξεύεται» ξανά το πετρέλαιο - Ξεπέρασε τα 80 δολ. το αμερικανικό αργό, +5% το Brent

19:49

Τι εισάγει η Ελλάδα από τη Μέση Ανατολή

19:37

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Μακρόν για το Ιράν

19:29

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Έκδοση πενταετούς ομολογιακού δανείου 8 εκατ. με την CrediaBank

19:13

Ευρωαγορές: Δεν άντεξαν τις «πολεμικές» πιέσεις οι δείκτες

19:00

Fitch: Δεν θα ξεπεράσει τον έναν μήνα το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ – Πόσο κοστίζει σε κάθε χώρα του Κόλπου

18:59

Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου: Δωρεά 10 εκατ. ευρώ στο ΕΣΥ για 47 μικρά νησιά της Ελλάδας

18:52

Τραμπ: Πρέπει να εμπλακώ στον διορισμό του επόμενου ηγέτη του Ιράν

18:30

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρώην Πρωθυπουργό της Γαλλίας Gabriel Attal

18:29

Νέο πλαίσιο για τα καπνικά και την προστασία ανηλίκων – Πανελλαδική ενημέρωση της αγοράς

18:17

Credia Bank: Σχεδόν διπλασιάστηκαν όλα τα μεγέθη το 2025 - Νέο ρεκόρ σε κερδοφορία και εκταμιεύσεις

18:12

Επιφυλακτική άνοδος στο ΧΑ με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή

18:07

Μeteo: Ο δεύτερος θερμότερος χειμώνας στην Ελλάδα από το 1960

18:04

Παπασταύρου: Πρώτη γεώτρηση στο Ιόνιο μετά από 50 χρόνια – Το σχέδιο για υδρογονάνθρακες

17:58

Coface: Κίνδυνος παγκόσμιου σοκ από την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή - Σενάριο για Brent στα 147 δολάρια

17:54

Η Alter Ego Media εξαγόρασε το 50,1% της More.gr

17:48

Κικίλιας στο “Economist”: «Η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί ταχύτερα για την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας»

17:38

ΕΕ: Έντονη καταδίκη των «αδικαιολόγητων» ιρανικών επιθέσεων εναντίον χωρών του Κόλπου

17:34

Αναδρομικά: Την Παρασκευή η καταβολή σε 1.015 συνταξιούχους από τον e-ΕΦΚΑ

17:24

«Κορυφαίος Εργοδότης» παγκοσμίως για το 2026 η Holcim, μητρική της Ηρακλής

17:22

Reuters: Το Ισραήλ θα επιτεθεί σε ιρανικές υπόγειες εγκαταστάσεις πυραύλων στη δεύτερη φάση του πολέμου