INSIDE OUT

Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ με Όλγα, Μαριέττα, Τσιάρα

12-05-2021 | 07:46
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ με Όλγα, Μαριέττα, Τσιάρα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ

Έφαγε πολύ ξύλο χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας στην Βουλή. Στωικά τους άκουσε όλους, αλλά ήταν δύσκολα σας λέω. Το θέμα άκρως ευαίσθητο, ο νέος νόμος για την συνεπιμέλεια των γονέων σε περίπτωση διαζυγίου. Περισσότερο πόνεσε το ξύλο από γαλάζια χεράκια. Ένα θα σας πω: ξεκίνησε η Μαριέττα Γιαννάκου και ολοκλήρωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στο ενδιάμεσο όμως, υπήρξαν δυο άλλα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Η εξομολόγηση του γλυκούλη, επιφανούς νομικού του Συριζα- ΠΣ, Σπύρου Λάππα (συντοπίτης του υπουργού από την Καρδίτσα), ότι, «δεν θα άλλαζε ούτε λέξ稻 από όσα είπε προηγουμένως η Μαριέττα. Και η στήριξη που παρείχε η, επίσης βουλεύτρια Σύριζα, Ελένη Αγαθοπούλου στην κ. Κεφαλογιάννη, για την επίθεση που δέχτηκε λόγω της θέσης της στο νομοσχέδιο Τσιάρα.

Φυσικά δεν έμεινα αμέτοχη. Αυτά δεν χάνονται. Ξεστόκαρα τάχιστα όλες τις μέντες και τις δάφνες που είχα από το χριστιανικό Πάσχα που κόβει η δουλειά, και πλοηγήθηκα νοερά στα σόσιαλ της Όλγας. Τι να δω;! Ανάρτηση για το νομοσχέδιο χθες, κι από κάτω περισσότερα τα σχόλια απ’ ότι τα λάικ. Πραγματική κόλαση. Άλλοι ψηφοφόροι της ΝΔ να της δίνουν συγχαρητήρια για την θέση της κατά του νομοσχεδίου και άλλοι να της την πέφτουν. Τουλάχιστον θα χάρηκε την συμπαράσταση από την βουλεύτρια.

Σύριζα στηρίζει Όλγα

«Η αλληλεγγύη μας, είναι δεδομένη σε κάθε δημοκράτη πολίτη που θεωρεί δικαίωμά του να πει την άποψή του δημόσια, σε κάθε γυναίκα που αντιτίθεται αυτή τη στιγμή σε αυτό το νομοσχέδιο. Και αν υφίσταται απειλές η κυρία Κεφαλογιάννη και όσες γυναίκες πολιτικοί δημόσια πρόσωπα έχουμε εκφράσει δημόσια θέση κατά αυτού του νομοσχεδίου, πρέπει να αναλογιστείτε τι μπορεί να υφίστανται άλλες γυναίκες» κατέληξε η κ. Αγαθοπούλου.

Η ίδια η Ολγα, μια κούκλα, επίλεξε αυτό το νομοσχέδιο να κάνει πρεμιέρα μετά τον πριβέ γάμο και την αποκάλυψη του πελαργού που έρχεται. Αφού ξεκαθάρισε ότι θέλει να μιλήσει, αν και δεν είναι μέλος της Επιτροπής που το επεξεργάζεται, εξέφρασε όλα τα σημεία της διαφωνίας της. Τα βάσανα του κ. Τσιάρα όμως δεν θα τελειώσουν εκεί, καθώς η ωραία Όλγα προανήγγειλε ότι μαζί με την Μαριέττα, (και ποιος ξέρει και ποιους άλλους), θα καταθέσουν προτάσεις. Προβλέπω hot κοινοβουλευτικές σκηνές στην γαλάζια ομάδα το επόμενο διάστημα.

Τα γουρούνια της Εκάλης

Μένοντας λιγάκι στα σόσιαλ την προσοχή μου τράβηξε μια ιδιαίτερη φωτό. Γουρούνια να τρώνε σκουπίδια. Δεν θα έδινα σημασία. Όμως «κατά βάθος» που λέει κι ο Κυριάκος για την Μέρκελ, είμαι καλός άνθρωπος και βοηθάω όπου βρεθώ. Ο βουλευτής βορείου τομέα Αττικής Δημήτρης Καιρίδης, με ανάρτησή του κάνει έκκληση για τα «υβριδικά» αγριογούρουνα που, άκουσον άκουσον, κυκλοφορούν στους δρόμους, μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών ή σε παιδικές χαρές, θέτοντας σε κίνδυνο την κυκλοφορία αλλά και την ασφάλεια μικρών και μεγάλων. «Οι φωτογραφίες είναι από τον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος της Εκάλης. Το πρόβλημα επιδεινώνεται με ραγδαίο ρυθμό λόγω του ανεξέλεγκτου πολλαπλασιασμού τους» τονίζει. Ο κ. Καιρίδης που προσέχει ιδιαίτερα την περιφέρειά του, επικοινώνησε ήδη με τον αρμόδιο υπουργό και κατέθεσε σχετική ερώτηση.

Σφάζει αρνί

Ο αρμόδιος υπουργός είναι ο αγαπημένος μου Κώστας Σκρέκας που δεν χαμπαριάζει από Εκάλη, και τους φόβους των ΒΠ. Ως βέρος τρικαλινός, ξέρω από έγκυρες πηγές, ότι βάζει κάτω αρνί και το σφάζει κάθε Πάσχα στο χωριό. Και του αλωνιού, και του σαλονιού ο Σκρέκας, είμαι σίγουρη θα την βρει την λύση, και θα παραδώσει ξανά την Εκάλη στα γνωστά ηχητικά: πουλάκια, και τένις.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

20:37

ΔΕΗ: Διέθεσε 2.5 εκατ. κοινές μετοχές σε 272 δικαιούχους

20:25

Πιερρακάκης: Η εποχή της γεωπολιτικής αθωότητας έχει τελειώσει για την Ευρώπη

20:18

Ουκρανία-Πολωνία: Το Κίεβο προχωρά σε βήματα για αποκλιμάκωση των εντάσεων με τη Βαρσοβία

19:56

Νετανιάχου και Τραμπ συμφώνησαν να συναντηθούν «σύντομα»

19:53

Δικαίωση για τους ξενοδόχους Σαντορίνης - Η Trivago απέσυρε το επίμαχο βίντεο

19:39

Ευρωαγορές: Νέο ρεκόρ ο Stoxx 600 - 4η εβδομάδα κερδών

19:39

ΗΠΑ: Επέτειος 250 ετών στη σκιά του διχασμού και της αμφισβήτησης της παγκόσμιας ισχύος

19:37

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Σπαθοβούνι Κορινθίας

19:27

Υεμένη: Οι αντάρτες Χούθι απειλούν με πλήγματα στη Σαουδική Αραβία

19:18

Ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ Σάαρ κατηγορεί τον Φιντάν για «υποκίνηση σε γενοκτονία»

19:02

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εικονικής συνταγογράφησης φαρμάκων - Πάνω από 405.000 ευρώ η ζημιά στον ΕΟΠΥΥ

18:50

Φον ντερ Λάιεν: «Πολλά ακόμη πρέπει να γίνουν» για τις ουρές στα αεροδρόμια λόγω των νέων ελέγχων

18:48

OPEC: Εκτοξεύθηκε η παραγωγή τον Ιούνιο καθώς αυξήθηκαν οι ροές μέσω Ορμούζ

18:39

Λίβανος: Περισσότεροι από 600.000 εκτοπισμένοι επέστρεψαν στις εστίες τους μετά την εκεχειρία

18:34

Πρόταση Πιερρακάκη: Ανάγκη να υπάρξει κεντρική ευρωπαϊκή δημοπρασία συχνοτήτων αντί για 27 εθνικές

18:28

ΥΠΑΝ: Τεκμηριωμένη και σαφής η ανακοίνωση της ΑΑΕΑ&ΠΚ για τις μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα

18:09

Θεοδωρικάκος: Εμείς βάζουμε πλαφόν 60% ενώ η επόμενη ευρωπαϊκή χώρα βάζει 100%

17:58

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στο ταμπλό του ΧΑ από 6 Ιουλίου οι 15,51 εκατ. νέες μετοχές από την ΑΜΚ

17:52

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ για την περίοδο 6 έως 10 Ιουλίου

17:48

Χρηματιστήριο: Αλλεπάλληλα υψηλά 17ετίας και εβδομαδιαία κέρδη 3,6% για τον Γενικό Δείκτη

17:47

Nvidia: Το εμβληματικό μπουφάν του Χουάνγκ βγαίνει σε δημοπρασία

17:40

Μελέτη για ΗΠΑ: «Πρακτικά αδύνατες» η ακραία ζέστη και η αφόρητη υγρασία χωρίς κλιματική αλλαγή

17:27

Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Από τον Απρίλιο οι τιμές μειώθηκαν σε 1.898 κωδικούς προϊόντων

17:23

Alpha Trust: Στο 96,95% το ποσοστό της Alpha Bank

17:18

Ρωσία: Ιστότοπος προσφοράς εργασίας αναρτά αγγελία για χειριστές drones που θα προστατεύουν τη Μόσχα

17:05

Πυρκαγιά στο Σπαθοβούνι Κορινθίας - Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

16:52

ΚΕΠΕ: Η οικονομική πρόοδος δεν μετριέται μόνο με το ΑΕΠ

16:52

Πιερρακάκης: Ανάγκη το Eurogroup να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πεδίο εργασίας για το AI

16:45

Από τη φυγή, στην επιστροφή: Επαναπατρίστηκαν 6 στους 10 Έλληνες που έφυγαν στην κρίση

16:40

ΝΑΤΟ: Συμφωνία για στρατιωτική βοήθεια ύψους 70 δισ. ευρώ στην Ουκρανία το 2026