INSIDE OUT

Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ με Όλγα, Μαριέττα, Τσιάρα

12-05-2021 | 07:46
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ με Όλγα, Μαριέττα, Τσιάρα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Κράμερ εναντίον Κράμερ στη ΝΔ

Έφαγε πολύ ξύλο χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας στην Βουλή. Στωικά τους άκουσε όλους, αλλά ήταν δύσκολα σας λέω. Το θέμα άκρως ευαίσθητο, ο νέος νόμος για την συνεπιμέλεια των γονέων σε περίπτωση διαζυγίου. Περισσότερο πόνεσε το ξύλο από γαλάζια χεράκια. Ένα θα σας πω: ξεκίνησε η Μαριέττα Γιαννάκου και ολοκλήρωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στο ενδιάμεσο όμως, υπήρξαν δυο άλλα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Η εξομολόγηση του γλυκούλη, επιφανούς νομικού του Συριζα- ΠΣ, Σπύρου Λάππα (συντοπίτης του υπουργού από την Καρδίτσα), ότι, «δεν θα άλλαζε ούτε λέξ稻 από όσα είπε προηγουμένως η Μαριέττα. Και η στήριξη που παρείχε η, επίσης βουλεύτρια Σύριζα, Ελένη Αγαθοπούλου στην κ. Κεφαλογιάννη, για την επίθεση που δέχτηκε λόγω της θέσης της στο νομοσχέδιο Τσιάρα.

Φυσικά δεν έμεινα αμέτοχη. Αυτά δεν χάνονται. Ξεστόκαρα τάχιστα όλες τις μέντες και τις δάφνες που είχα από το χριστιανικό Πάσχα που κόβει η δουλειά, και πλοηγήθηκα νοερά στα σόσιαλ της Όλγας. Τι να δω;! Ανάρτηση για το νομοσχέδιο χθες, κι από κάτω περισσότερα τα σχόλια απ’ ότι τα λάικ. Πραγματική κόλαση. Άλλοι ψηφοφόροι της ΝΔ να της δίνουν συγχαρητήρια για την θέση της κατά του νομοσχεδίου και άλλοι να της την πέφτουν. Τουλάχιστον θα χάρηκε την συμπαράσταση από την βουλεύτρια.

Σύριζα στηρίζει Όλγα

«Η αλληλεγγύη μας, είναι δεδομένη σε κάθε δημοκράτη πολίτη που θεωρεί δικαίωμά του να πει την άποψή του δημόσια, σε κάθε γυναίκα που αντιτίθεται αυτή τη στιγμή σε αυτό το νομοσχέδιο. Και αν υφίσταται απειλές η κυρία Κεφαλογιάννη και όσες γυναίκες πολιτικοί δημόσια πρόσωπα έχουμε εκφράσει δημόσια θέση κατά αυτού του νομοσχεδίου, πρέπει να αναλογιστείτε τι μπορεί να υφίστανται άλλες γυναίκες» κατέληξε η κ. Αγαθοπούλου.

Η ίδια η Ολγα, μια κούκλα, επίλεξε αυτό το νομοσχέδιο να κάνει πρεμιέρα μετά τον πριβέ γάμο και την αποκάλυψη του πελαργού που έρχεται. Αφού ξεκαθάρισε ότι θέλει να μιλήσει, αν και δεν είναι μέλος της Επιτροπής που το επεξεργάζεται, εξέφρασε όλα τα σημεία της διαφωνίας της. Τα βάσανα του κ. Τσιάρα όμως δεν θα τελειώσουν εκεί, καθώς η ωραία Όλγα προανήγγειλε ότι μαζί με την Μαριέττα, (και ποιος ξέρει και ποιους άλλους), θα καταθέσουν προτάσεις. Προβλέπω hot κοινοβουλευτικές σκηνές στην γαλάζια ομάδα το επόμενο διάστημα.

Τα γουρούνια της Εκάλης

Μένοντας λιγάκι στα σόσιαλ την προσοχή μου τράβηξε μια ιδιαίτερη φωτό. Γουρούνια να τρώνε σκουπίδια. Δεν θα έδινα σημασία. Όμως «κατά βάθος» που λέει κι ο Κυριάκος για την Μέρκελ, είμαι καλός άνθρωπος και βοηθάω όπου βρεθώ. Ο βουλευτής βορείου τομέα Αττικής Δημήτρης Καιρίδης, με ανάρτησή του κάνει έκκληση για τα «υβριδικά» αγριογούρουνα που, άκουσον άκουσον, κυκλοφορούν στους δρόμους, μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών ή σε παιδικές χαρές, θέτοντας σε κίνδυνο την κυκλοφορία αλλά και την ασφάλεια μικρών και μεγάλων. «Οι φωτογραφίες είναι από τον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος της Εκάλης. Το πρόβλημα επιδεινώνεται με ραγδαίο ρυθμό λόγω του ανεξέλεγκτου πολλαπλασιασμού τους» τονίζει. Ο κ. Καιρίδης που προσέχει ιδιαίτερα την περιφέρειά του, επικοινώνησε ήδη με τον αρμόδιο υπουργό και κατέθεσε σχετική ερώτηση.

Σφάζει αρνί

Ο αρμόδιος υπουργός είναι ο αγαπημένος μου Κώστας Σκρέκας που δεν χαμπαριάζει από Εκάλη, και τους φόβους των ΒΠ. Ως βέρος τρικαλινός, ξέρω από έγκυρες πηγές, ότι βάζει κάτω αρνί και το σφάζει κάθε Πάσχα στο χωριό. Και του αλωνιού, και του σαλονιού ο Σκρέκας, είμαι σίγουρη θα την βρει την λύση, και θα παραδώσει ξανά την Εκάλη στα γνωστά ηχητικά: πουλάκια, και τένις.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

09:15

Ρωσία: Κατέρριψε 355 ουκρανικά drone - Στους 24 οι νεκροί στο Κίεβο

09:11

Νέο deal στη μόδα: Η LVMH πουλά την Marc Jacobs

09:10

Νέα άνοδος για το πετρέλαιο από τις δηλώσεις Τραμπ για Κίνα

08:57

Από την αποταμίευση στην επένδυση - Η μεγάλη πρόκληση για την κινητοποίηση των ελληνικών νοικοκυριών

08:54

Κικίλιας για παράνομη αλιεία από Τούρκους ψαράδες: «Ζητούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρέμβει»

08:48

Χατζηδάκης: Είμαστε η πολιτική δύναμη που μπορεί να ακουμπήσει πάνω της ρεαλιστικά τις ελπίδες της η Ελλάδα

08:40

Νέα συνάντηση Τραμπ - Σι με μηνύματα για Ιράν και Στενά του Ορμούζ

08:27

Σκέρτσος: «Τη διετία 2023-2024 το brain drain έγινε για πρώτη φορά brain gain μετά από 14 χρόνια»

08:13

ΙΟΒΕ: Οι κλάδοι που συμβάλλουν στην τόνωση της παραγωγικότητας και το τρίπτυχο των λύσεων που προκρίνεται

08:04

Τελευταία ημέρα μαθημάτων για τα Λύκεια - Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις

07:58

Στις 21 Μαΐου ανακοινώνει το κόμμα της η Μαρία Καρυστιανού

07:51

Με σύνθημα «Μαζί για την Ελλάδα του 2030» ξεκινά το 16ο Συνέδριο της ΝΔ

07:44

Η θέση εργασίας με τα πιο πολλά χρήματα στην Ελλάδα - Έως 150.000 ευρώ ετησίως

07:37

Κεφάλαιο κίνησης μέσω έντοκων δανείων προσφέρει στους υπαλλήλους του ο ΟΠΕΚΑ - Η διαδικασία

07:32

HELLENiQ ENERGY: Το γεωπολιτικό crash test και η μάχη για diesel, jet fuel και ρεύμα

07:28

Γιατί «εκτροχιάστηκε» σημαντικό σιδηροδρομικό έργο στη Β. Ελλάδα

07:22

Prodea: «Ψήνει» deal με την Quadrivium Hellas με «φόντο» την είσοδο στα data centers

07:17

Τράπεζες: Στήριξαν τα επιτοκιακά έσοδα με αγορές ομολόγων 8,2 δισ. ευρώ

07:13

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Σαρωτικοί έλεγχοι σε όσους αμφισβήτησαν το τεκμαρτό εισόδημα - Στη «σέντρα» 690 φορολογούμενοι

07:08

Trastor (ΑΜΚ): Ισχυρό διεθνές επενδυτικό σήμα - Πόσα «έβαλαν» ξένοι και Πειραιώς

07:04

Ο Μητσοτάκης απαντά «γιατί μια τρίτη τετραετία» - Το κόμμα Καρυστιανού «καταπίνει» τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ο Δούκας παίρνει αποστάσεις

07:00

Duracell η Ελλάδα στον τουρισμό - Μυρίζει placement - Νέο μοντέλο αυξήσεων

00:01

ΔΝΤ: Πώς η φορολογική διοίκηση στήριξε την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας

23:43

Ιράκ: Ο νέος πρωθυπουργός θέλει το κράτος να έχει το μονοπώλιο των όπλων

23:23

Wall Street: Ανακατέλαβε τις 50.000 μονάδες ο Dow Jones - Ρεκόρ για S&P 500 και Nasdaq

23:05

Κοντά στα 100 δολάρια παρέμεινε το αργό

22:43

Κατέληξε η 17χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΚΑΤ

21:54

Αμελητέες μεταβολές για τον χρυσό

21:43

Ουγγαρία: Η ΥΠΕΞ Ανίτα Όρμπαν επικρίνει τη Ρωσία για τις επιθέσεις drones στην Υπερκαρπαθία

21:38

Nvidia: Πλησιάζει αποτίμηση 6 τρισ. δολαρίων - Εκτόξευση 20% της μετοχής σε επτά ημέρες