Χρυσοχοΐδης: Ενισχύουμε με πρωτοβουλίες και δράσεις το πλέγμα προστασίας των παιδιών μας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χρυσοχοΐδης: Ενισχύουμε με πρωτοβουλίες και δράσεις το πλέγμα προστασίας των παιδιών μας
O υπουργός επισημαίνει ότι το 2024 καταγράφηκαν 10.968 υποθέσεις παραβατικότητας και βίας ανηλίκων, με 14.956 ανήλικους δράστες.

Tα αποτελέσματα των δράσεων των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για την προστασία των ανηλίκων παρουσιάζει o υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προχώρησε σήμερα σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης στην ανάρτηση του τονίζει πως όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του τον Ιανουάριο του 2024 έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την προστασία των ανηλίκων ενώ παρουσιάζει τους βασικούς άξονες της νέας επιχειρησιακής φιλοσοφίας της ΕΛΑΣ πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Παράλληλα, ο υπουργός επισημαίνει ότι το 2024 καταγράφηκαν 10.968 υποθέσεις παραβατικότητας και βίας ανηλίκων, με 14.956 ανήλικους δράστες, ενώ το 2023 είχαμε 7.789 υποθέσεις με 10.150, άρα αύξηση 40,81% και 43,80% αντίστοιχα.

Η ανάρτηση του κ. Χρυσοχοΐδη

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποντάρουν Ελλάδα και για το καλοκαίρι του 2026 οι αεροπορικές

Αγγελίες εργασίας: Ποιες ειδικότητες έχει ανάγκη η ελληνική αγορά και ποιες αναζητά η Ευρώπη - Πως «φιλτράρονται» τα βιογραφικά

Ενεργειακή Φτώχεια: Το κρυφό κοινωνικό κόστος πίσω από το φως και τη θέρμανση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider