INSIDE OUT

Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ με Όλγα, Μαριέττα, Τσιάρα

12-05-2021 | 07:46
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ με Όλγα, Μαριέττα, Τσιάρα

Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ

Έφαγε πολύ ξύλο χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας στην Βουλή. Στωικά τους άκουσε όλους, αλλά ήταν δύσκολα σας λέω. Το θέμα άκρως ευαίσθητο, ο νέος νόμος για την συνεπιμέλεια των γονέων σε περίπτωση διαζυγίου. Περισσότερο πόνεσε το ξύλο από γαλάζια χεράκια. Ένα θα σας πω: ξεκίνησε η Μαριέττα Γιαννάκου και ολοκλήρωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στο ενδιάμεσο όμως, υπήρξαν δυο άλλα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Η εξομολόγηση του γλυκούλη, επιφανούς νομικού του Συριζα- ΠΣ, Σπύρου Λάππα (συντοπίτης του υπουργού από την Καρδίτσα), ότι, «δεν θα άλλαζε ούτε λέξ稻 από όσα είπε προηγουμένως η Μαριέττα. Και η στήριξη που παρείχε η, επίσης βουλεύτρια Σύριζα, Ελένη Αγαθοπούλου στην κ. Κεφαλογιάννη, για την επίθεση που δέχτηκε λόγω της θέσης της στο νομοσχέδιο Τσιάρα.

Φυσικά δεν έμεινα αμέτοχη. Αυτά δεν χάνονται. Ξεστόκαρα τάχιστα όλες τις μέντες και τις δάφνες που είχα από το χριστιανικό Πάσχα που κόβει η δουλειά, και πλοηγήθηκα νοερά στα σόσιαλ της Όλγας. Τι να δω;! Ανάρτηση για το νομοσχέδιο χθες, κι από κάτω περισσότερα τα σχόλια απ’ ότι τα λάικ. Πραγματική κόλαση. Άλλοι ψηφοφόροι της ΝΔ να της δίνουν συγχαρητήρια για την θέση της κατά του νομοσχεδίου και άλλοι να της την πέφτουν. Τουλάχιστον θα χάρηκε την συμπαράσταση από την βουλεύτρια.

Σύριζα στηρίζει Όλγα

«Η αλληλεγγύη μας, είναι δεδομένη σε κάθε δημοκράτη πολίτη που θεωρεί δικαίωμά του να πει την άποψή του δημόσια, σε κάθε γυναίκα που αντιτίθεται αυτή τη στιγμή σε αυτό το νομοσχέδιο. Και αν υφίσταται απειλές η κυρία Κεφαλογιάννη και όσες γυναίκες πολιτικοί δημόσια πρόσωπα έχουμε εκφράσει δημόσια θέση κατά αυτού του νομοσχεδίου, πρέπει να αναλογιστείτε τι μπορεί να υφίστανται άλλες γυναίκες» κατέληξε η κ. Αγαθοπούλου.

Η ίδια η Ολγα, μια κούκλα, επίλεξε αυτό το νομοσχέδιο να κάνει πρεμιέρα μετά τον πριβέ γάμο και την αποκάλυψη του πελαργού που έρχεται. Αφού ξεκαθάρισε ότι θέλει να μιλήσει, αν και δεν είναι μέλος της Επιτροπής που το επεξεργάζεται, εξέφρασε όλα τα σημεία της διαφωνίας της. Τα βάσανα του κ. Τσιάρα όμως δεν θα τελειώσουν εκεί, καθώς η ωραία Όλγα προανήγγειλε ότι μαζί με την Μαριέττα, (και ποιος ξέρει και ποιους άλλους), θα καταθέσουν προτάσεις. Προβλέπω hot κοινοβουλευτικές σκηνές στην γαλάζια ομάδα το επόμενο διάστημα.

Τα γουρούνια της Εκάλης

Μένοντας λιγάκι στα σόσιαλ την προσοχή μου τράβηξε μια ιδιαίτερη φωτό. Γουρούνια να τρώνε σκουπίδια. Δεν θα έδινα σημασία. Όμως «κατά βάθος» που λέει κι ο Κυριάκος για την Μέρκελ, είμαι καλός άνθρωπος και βοηθάω όπου βρεθώ. Ο βουλευτής βορείου τομέα Αττικής Δημήτρης Καιρίδης, με ανάρτησή του κάνει έκκληση για τα «υβριδικά» αγριογούρουνα που, άκουσον άκουσον, κυκλοφορούν στους δρόμους, μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών ή σε παιδικές χαρές, θέτοντας σε κίνδυνο την κυκλοφορία αλλά και την ασφάλεια μικρών και μεγάλων. «Οι φωτογραφίες είναι από τον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος της Εκάλης. Το πρόβλημα επιδεινώνεται με ραγδαίο ρυθμό λόγω του ανεξέλεγκτου πολλαπλασιασμού τους» τονίζει. Ο κ. Καιρίδης που προσέχει ιδιαίτερα την περιφέρειά του, επικοινώνησε ήδη με τον αρμόδιο υπουργό και κατέθεσε σχετική ερώτηση.

Σφάζει αρνί

Ο αρμόδιος υπουργός είναι ο αγαπημένος μου Κώστας Σκρέκας που δεν χαμπαριάζει από Εκάλη, και τους φόβους των ΒΠ. Ως βέρος τρικαλινός, ξέρω από έγκυρες πηγές, ότι βάζει κάτω αρνί και το σφάζει κάθε Πάσχα στο χωριό. Και του αλωνιού, και του σαλονιού ο Σκρέκας, είμαι σίγουρη θα την βρει την λύση, και θα παραδώσει ξανά την Εκάλη στα γνωστά ηχητικά: πουλάκια, και τένις.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

22:33

Χρυσός: Απώλειες 2% μετά τις «φρέσκιες» απειλές Τραμπ στο Ιράν

22:23

Πετρέλαιο: Ράλι τετραετίας για το WTI με άλμα 11% - Στα 108 δολάρια το Brent

22:11

Κλήρωση Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 3,3 εκατ. ευρώ

21:59

Σαράντα χώρες συζητούν τρόπους να ξανανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

21:46

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις την Κυριακή (5/4) στην Αθήνα λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου

21:34

Βόρεια Μακεδονία - Μίτσκοσκι: Δεν θα υποχωρήσουμε ούτε χιλιοστό απέναντι στη Βουλγαρία

21:23

Κρεμλίνο: Τα Στενά του Ορμούζ παραμένουν ανοιχτά για τη Ρωσία

21:11

Δημοσκόπηση Pulse: 16,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ - Πόσο ανησυχούν οι πολίτες για τον πόλεμο στο Ιράν

21:07

Τυχερά παιχνίδια: Στα 16,73 δισ. ευρώ το 2025 - Το online «σήκωσε» την αγορά και τα έσοδα του Δημοσίου

21:00

Μαθητή Ειδικού Σχολείου που του είχε στείλει επιστολή συνάντησε ο Κ. Μητσοτάκης

20:54

Yπερκάλυψη 1,4 φορές για το ομόλογο της Premia - Στο 4,1% το επιτόκιο

20:44

Οι χώρες του Κόλπου καλούν το ΣΑ του ΟΗΕ να εγκρίνει τη χρήση βίας για το άνοιγμα του Ορμούζ - Αντίθετες Κίνα, Ρωσία, Γαλλία

20:35

Τέμπη: Από την αρχή η δίκη για τα βίντεο - Δεκτό το αίτημα αποχής της προέδρου

20:29

Ο Τραμπ «καρατόμησε» την υπουργό Δικαιοσύνης Παμ Μπόντι

20:19

Prodea: Απόσχιση του κλάδου logistics - Περνά στην θυγατρική Θριασεύς

20:11

Τραμπ: Το Ιράν πρέπει να συνάψει συμφωνία «προτού να είναι πολύ αργά»

20:06

Βουλή: Αντιπαράθεση κοινοβουλευτικών εκπροσώπων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ

20:03

CNBC: Δασμούς έως και 100% για ορισμένα εισαγόμενα φάρμακα ετοιμάζει ο Τραμπ

19:55

Τραμπ και NATO: Βαθαίνει το ρήγμα με τους συμμάχους

19:45

ΤΜΕΔΕ: Παραμένει Πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Μακέδος

19:36

Πυροσβεστική: Δέχθηκε 1104 κλήσεις λόγω της κακοκαιρίας - 752 στην Περιφέρεια Αττικής

19:27

Έσβησαν τα κέρδη τους οι ευρωαγορές με φόντο Τραμπ - Ιράν

19:14

Λεκορνί: Ο πόλεμος ενδέχεται να έχει άμεσο αντίκτυπο σε ό,τι αφορά την τρομοκρατία στην Γαλλία

18:58

Ρωσία: Ο τερματικός σταθμός Πριμόρσκ έχασε το 40% των εγκαταστάσεων αποθήκευσης

18:47

Prodea: «Πράσινο φως» για την ΑΜΚ ύψους 50 εκατ. ευρώ

18:47

Unibios: Απόφαση για έκτακτη ΑΜΚ - Στα 2,47 ευρώ η τιμή διάθεσης

18:45

Dimand: Στα 39.4 εκατ. ευρώ τα λειτουργικά κέρδη το 2025

18:37

Διπλό «χτύπημα» σε γέφυρα κοντά στην Τεχεράνη - Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν την Ιερουσαλήμ

18:34

Σκέρτσος: «Προτεραιότητά μας, η ενίσχυση της ειδικής εκπαίδευσης»

18:14

Το Ιράν καταρτίζει πρωτόκολλο με το Ομάν για τη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ