INSIDE OUT

Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ με Όλγα, Μαριέττα, Τσιάρα

12-05-2021 | 07:46
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ με Όλγα, Μαριέττα, Τσιάρα

Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ

Έφαγε πολύ ξύλο χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας στην Βουλή. Στωικά τους άκουσε όλους, αλλά ήταν δύσκολα σας λέω. Το θέμα άκρως ευαίσθητο, ο νέος νόμος για την συνεπιμέλεια των γονέων σε περίπτωση διαζυγίου. Περισσότερο πόνεσε το ξύλο από γαλάζια χεράκια. Ένα θα σας πω: ξεκίνησε η Μαριέττα Γιαννάκου και ολοκλήρωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στο ενδιάμεσο όμως, υπήρξαν δυο άλλα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Η εξομολόγηση του γλυκούλη, επιφανούς νομικού του Συριζα- ΠΣ, Σπύρου Λάππα (συντοπίτης του υπουργού από την Καρδίτσα), ότι, «δεν θα άλλαζε ούτε λέξ稻 από όσα είπε προηγουμένως η Μαριέττα. Και η στήριξη που παρείχε η, επίσης βουλεύτρια Σύριζα, Ελένη Αγαθοπούλου στην κ. Κεφαλογιάννη, για την επίθεση που δέχτηκε λόγω της θέσης της στο νομοσχέδιο Τσιάρα.

Φυσικά δεν έμεινα αμέτοχη. Αυτά δεν χάνονται. Ξεστόκαρα τάχιστα όλες τις μέντες και τις δάφνες που είχα από το χριστιανικό Πάσχα που κόβει η δουλειά, και πλοηγήθηκα νοερά στα σόσιαλ της Όλγας. Τι να δω;! Ανάρτηση για το νομοσχέδιο χθες, κι από κάτω περισσότερα τα σχόλια απ’ ότι τα λάικ. Πραγματική κόλαση. Άλλοι ψηφοφόροι της ΝΔ να της δίνουν συγχαρητήρια για την θέση της κατά του νομοσχεδίου και άλλοι να της την πέφτουν. Τουλάχιστον θα χάρηκε την συμπαράσταση από την βουλεύτρια.

Σύριζα στηρίζει Όλγα

«Η αλληλεγγύη μας, είναι δεδομένη σε κάθε δημοκράτη πολίτη που θεωρεί δικαίωμά του να πει την άποψή του δημόσια, σε κάθε γυναίκα που αντιτίθεται αυτή τη στιγμή σε αυτό το νομοσχέδιο. Και αν υφίσταται απειλές η κυρία Κεφαλογιάννη και όσες γυναίκες πολιτικοί δημόσια πρόσωπα έχουμε εκφράσει δημόσια θέση κατά αυτού του νομοσχεδίου, πρέπει να αναλογιστείτε τι μπορεί να υφίστανται άλλες γυναίκες» κατέληξε η κ. Αγαθοπούλου.

Η ίδια η Ολγα, μια κούκλα, επίλεξε αυτό το νομοσχέδιο να κάνει πρεμιέρα μετά τον πριβέ γάμο και την αποκάλυψη του πελαργού που έρχεται. Αφού ξεκαθάρισε ότι θέλει να μιλήσει, αν και δεν είναι μέλος της Επιτροπής που το επεξεργάζεται, εξέφρασε όλα τα σημεία της διαφωνίας της. Τα βάσανα του κ. Τσιάρα όμως δεν θα τελειώσουν εκεί, καθώς η ωραία Όλγα προανήγγειλε ότι μαζί με την Μαριέττα, (και ποιος ξέρει και ποιους άλλους), θα καταθέσουν προτάσεις. Προβλέπω hot κοινοβουλευτικές σκηνές στην γαλάζια ομάδα το επόμενο διάστημα.

Τα γουρούνια της Εκάλης

Μένοντας λιγάκι στα σόσιαλ την προσοχή μου τράβηξε μια ιδιαίτερη φωτό. Γουρούνια να τρώνε σκουπίδια. Δεν θα έδινα σημασία. Όμως «κατά βάθος» που λέει κι ο Κυριάκος για την Μέρκελ, είμαι καλός άνθρωπος και βοηθάω όπου βρεθώ. Ο βουλευτής βορείου τομέα Αττικής Δημήτρης Καιρίδης, με ανάρτησή του κάνει έκκληση για τα «υβριδικά» αγριογούρουνα που, άκουσον άκουσον, κυκλοφορούν στους δρόμους, μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών ή σε παιδικές χαρές, θέτοντας σε κίνδυνο την κυκλοφορία αλλά και την ασφάλεια μικρών και μεγάλων. «Οι φωτογραφίες είναι από τον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος της Εκάλης. Το πρόβλημα επιδεινώνεται με ραγδαίο ρυθμό λόγω του ανεξέλεγκτου πολλαπλασιασμού τους» τονίζει. Ο κ. Καιρίδης που προσέχει ιδιαίτερα την περιφέρειά του, επικοινώνησε ήδη με τον αρμόδιο υπουργό και κατέθεσε σχετική ερώτηση.

Σφάζει αρνί

Ο αρμόδιος υπουργός είναι ο αγαπημένος μου Κώστας Σκρέκας που δεν χαμπαριάζει από Εκάλη, και τους φόβους των ΒΠ. Ως βέρος τρικαλινός, ξέρω από έγκυρες πηγές, ότι βάζει κάτω αρνί και το σφάζει κάθε Πάσχα στο χωριό. Και του αλωνιού, και του σαλονιού ο Σκρέκας, είμαι σίγουρη θα την βρει την λύση, και θα παραδώσει ξανά την Εκάλη στα γνωστά ηχητικά: πουλάκια, και τένις.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:56

Ελ Μέντσο: 60 νεκροί στο Μεξικό από τα επεισόδια - 10.000 στρατιώτες στο Χαλίσκο

23:40

Συνελήφθη ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας

23:24

Wall Street: AI και θρίλερ δασμών έφεραν τη χειρότερη ημέρα του Dow Jones εδώ και 1 μήνα

23:08

Το νέο AI εργαλείο της Anthropic «βύθισε» τη μετοχή της IBM σε χαμηλό 26ετίας

22:52

Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ να είναι ευέλικτη κατά τον καθορισμό των επιτοκίων

22:36

Συνομιλίες ΗΠΑ - Ρωσίας - Κίνας για τον έλεγχο των πυρηνικών στη Γενεύη

22:36

Πώς οι AI agents μπορούν να εξελιχθούν σε μακροοικονομική «βόμβα»

22:20

Φαραντούρης: Το Ευρωκοινοβούλιο ανοίγει έρευνα για το ελβετικό φράγκο στην Ελλάδα

22:04

Η Amazon ρίχνει 12 δισ. δολάρια για AI data centers στη Λουιζιάνα

21:48

Υψηλό επταμήνου για το πετρέλαιο

21:32

Τσιάρας: Θετική η Ελλάδα σε ευρωπαϊκό μηχανισμό αντασφάλισης για φυσικές καταστροφές

21:16

Νετανιάχου για ΗΠΑ - Ιράν: Το Ισραήλ προετοιμάζεται για κάθε σενάριο

21:00

Σε υψηλό 3 εβδομάδων ο χρυσός με ράλι σχεδόν 2%

20:44

Ερντογάν: Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συζητήσαμε για Αιγαίο και Μεσόγειο

20:28

Τι σημαίνει η νέα δασμολογική πολιτική Τραμπ - Σε δοκιμασία οι εμπορικές σχέσεις με την ΕΕ

20:12

Νέα προειδοποίηση Ιράν: Αν δεχθούμε επίθεση, η φωτιά θα εξαπλωθεί παντού

19:56

Σφοδρή χιονοθύελλα στις βορειοανατολικές ΗΠΑ: Έκλεισαν αεροδρόμια - Χωρίς ρεύμα 660.000 νοικοκυριά

19:40

Συρία: Τέσσερις νεκροί από επίθεση του ISIS - Οι ΗΠΑ αποχωρούν πλήρως σε 1 μήνα

19:24

Σκάνδαλο Έπστιν: Συνελήφθη ο Πίτερ Μάντελσον

19:08

Απώλειες στις ευρωαγορές μετά το κομφούζιο με τους δασμούς Τραμπ

18:52

Bloomberg: Μνηστήρες για την εξαγορά της PayPal

18:36

Η Σλοβακία διακόπτει την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία

18:20

Ουγγρικό βέτο μπλόκαρε το 20ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας - «Είναι οπισθοδρόμηση»

18:04

«Έχει σφυγμό» η γερμανική οικονομία - Τόνωση για την επιχειρηματική εμπιστοσύνη

17:48

Στη Σούδα το USS Gerald R. Ford

17:32

Drones του Κιέβου έπληξαν μονάδα άντλησης πετρελαίου του αγωγού Ντρούζμπα

17:16

Η Ουάσινγκτον προτρέπει τους Αμερικανούς στο Μεξικό να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια

17:00

Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Σε ποια κατηγορία ανήκετε - Πόσο πέφτει δόση και οφειλή

16:48

Κόκκινα ταμπλό στη Wall Street από τη σύγχυση με τους δασμούς Τραμπ

16:35

Γιατί δεν πρέπει να καθαρίζoυμε τα παπούτσια μας με υγρά μαντηλάκια