Αξιοποίηση εγκαταστάσεων ΣΕΦ με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αξιοποίηση εγκαταστάσεων ΣΕΦ με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής
Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του ΣΕΦ.

Στην αξιοποίηση εμβληματικών αθλητικών χώρων της Αττικής θα συμβάλλει η Περιφέρεια Αττικής, προς όφελος της αναπτυξιακής δυναμικής των τοπικών κοινωνιών, υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στην πρόεδρο του Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας Χ. Τσιλιγκίρη, σε συνάντηση τους για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του.

Η κ. Τσιλιγκίρη υπογράμμισε ότι υπάρχουν μελέτες ανάπλασης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων ακόμη και για έργα αθλητικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα και ζήτησε τη συνεργασία της Περιφέρειας, μέσα από ένα σχέδιο δράσης που θα διασφαλίζει και τη βιωσιμότητα του Οργανισμού. Ο κ. Πατούλης αφού χαρακτήρισε το ΣΕΦ «εμβληματικό χώρο αθλητισμού» και τόνισε ότι με δεδομένη τη γεωγραφική του θέση, πρέπει να δοθεί έμφαση σε δράσεις αναβάθμισης του, συμβατές με το σύνολο της ανάπλασης που είναι σε εξέλιξη στο παραλιακό μέτωπο.

«Πρόκειται για ένα χώρο ο οποίος ευνοεί την ανάπτυξη δράσεων αθλητισμού, εθελοντισμού και αναψυχής» τόνισε, προσθέτοντας πως η Περιφέρεια θα εξετάσει όσες ώριμες μελέτες υπάρχουν και σε συνεργασία και με τον δήμο Πειραιά, θα δρομολογηθούν έργα αξιοποίησης των χώρων του Σταδίου.

Βούλησή μας, τόνισε είναι να καταστήσουμε σημαντικούς αθλητικούς χώρους φιλικούς προορισμούς προς τον πολίτη και παράλληλα να δημιουργήσουμε εστίες δημιουργικής συγκέντρωσης για τα νέα παιδιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider