Νέες επαφές Μητσοτάκη με στελέχη της ΝΔ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέες επαφές Μητσοτάκη με στελέχη της ΝΔ

Συνεχίζει σήμερα, Tετάρτη τις επαφές του ο Κυριάκος Μητσοτάκης με σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προετοιμάζοντας τις οργανωτικές αλλαγές που επιθυμεί να πραγματοποιήσει στο κόμμα.

Στις 10:00 το πρωί θα συναντήσει την Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ μια ώρα αργότερα θα δει τον συνυποψήφιό του Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος όπως φάνηκε του πρόσφερε έμμεση στήριξη.

Από τις χθεσινές συναντήσεις του προέδρου της ΝΔ ξεχώρισε εκείνη με τον Κώστα Καραμανλή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα παρά τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού στον Ευ. Μεϊμαράκη.

Ο κ. Μητσοτάκης απέφυγε πεισματικά να αναφερθεί στο εάν συζήτησαν τα περί στήριξης Καραμανλή στον κ. Μεϊμαράκη αρκούμενος να πει προς τους δημοσιογράφους: «Τα εν οίκω μη εν δήμω».

Εξαιρετικό ήταν και το κλίμα στη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ εκκρεμεί το πρώτο τετ - α - τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευ. Μεϊμαράκη. Το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στις επόμενες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ανοιχτό παραμένει το αν θα ορίσει τελικά αντιπροέδρους στο κόμμα και σε ποια θέση θα τοποθετηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. Για τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων στα «γαλάζια» πηγαδάκια ακούγονται τα ονόματα του Λευτέρη Αυγενάκη, του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του Μάκη Βορίδη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider